2 kolejka
30 Kwiecien - 6 maj
radost21 - Toadi3k
Szfiecu - Monk
yerzy33 - Knopers
gama - Buba
Pauza 0 - 2 Kojack rozegrane
II kolejka
- radost21
- LEGENDA

II kolejka
Ostatnio zmieniony 02 maja 2012, 12:00 przez radost21, łącznie zmieniany 1 raz.
- radost21
- LEGENDA

radost21 - Toadi3k
2-0
gra się tak na ile rywal pozwala
toadi pozwolił mi dziś na wiele
tak więc za kare relację z pojedynku pisze wygrany
R1-czytaj runda 1
radost w natarciu
toadi się cofa
radost w natarciu
toadi na linach
ostatni cios AK mija radosta głowę o centymetry
a może o river
tylko że siła ciosu o mocy 400 zetonów
szkody by i tak radostowi nie zrobiła
gong i 1-0
runda 2
obraz kopiuj wklej jak w jedynce
z tym że tym razem toadi miał swoje 2 minuty'
kiedy to prowadził na punkty 2300do 1700
potem znów zatańczyły
radostowe nogi
a może to był flop - nie pamietam
ochraniacze mi na oczy zjechały w natarciu
a jakem już je poprawił
to córka z naroznika prawie wołała
nie odpuszczaj
3300do 700
nie odpuszczaj
no to nie odpuściłem
97toadiego vs A9radosta
2do zera
i relacja
gotowa - pozdro dla przeciwnika i córy w narożniku
2-0
gra się tak na ile rywal pozwala
toadi pozwolił mi dziś na wiele
tak więc za kare relację z pojedynku pisze wygrany
R1-czytaj runda 1
radost w natarciu
toadi się cofa
radost w natarciu
toadi na linach
ostatni cios AK mija radosta głowę o centymetry
a może o river
tylko że siła ciosu o mocy 400 zetonów
szkody by i tak radostowi nie zrobiła
gong i 1-0
runda 2
obraz kopiuj wklej jak w jedynce
z tym że tym razem toadi miał swoje 2 minuty'
kiedy to prowadził na punkty 2300do 1700
potem znów zatańczyły
radostowe nogi
a może to był flop - nie pamietam
ochraniacze mi na oczy zjechały w natarciu
a jakem już je poprawił
to córka z naroznika prawie wołała
nie odpuszczaj
3300do 700
nie odpuszczaj
no to nie odpuściłem
97toadiego vs A9radosta
2do zera
i relacja
gotowa - pozdro dla przeciwnika i córy w narożniku
- knoperss
- LEGENDA

- gama
- LEGENDA

- knoperss
- LEGENDA

- gama
- LEGENDA

gama - Buba
2:1
Pierwszy turniej przykładałam się do gry, żadnych głupich zagrań. Przeciwnik nie pozwalał mi tani oglądać flopa. Solidna gra po obydwu stronach. O ile dobrze pamiętam dostałam AJ i wsunęłam allina, gdyż przeciwnik miał niewiele w stacku. Zostałam sprawdzona przez A8 i Buba się podwoił. Kolejne rozdanie dostaję AJ i znowu wsuwam, przeciwnik sprawdza z QJ, lecz tym razem moja ręka się utrzymała. Dalej już z mojej strony nie ma co opisywać, bo obydwa pojedynki chciałam jak najszybciej zakończyć.
Drugi pojedynek był bardzo krótki. Dostałam JJ, flop Qxx. wsunelam i akurat Buba miał Q8.
Trzeci pojedynek nie pamiętam do końca, ale wiem że szczęście mi trochę dopisało, chyba z A3 sie allinowałam. Buba w wolnej chwili niech się wypowie, bo ostatni grałam z "dolotu".
Dzięki za fajną grę!
Pierwszy turniej przykładałam się do gry, żadnych głupich zagrań. Przeciwnik nie pozwalał mi tani oglądać flopa. Solidna gra po obydwu stronach. O ile dobrze pamiętam dostałam AJ i wsunęłam allina, gdyż przeciwnik miał niewiele w stacku. Zostałam sprawdzona przez A8 i Buba się podwoił. Kolejne rozdanie dostaję AJ i znowu wsuwam, przeciwnik sprawdza z QJ, lecz tym razem moja ręka się utrzymała. Dalej już z mojej strony nie ma co opisywać, bo obydwa pojedynki chciałam jak najszybciej zakończyć.
Drugi pojedynek był bardzo krótki. Dostałam JJ, flop Qxx. wsunelam i akurat Buba miał Q8.
Trzeci pojedynek nie pamiętam do końca, ale wiem że szczęście mi trochę dopisało, chyba z A3 sie allinowałam. Buba w wolnej chwili niech się wypowie, bo ostatni grałam z "dolotu".
Dzięki za fajną grę!
- radost21
- LEGENDA

jedna sprawa ze podaje złe daty a druga to taka ze nowi gracze pojecia o istnieniu www.pojedynkipokerowe.pl nie mieliSlodziak pisze:każda kolejka trwa tydzień - więc druga poniedziałek 30 kwiecień do niedzieli 6 maja - po prostu skrypt na stronei podaje złe daty
mam nadzieje ze juz /z moją pomocą mają/ wiec tam tez prosze popoprawiać
- buba78
- -#VIP

gama pisze:gama - Buba
Dzięki za fajną grę!
dokładnie to w 3 pojedynku miałem Cię na widelcu z A10 przeciwko A8 na flopie AAX aż tu nagle pojawił się river i udowodnił mi swą siłę kolejną 8
pozamiatane i gratki dla zwycięzcy
-
monk880
- -#VIP

- Szfiecu
- LEGENDA

- knoperss
- LEGENDA

knoperss-yerzy 0:2
porażka 2h chyba walczyliśmy z wystawieniem tego hu bo ktoś musi zaakceptować z adminów.
totalnie już mi się odechciało a Yerzy musiał iść spać.
1 hu przegrałem bo nie miałem z czym grać a Yerzy nie odpuszczał praktycznie w ogóle moich blefów i sprawdzał do końca więc gra blefy mnie wykończyły pamiętam jak sprawdził pota na river z A3 chyba i zostało mi 500 żetonów. sprawdził z Q6s mojego pusza z AK wygrał kolorem na river.
2hu w pierwszym poziomie dostałem KQs Yerzy 54 flop 54K no i praktycznie pół stacku w puli turn8 all-iny river A i przegrywam pojedynek.
w sumie to pamiętam że dostałem 2xQQ ale spasowane więc lipa.
dla rywali : nie blefujcie go bo to niema sensu
porażka 2h chyba walczyliśmy z wystawieniem tego hu bo ktoś musi zaakceptować z adminów.
totalnie już mi się odechciało a Yerzy musiał iść spać.
1 hu przegrałem bo nie miałem z czym grać a Yerzy nie odpuszczał praktycznie w ogóle moich blefów i sprawdzał do końca więc gra blefy mnie wykończyły pamiętam jak sprawdził pota na river z A3 chyba i zostało mi 500 żetonów. sprawdził z Q6s mojego pusza z AK wygrał kolorem na river.
2hu w pierwszym poziomie dostałem KQs Yerzy 54 flop 54K no i praktycznie pół stacku w puli turn8 all-iny river A i przegrywam pojedynek.
w sumie to pamiętam że dostałem 2xQQ ale spasowane więc lipa.
dla rywali : nie blefujcie go bo to niema sensu
Wróć do „I liga - relacje z pojedynków”