Idiotyczna wypłata z 770....
Idiotyczna wypłata z 770....
W skrócie, w zeszły Czwartek zleciłem wypłatę z PokerStars-nielegalny-w-PL! i 770 (50eur).
Z obu roomów info , że wypłata procesowana,
Poniedziałek: PokerStars-nielegalny-w-PL! wypłaciło i mam kasę na koncie
770 cisza
Wtorek: Telefon z 770 w celu potwierdzenia, że ja to ja i , że zleciłem wypłatę wyjebanych 50eur.
Czwartek: 2x mail:
1: Wypłata została przekazana do przelewu
2: Agent finansowy prosi o przesłanie dokumentu bankowego z:
Furthermore, we kindly ask you to make sure that the following details will be visible on your copy:
Account owner:
Bank Account Number:
Sort Code :
Bank Name:
Bank Address:
Bank City:
Bank Postcode:
Bank Country:
IBAN (international bank account number):
SWIFT Code :
Currency:
Czwartek: Odpisałem grzecznie, że chyba był to nieśmieszny żart i nie dość, że tyle to trwa to teraz PO TYGODNIU !! wymagają ode mnie dokumentu, a nie jest to ani pierwsza wypłata, a i wpłat było kilka. Żenada.
Czwartek: odpisali również grzecznie, że to dla mojego bezpieczeństwa itp i ponowili prośbę odnośnie dokumentu....
Szok.
Macie jakiś pomysł odnośnie dokumentu który będzie zawierał tyle informacji? patrzę po zestawieniach itp i ni chuja .... mam konto w Aliorze jak coś..
dzięki za pomoc.
Z obu roomów info , że wypłata procesowana,
Poniedziałek: PokerStars-nielegalny-w-PL! wypłaciło i mam kasę na koncie
770 cisza
Wtorek: Telefon z 770 w celu potwierdzenia, że ja to ja i , że zleciłem wypłatę wyjebanych 50eur.
Czwartek: 2x mail:
1: Wypłata została przekazana do przelewu
2: Agent finansowy prosi o przesłanie dokumentu bankowego z:
Furthermore, we kindly ask you to make sure that the following details will be visible on your copy:
Account owner:
Bank Account Number:
Sort Code :
Bank Name:
Bank Address:
Bank City:
Bank Postcode:
Bank Country:
IBAN (international bank account number):
SWIFT Code :
Currency:
Czwartek: Odpisałem grzecznie, że chyba był to nieśmieszny żart i nie dość, że tyle to trwa to teraz PO TYGODNIU !! wymagają ode mnie dokumentu, a nie jest to ani pierwsza wypłata, a i wpłat było kilka. Żenada.
Czwartek: odpisali również grzecznie, że to dla mojego bezpieczeństwa itp i ponowili prośbę odnośnie dokumentu....
Szok.
Macie jakiś pomysł odnośnie dokumentu który będzie zawierał tyle informacji? patrzę po zestawieniach itp i ni chuja .... mam konto w Aliorze jak coś..
dzięki za pomoc.
mam na wyciągu z konta te informacje, ale mam również 9 stron wszystkich płatności z miesiąca itp., a nie mam czasu kombinować z adobe żeby tylko 1 stronę wyciąć itp tak więc porażka. Co śmieszniejsze, na wyciągu mam adres do korespondencji który jest inny niż z dowodu itp więc pewno będzie kolejny problem 

No pain, no game ...
That's it, That's all.
That's it, That's all.
a ja proponuje tka jak zrobilem w betfair-brak-polskiej-licencji! tez chcieli dokument w tym styou jako ze robilem depo przez paysafe card , wiec sobie zebralem te informacje ktore chcieli , napisalem w wordzie dokument z tymi informacjami i moimi danymi wydrukowalem , stuknalem fotke apratem i wyslalem i ... przeszlo 

Dziwne, tak jak pisał Slodziak powinni to sprawdzać przy pierwszej wypłacie jak już a nie teraz się..
Do mnie się tak jeszcze nie dobierali, wszystko przechodzi bezproblemowo. Szfiecu w sumie raz to załatwisz i będziesz miał spokój do końca.. mają taką politykę, że mogą zażądać potwierdzenia dokumentów i już
Do mnie się tak jeszcze nie dobierali, wszystko przechodzi bezproblemowo. Szfiecu w sumie raz to załatwisz i będziesz miał spokój do końca.. mają taką politykę, że mogą zażądać potwierdzenia dokumentów i już

chłopaki to jest kurwa nic
o 21 z hakiem wysłałem im ten papier.
o 23 z hakiem dostaję maila z czym? z prośbą o kurwa przesłanie dokumentu ze wszystkimi danymi....... identyczny mail jak ten na którego odpisałem załączając wydruk...
No to znów kulturalnie odpisałem, zaczynając od "OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" etc etc, to dostałem 2x odpowiedź, że papier został przekazany do agenta finansowego który go sprawdzi....
masakra kurwa, ciekawe czy ten proces będzie trwał kolejny tydzień , czy może trochę krócej...
Tyle razy wypłacałem z różnych pokerroomów, a i z tego wypłacałem raz lub dwa i nigdy nie było problemów, ani nigdy to tyle nie trwało... może się obrazili bo w 1 mailu napisałem, że PokerStars-nielegalny-w-PL! zrobił to o tydzień szybciej

o 21 z hakiem wysłałem im ten papier.
o 23 z hakiem dostaję maila z czym? z prośbą o kurwa przesłanie dokumentu ze wszystkimi danymi....... identyczny mail jak ten na którego odpisałem załączając wydruk...
No to znów kulturalnie odpisałem, zaczynając od "OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" etc etc, to dostałem 2x odpowiedź, że papier został przekazany do agenta finansowego który go sprawdzi....
masakra kurwa, ciekawe czy ten proces będzie trwał kolejny tydzień , czy może trochę krócej...
Tyle razy wypłacałem z różnych pokerroomów, a i z tego wypłacałem raz lub dwa i nigdy nie było problemów, ani nigdy to tyle nie trwało... może się obrazili bo w 1 mailu napisałem, że PokerStars-nielegalny-w-PL! zrobił to o tydzień szybciej

