Idiotyczna wypłata z 770....

Informacje na temat popularnych systemów płatności umożliwiających wpłaty do poker roomów.
Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Idiotyczna wypłata z 770....

Postautor: Szfiecu » 27 wrz 2012, 20:33

W skrócie, w zeszły Czwartek zleciłem wypłatę z PokerStars-nielegalny-w-PL! i 770 (50eur).

Z obu roomów info , że wypłata procesowana,

Poniedziałek: PokerStars-nielegalny-w-PL! wypłaciło i mam kasę na koncie
770 cisza

Wtorek: Telefon z 770 w celu potwierdzenia, że ja to ja i , że zleciłem wypłatę wyjebanych 50eur.

Czwartek: 2x mail:
1: Wypłata została przekazana do przelewu
2: Agent finansowy prosi o przesłanie dokumentu bankowego z:

Furthermore, we kindly ask you to make sure that the following details will be visible on your copy:

Account owner:
Bank Account Number:
Sort Code :
Bank Name:
Bank Address:
Bank City:
Bank Postcode:
Bank Country:
IBAN (international bank account number):
SWIFT Code :
Currency:

Czwartek: Odpisałem grzecznie, że chyba był to nieśmieszny żart i nie dość, że tyle to trwa to teraz PO TYGODNIU !! wymagają ode mnie dokumentu, a nie jest to ani pierwsza wypłata, a i wpłat było kilka. Żenada.

Czwartek: odpisali również grzecznie, że to dla mojego bezpieczeństwa itp i ponowili prośbę odnośnie dokumentu....

Szok.

Macie jakiś pomysł odnośnie dokumentu który będzie zawierał tyle informacji? patrzę po zestawieniach itp i ni chuja .... mam konto w Aliorze jak coś..

dzięki za pomoc.

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 27 wrz 2012, 20:38

dobra, dokument mam, ale tak czy siak paranoja z tą wypłatą...
No pain, no game ...
That's it, That's all.

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 27 wrz 2012, 20:51

Przeglądałem swoje potwierdzenia wpłaty z banku, ale adresu, ani numeru SWIFT tam nie ujrzałem ;) Co prawda konto mam w innym banku!

Co to za room, który żąda tak szczegółowych informacji, gdy to przecież nie pierwsza wypłata?
Nie ogarniam.
Żeby do czegoś dojść, trzeba zapierdalać!

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 27 wrz 2012, 20:58

mam na wyciągu z konta te informacje, ale mam również 9 stron wszystkich płatności z miesiąca itp., a nie mam czasu kombinować z adobe żeby tylko 1 stronę wyciąć itp tak więc porażka. Co śmieszniejsze, na wyciągu mam adres do korespondencji który jest inny niż z dowodu itp więc pewno będzie kolejny problem ;)
No pain, no game ...
That's it, That's all.

Awatar użytkownika
mara
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: mara » 27 wrz 2012, 21:11

Szfiecu, a Ci co na forum działają od 770 nie mogą coś pomóc w tej pojebanej sprawie? Przecież jak się dojebią do różnych adresów, to już kompromitacja.....
Żeby do czegoś dojść, trzeba zapierdalać!

Awatar użytkownika
magik89z
-#VIP
-#VIP

Postautor: magik89z » 27 wrz 2012, 21:26

a ja proponuje tka jak zrobilem w betfair-brak-polskiej-licencji! tez chcieli dokument w tym styou jako ze robilem depo przez paysafe card , wiec sobie zebralem te informacje ktore chcieli , napisalem w wordzie dokument z tymi informacjami i moimi danymi wydrukowalem , stuknalem fotke apratem i wyslalem i ... przeszlo ;)

Awatar użytkownika
magik89z
-#VIP
-#VIP

Postautor: magik89z » 28 wrz 2012, 10:16

prawda , ale dane byly prawdziwie , tylko ze nie mialem mozliwosci dostac jednego domumentu z takimi informacjami , wiec nawet jakby zaczeli to sprawdzac to dane byly zgodne z prawda , tylko zebrane na 1 dokmuencie.

Awatar użytkownika
Sliwa
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sliwa » 28 wrz 2012, 12:21

Dziwne, tak jak pisał Slodziak powinni to sprawdzać przy pierwszej wypłacie jak już a nie teraz się..

