Import hh pt4
- mefius
- -#VIP

Import hh pt4
Ostatnio kupiłem sobie nowego lapka i postanowiłem przenieść wszystkie handsy ze starego. Na starym lapku miałem łącznie 4 bazy po ok 2, 3gb każda - gdy na danej bazie program wolniej chodził, odpalałem nową i było ok. Do nowego komputera zgrałem wszystkie hh do jednej bazy i odpaliłem nową, na której gram teraz. Problem jest w tym że na obecnej bazie tracker nie bierze pod uwagę rąk z tej poprzedniej, i zbiera ręce od początku. Ktoś wie może jak to skonfigurować żeby pt4 uwzględniał te importowane hh?
- nomad
- -#graczroku

A nie jest tak, że dostępne są statystyki z bazy Aktywnej?
Jeśli tak to jak rozumiem masz bazę z rękami archiwalnymi i nową niemal czystą. Ta nowa jest aktywna (używana obecnie przez PT4) więc nie masz dostępu do starszych rozdań.
Na próbę założyłem nową bazę. Uczyniłem ją defaultową i aktywną. Widzę tylko wczorajsze i dzisiejsze rozdania (wcześniej nie zaimportowane).
Wydaje mi się że nie da się ich wirtualnie połączyć ponieważ działałoby to zupełnie nieefektywnie (z informatycznego punktu widzenia).
Jeśli tak to jak rozumiem masz bazę z rękami archiwalnymi i nową niemal czystą. Ta nowa jest aktywna (używana obecnie przez PT4) więc nie masz dostępu do starszych rozdań.
Na próbę założyłem nową bazę. Uczyniłem ją defaultową i aktywną. Widzę tylko wczorajsze i dzisiejsze rozdania (wcześniej nie zaimportowane).
Wydaje mi się że nie da się ich wirtualnie połączyć ponieważ działałoby to zupełnie nieefektywnie (z informatycznego punktu widzenia).
- mefius
- -#VIP

Wróć do „Książki i programy pokerowe”