III Kolejka

Zibik
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Zibik » 14 paź 2011, 00:49

Zibik - Ted Forester 0:2

Witam.
Mój trzeci pojedynek praktycznie bez historii. Ted nawet przez chwilę nie tracił kontroli nad stołami w sumie po około 35 minutach było już po sprawie na obydwu stołach. Gratulacje dla przeciwnika ponieważ był lepszy o 2 klasy :)

Hiro
-#VIP
-#VIP

Postautor: Hiro » 14 paź 2011, 21:07

Hiro-Hyrek 2:0

Pierwszy i drugi pojedynek zakończony po niespełna 20 minutach. W pierwszym trochę pomniejszych zwrotów akcji, potem mój blef chyba sprawdzony i skróciłem się znaczniej, odrabiałem, w końcu na flopie xx9, all-in z A9 , no ale Hyrek pokazuje QQ, na szczęście już na turnie piękna dziewiąteczka i role się nagle odróciły:ja coś pod 3000 a hyrek 1000 z groszami, no i po paru rozdaniach znowu szczęście po mojej stronie AQ Hyrka na moje A5, na flopie x5x, turn i river mu nie pomagają. koniec
Drugi pojedynek spokojny - Hyrek na prowadzeniu ale pod koniec pierwszego poziomu blindów już odrobiłem na remis, potem jakoś nam się agresor włączył, wyszedłem trochę na prowadzenie, no i kluczowe rozdanie Hyrek podbija pre flop do 120 ja przebijam do 380, sprawdzenie - na flopie Axx, znowu podobna akcja, pusz - moje AQ tym razem się utrzymało na A9 Hyrka.

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 16 paź 2011, 15:43

drynk - wiciu-ck
2:0

Standardowe blindy i stack 2k. 2turnieje na raz i wiciu na kacu :twisted:.
Pierwszy pojedynek wygrany po coinie, kiedy kryłem stackiem wicia 3:1, moje AhKh vs jego 88 all-iny preflop, króla oglądam już na flopie. W pojedynku praktycznie ciągle miałem przewagę żetonów i jak to wiciu słusznie określił "za szybko się tam wypsztykałem".

Drugi pojedynek to odwrotna sytuacja. Nie wchodziły mi bluffy, jak trafiłem, wiciu insta-foldował, jak nie trafiałem, on trafiał, więc tendencja stacków była 3:1 dla niego. Po dość nietypowym rozdaniu dostałem double upa:
Otwieram z dealera Q5o, wiciu call 53(chyba suit). Flop 532 wszystko kara. Wiciu check, ja cbet za coś około pół puli, wiciu tylko płaski call. Turn to moja 3outowa dama. Wiciu znów check, gram push za 800 do pota ~500 żeby nie dać mu darmowego rivera do drawa, wiciu na chacie pisze "eh" i calluje dwie niższe pary. River nic nie zmienia.
Potem trochę przejąłem inicjatywę i doszło do sytuacji gdzie stosunek stacków 3:1 dla mnie. Wiciu limp 55, ja standard bet z big blinda A8s, wiciu call. Flop 899 2x clubs, wiciu check, ja cbet, on push, ja call, turn river bez zmian.

Podsumowując: solidny zawodnik, aczkolwiek w moim odczuciu zbyt zachowawczy preflop jak na HU.

Awatar użytkownika
encepence
-#VIP
-#VIP

Postautor: encepence » 16 paź 2011, 18:45

AustrianOak pojawia sie na forum, lecz nieodpisal, wiadomosc wyslalem do niego 13stego, do dzisiaj zero odzewu.

Co w przypadku gdy przeciwnik nie odpowiada na wyslana wiadomosc ustalenia terminu rozegrania pojedynku?

Awatar użytkownika
firesparrow
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: firesparrow » 17 paź 2011, 21:37

firesparrow - puls_asfaltu

2-0

Awatar użytkownika
Fanatyk
-#VIP
-#VIP

Postautor: Fanatyk » 18 paź 2011, 20:08

Fanatyk vs wbassara 2:1
1) wygrana wabassary . Grał lepiej i szybko wygrał.
2) Powinno sie skończyc wynikiem 2:0 dla przeciwnika ale szczesliwie dla mnie złamałem asy i wróciliśmy do punktu wyjscia. Udało sie wygrać i był remis.
3) Dogrywka turbo . stack off na turnie z 2 parami vs tp przeciwnika

Awatar użytkownika
encepence
-#VIP
-#VIP

Postautor: encepence » 19 paź 2011, 16:24

encepence vs. AustrianOak 1:2

Awatar użytkownika
tommko
-#VIP
-#VIP

Postautor: tommko » 19 paź 2011, 18:05