Do mnie się tak jeszcze nie dobierali, wszystko przechodzi bezproblemowo. Szfiecu w sumie raz to załatwisz i będziesz miał spokój do końca.. mają taką politykę, że mogą zażądać potwierdzenia dokumentów i już :wink:

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 28 wrz 2012, 16:35

chłopaki to jest kurwa nic ;)

o 21 z hakiem wysłałem im ten papier.
o 23 z hakiem dostaję maila z czym? z prośbą o kurwa przesłanie dokumentu ze wszystkimi danymi....... identyczny mail jak ten na którego odpisałem załączając wydruk...

No to znów kulturalnie odpisałem, zaczynając od "OMG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" etc etc, to dostałem 2x odpowiedź, że papier został przekazany do agenta finansowego który go sprawdzi....

masakra kurwa, ciekawe czy ten proces będzie trwał kolejny tydzień , czy może trochę krócej...

Tyle razy wypłacałem z różnych pokerroomów, a i z tego wypłacałem raz lub dwa i nigdy nie było problemów, ani nigdy to tyle nie trwało... może się obrazili bo w 1 mailu napisałem, że PokerStars-nielegalny-w-PL! zrobił to o tydzień szybciej ;)
No pain, no game ...
That's it, That's all.

jondal
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: jondal » 29 wrz 2012, 18:26

Tu oni maja jakąś swoja poj..baną politykę żeby kasę u siebie trzymać.
Jak już się uporasz, a uporasz sie na pewno. to dla pocieszenie dodam, że następne wypłaty są bezproblemowe. KASA JEST " PENDING" 96 GODZIN (4 doby) a potem na koncie
Omijam ten room.

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 29 wrz 2012, 20:18

hahhaha teraz wam coś dodam jeszcze ;)

mamy sobotę 20 z hakiem , dzwoni numer zastrzeżony:
bla bla witam, czy Pan ten i ten, czy pan zlecił wypłatę wyjebistej kwoty 50eur ? ;) mówię tak tak i że to słabe, że tyle czasu na nią czekam, na co Pani czy mogę przesłać dokument z banku z danymi ??!!??!!??!!??!!??!! na co ja "whaaaaaaaaaaaaaaaaaat??" i że wczoraj przesłałem, a ona , a no fakt widzę..... żenada nr 1.
Żenada nr 2 : niestety nie możemy Panu wypłacić pieniędzy na podaną kartę i będzie to "wire transfer" na co ja:

"but why?"
odpowiedź:
"hmmmm I don't know, but it's only one possibility" .... LOL !!

na koniec powiedziała, że proces powinien ruszyć i kasa niedługo być u mnie na koncie.

Bądź tu człowieku mądry ;)
No pain, no game ...
That's it, That's all.

Awatar użytkownika
Loncik
-#graczroku
-#graczroku

Postautor: Loncik » 29 wrz 2012, 20:29

Szfiecu, oszalałeś? Zastrzeżone telefony, dokumenty z banku, adresy... przecież oni zakładają ci pętlę na szyję! Dzisiaj widziałem ogromną mobilizację jednostek specjalnych, nad głową non stoper latają helikoptery. Dobrze Ci radzę, odpuść te 50$, bo jak nic jutro ABW Ci wparuje na chatę i zawinie Cię w kapciach nim zdążysz obejrzeć teleranek..

siweropoulos
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: siweropoulos » 29 wrz 2012, 22:00

W ogole przelewanie kasy z pokerow na konto bankowe jest w tym kraju raczej troche ryzykowne. No moze jak sa takie male kwoty, to nikt tego sprawdzac specjalnie nie bedzie, ale.. ;) Ja tam uzywam do tego tylko mb. Ale z tym ABW, to tez ciut przesadziles. :D
Impossible is nothing.

siweropoulos
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: siweropoulos » 29 wrz 2012, 22:03

A co do poker770, to od dawna wiadomo, ze czasem sa u nich problemy z wyplata. Moze sie poprawilo to teraz, nie wiem, ost raz wyplacalem stamtad kase ze 3lata temu i pamietam, ze meczeylem sie o to ze 2tyg. Od tej pory tam nie gram :) Sa inne ipokery ;p
Impossible is nothing.

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 30 wrz 2012, 08:28

Loncik pisze:bo jak nic jutro ABW Ci wparuje na chatę i zawinie Cię w kapciach

To są ludzie na moich usługach... więc nie mam się czego obawiać.. ;)
No pain, no game ...
That's it, That's all.

