III kolejka

Relacje i wyniki pojedynków Ekstraklasy
Awatar użytkownika
maczek68
-#VIP
-#VIP

Postautor: maczek68 » 29 paź 2012, 22:44

maczek - genowaty 2-0
długi i bardzo koleżeński pojedynek
ponieważ dealer siedział u mnie w domu i popijał single malt, to koniec był łatwy do przewidzenia :)
oba pojedynki po 40 min prawie identyczne , na początku genowaty skraca mnie o 25% stacka, później walka i dochodzimy do 1000-3000 i zaczynamy zbliżać się do strefy all in-ów, w I-szym AK utrzymuje się v A8 w drugim 22 dobierają seta. :)

Awatar użytkownika
genowaty
-#VIP
-#VIP

Postautor: genowaty » 29 paź 2012, 23:07

Rzeczywiście maczek68 bardzo długi pojedynek, przeciwieństwo mojego pojedynku z ostatniej kolejki...no ale wiadomo gra grze nierówna:D

Gratulacje i powodzenia dalej! :mrgreen:

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 30 paź 2012, 16:00

Z mazakiem zagramy jakoś pod koniec tego tygodnia albo na początku przyszłego, bo ja dopiero wróciłem z Pragi a mazak teraz wyjechał zdaje się w sprawach rodzinnych. Także jeśli łaska nie dawajcie walkoverów - pojedynek na pewno zostanie rozegrany najszybciej jak się da.

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 01 lis 2012, 11:50

SEBOLA - Pugalos 0-2

Pojedynek dość szybki. W 1 -szym karty się układały na obopólne drawy do różnych układów i mi doszło 2x gdzie Sebola wrzucił trochę żetonów.

Drugi pojedynek też szybko poszło, granie z większością rąk i mi bardziej stół pomagał.

Dzięki Sebola za grę.

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 01 lis 2012, 20:45

Dzięki Pugalos za opis - ja wczoraj znowu bardziej miałem małą na głowie, co nie zmienia faktu że na razie wszystko w pałę - a przeciwnik wykorzystał bezbłędnie wszystkie moje potknięcia

Graty Pugalos

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 03 lis 2012, 05:35

Gama - Konieczny 0:2

Konieczny wygrał dosyć szybko i myślę, że bezproblemowo :) nie miałam w ogóle pomysłu na grę, w konsekwencji dałam się kilka razy ponieść fantazji. Wygrana Koniecznego w pełni zasłużona :)

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 04 lis 2012, 21:01

Sith - Monk 1-1

1. HU - powazny blad monka - za bardzo wierzyl w swoje TP bez kickera

2. HU - klasyk 99 na AK

monk880
-#VIP
-#VIP

Postautor: monk880 » 04 lis 2012, 21:31

1. HU - powazny blad monka - za bardzo wierzyl w swoje TP bez kickera

Że błąd to się przyznaję, ale Twój kicker nie był wiele wyższy (choć trafił drugą parę na flopie :) )

Zibik
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Zibik » 05 lis 2012, 10:42

Zibik - Knoperss 0:2

Witam.
Pojedynki były rozgrywane jednocześnie w formule turbo. Mecze wyglądały bardzo podobnie gra była długa i kończyła się na blindach 100/200 oraz wyrównanych stackach. Wtedy właśnie dochodziło do decydujących akcji. W pierwszym pojedynku AJo utrzymało się (wkońcu :)) przeciwko K9 s i dało to Knoperssowi przewagę tylko po to aby za dwa rozdania jego 33 utrzymało się przeciwko mojemu 8T i niestety nawet milion outów na river nic nie pomogło :) i mamy 1:0. W drugim pojedynku przy stosunku 6 do 4 dla Knoperssa sprawdziłem all ina z A4 s i ujrzałem jego QT o na flopie Q na turnie A na riverze T i po zawodach. Bardzo ciekawy i ciężki pojedynek. Rywalowi dziękuje za grę :)

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 05 lis 2012, 16:03

również dziękuję ale nie zdradzaj że sprawdzam tylko z monsterami :)

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 06 lis 2012, 11:59

Berba do mnie się nie odzywał sam, a mi jakoś przez te święta wypadło z głowy. Napisałem do niego wczoraj rano PW.. cały czas "do wysłania".

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 06 lis 2012, 14:16

Glory - GNS 1:1

Wystarczy powiedziec ze oba pojedynki w sumie trwaly 4 minuty. W pierwszym ja trafilem, a w drugim GNS ulozyl chyba wiecej ukladow niz ja przez caly ubiegly rok :)

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 06 lis 2012, 14:22

Berba pisze:Glory - GNS 1:1

Wystarczy powiedziec ze oba pojedynki w sumie trwaly 4 minuty. W pierwszym ja trafilem, a w drugim GNS ulozyl chyba wiecej ukladow niz ja przez caly ubiegly rok :)

Haha.

W pierwszym Glory trafił strita na turnie a ja nie mogłem się rozstać z moim TPTK AK...

W drugim to faktycznie chyba wyczerpałem swój limit trafionych boardów na najbliższy okres :mrgreen: Praktycznie za każdym razem coś siadało.. koniec końców trips z flopa i pasywne callowanie Glorego do samego końca.

GGs :)

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 06 lis 2012, 14:31

Berba pisze:a w drugim GNS ulozyl chyba wiecej ukladow niz ja przez caly ubiegly rok :)

Bo słaby volume robisz :twisted:

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 07 lis 2012, 16:33

Zaległy pojedynek:
drynk - mazak
2:0

1HU zuuuupełnie bez historii: 2rozdanie, cooler moje QQ vs AK - damy się utrzymują

2HU zdecydowanie na plus. Sporo gry, głównie spokojnej gry z małymi pulami. Zdecydowanie mniej lvlowania i ostrej agresji, która towarzyszyła mi w poprzednich pojedynkach. Początek to przewaga Mazaka, który przejmował większość potów postflop (ja zupełnie nie trafiałem boardów). Potem trochę mojej przewagi, gdy zacząłem coś trafiać i czasem udało się wybluffować mazaka ze średnich pul. W końcu rozdanie, w którym moje KQh i K na flopie wygrywa z 56h mazaka (nie uwierzył mi w top parę).

Bardzo dobra gra, warto było czekać na tego Heads-upa.

Wróć do „Ekstraklasa - relacje z pojedynków”