No pain, no game ...
That's it, That's all.
That's it, That's all.
hahhaha teraz wam coś dodam jeszcze
mamy sobotę 20 z hakiem , dzwoni numer zastrzeżony:
bla bla witam, czy Pan ten i ten, czy pan zlecił wypłatę wyjebistej kwoty 50eur ?
mówię tak tak i że to słabe, że tyle czasu na nią czekam, na co Pani czy mogę przesłać dokument z banku z danymi ??!!??!!??!!??!!??!! na co ja "whaaaaaaaaaaaaaaaaaat??" i że wczoraj przesłałem, a ona , a no fakt widzę..... żenada nr 1.
Żenada nr 2 : niestety nie możemy Panu wypłacić pieniędzy na podaną kartę i będzie to "wire transfer" na co ja:
"but why?"
odpowiedź:
"hmmmm I don't know, but it's only one possibility" .... LOL !!
na koniec powiedziała, że proces powinien ruszyć i kasa niedługo być u mnie na koncie.
Bądź tu człowieku mądry

mamy sobotę 20 z hakiem , dzwoni numer zastrzeżony:
bla bla witam, czy Pan ten i ten, czy pan zlecił wypłatę wyjebistej kwoty 50eur ?

Żenada nr 2 : niestety nie możemy Panu wypłacić pieniędzy na podaną kartę i będzie to "wire transfer" na co ja:
"but why?"
odpowiedź:
"hmmmm I don't know, but it's only one possibility" .... LOL !!
na koniec powiedziała, że proces powinien ruszyć i kasa niedługo być u mnie na koncie.
Bądź tu człowieku mądry

No pain, no game ...
That's it, That's all.
That's it, That's all.
Szfiecu, oszalałeś? Zastrzeżone telefony, dokumenty z banku, adresy... przecież oni zakładają ci pętlę na szyję! Dzisiaj widziałem ogromną mobilizację jednostek specjalnych, nad głową non stoper latają helikoptery. Dobrze Ci radzę, odpuść te 50$, bo jak nic jutro ABW Ci wparuje na chatę i zawinie Cię w kapciach nim zdążysz obejrzeć teleranek..
-
- -#aktywny
-
- -#aktywny
hmmm ja stamtąd wypłacam po 40$ jak są np cashmashine i nigdy nie było problemów. Fakt, że śmieszne (a raczej żenujące) jest to, że czeka się około 2-3 dni, ale jeszcze się tak na szczęście nie przywalili. Niestety teraz zmieniłem miejsce zamieszkania i w ogóle nie wiem skąd miałbym wziąć takie dokumenty. Jakby kazali wysłać np, dowód to w ogóle masakra bo nie posiadam i legitymuje się paszportem. Generalnie dziwna sprawa bo za 1 razem ode mnie też nic nie chcieli (wpłacam/wypłacam przez MB) i trochę mnie zmartwiłeś tym bo planowałem wynosić się stamtąd i wypłacić całość,a teraz zaczynam się bać
Kumpel kiedyś posiadał taki właśnie zestaw dokumentów bez adresu i zatrzymali go za przekroczenie prędkości 11-20km/h. ponad 20 minut myśleli, bo to przecież niemożliwe, by nie było adresu, nawet chcieli go zatrzymać u siebie do wyjaśnienia, ale w końcu poprzestali na pouczeniu, wiec czasem może być z tego jakiś profit a czasem więcej kłopotów.
"Diabli mi zrobili żart
Joba mam na punkcie kart"
Joba mam na punkcie kart"
Tak sorry chłopaki, że wam się wtrącę
Wypłaty jak nie było tak nie ma, odzewu od ostatniego ich maila, że sprawdzają dokumenty nie było, więc dziś napisałem.
Hello!
I don't know what are You doing with my withdraw but I never wait more time than now.
Tomorrow will be a second week of waiting !!!!
It's the last time that I play on Your pokerroom, and for sure I will write about this situation on the Polish biggest poker forum. It will be a nice advert of 770poker...
Best regards
napisałem to z myślą, że jak mam nie otrzymać tej wypłaty to i tak jej nie otrzymam

Wypłaty jak nie było tak nie ma, odzewu od ostatniego ich maila, że sprawdzają dokumenty nie było, więc dziś napisałem.
Hello!
I don't know what are You doing with my withdraw but I never wait more time than now.
Tomorrow will be a second week of waiting !!!!
It's the last time that I play on Your pokerroom, and for sure I will write about this situation on the Polish biggest poker forum. It will be a nice advert of 770poker...
Best regards
napisałem to z myślą, że jak mam nie otrzymać tej wypłaty to i tak jej nie otrzymam

No pain, no game ...
That's it, That's all.
That's it, That's all.