Awatar użytkownika
jon124
-#VIP
-#VIP

Postautor: jon124 » 30 wrz 2012, 14:24

hmmm ja stamtąd wypłacam po 40$ jak są np cashmashine i nigdy nie było problemów. Fakt, że śmieszne (a raczej żenujące) jest to, że czeka się około 2-3 dni, ale jeszcze się tak na szczęście nie przywalili. Niestety teraz zmieniłem miejsce zamieszkania i w ogóle nie wiem skąd miałbym wziąć takie dokumenty. Jakby kazali wysłać np, dowód to w ogóle masakra bo nie posiadam i legitymuje się paszportem. Generalnie dziwna sprawa bo za 1 razem ode mnie też nic nie chcieli (wpłacam/wypłacam przez MB) i trochę mnie zmartwiłeś tym bo planowałem wynosić się stamtąd i wypłacić całość,a teraz zaczynam się bać

jondal
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: jondal » 30 wrz 2012, 20:34

ja tam sądze szkoda czasu na ten pokerroom

Awatar użytkownika
Sliwa
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sliwa » 02 paź 2012, 15:02

jon124 pisze: Jakby kazali wysłać np, dowód to w ogóle masakra bo nie posiadam i legitymuje się paszportem.

serio nigdy nie wyrabiałeś dowodu, że go nie posiadasz? Ja odwrotnie nie pamiętam kiedy paszportu używałem :smile: A już nie raz zdarzyło się wysyłać dowód do weryfikacji.

Awatar użytkownika
jon124
-#VIP
-#VIP

Postautor: jon124 » 02 paź 2012, 15:16

zgubiłem już 2 razy, później się przemeldowałem i nie chciało mi się jechać wyrabiać, a teraz nie mam stałego zameldowania, a nie chce mi się go załatwiać...

Awatar użytkownika
Gns
-#VIP
-#VIP

Postautor: Gns » 02 paź 2012, 19:14

jon124, jaka beka. Nie masz dowodu? :mrgreen: Zawsze mi się wydawało, że w posiadanie dowodu osobistego jest obowiązkowe. Hmm..

BTW: Gdzie się tak szlajasz zapijaczony, że dowody gubisz? :mrgreen:

Awatar użytkownika
jon124
-#VIP
-#VIP

Postautor: jon124 » 02 paź 2012, 20:17

z tego co kojarzę to trzeba mieć coś do wylegitymowania, ale nie koniecznie dowód ;)
To już był jakiś czas temu, teraz jestem spokojny :P

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 02 paź 2012, 20:53

Przecież nie musisz mieć zameldowania, żeby dowód wyrobić. Może być w dowodzie bez adresu zameldowania ;)

Awatar użytkownika
jon124
-#VIP
-#VIP

Postautor: jon124 » 02 paź 2012, 21:00

ha właśnie myślałem o tym już kiedyś! I weź tu panie kanar mandacik pisz :D Co w takiej sytuacji się dzieje? Przeca na pewno nie wzywają policji za każdym razem bo im się po prostu nie chce. To może być duże edge w moim przypadku :D

Awatar użytkownika
Soya
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Soya » 03 paź 2012, 11:15

Kumpel kiedyś posiadał taki właśnie zestaw dokumentów bez adresu i zatrzymali go za przekroczenie prędkości 11-20km/h. ponad 20 minut myśleli, bo to przecież niemożliwe, by nie było adresu, nawet chcieli go zatrzymać u siebie do wyjaśnienia, ale w końcu poprzestali na pouczeniu, wiec czasem może być z tego jakiś profit a czasem więcej kłopotów.
"Diabli mi zrobili żart
Joba mam na punkcie kart"

Awatar użytkownika
Szfiecu
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 03 paź 2012, 14:21

Tak sorry chłopaki, że wam się wtrącę ;)

Wypłaty jak nie było tak nie ma, odzewu od ostatniego ich maila, że sprawdzają dokumenty nie było, więc dziś napisałem.

Hello!

I don't know what are You doing with my withdraw but I never wait more time than now.
Tomorrow will be a second week of waiting !!!!

It's the last time that I play on Your pokerroom, and for sure I will write about this situation on the Polish biggest poker forum. It will be a nice advert of 770poker...

Best regards

napisałem to z myślą, że jak mam nie otrzymać tej wypłaty to i tak jej nie otrzymam ;)
No pain, no game ...
That's it, That's all.

Wróć do „Sposoby płatności”