Nie wiem czy to odpowiedni dział na tego typu wylewy ale wrazie co proszę o przeniesienie.
A teraz do rzeczy:
Ostatnio dysponuje spora ilością wolnego czasu wiec postanowilem przyłożyć sie do pokera.
Zaczynałem od freerolli, później micro stawki i w jakieś 2 tygodnie mój bankroll wzrósł z 5 do 75 dolarów. Zdaje sobie sprawę że grając w pokera musze byc przygotowany na spore wahania bankrolla, ale to co sie dzieje przez ostatnie 2 dni to jest jakis żart.
Mimo wielkich starań i pozbyciu sie wiekszosci błędów niszczy mnie ostatnio każdy!!
W 95% tych przypadkow jakieś oszołomy mimo iz nie maja absolutnie nic podbijają moje 3-bety, po czym spada turn i river ZAWSZE na ich korzyść.
Przykład:
Rozdanie przed chwila:
Stolik 6 osob(turbo) SnG 1,5$
moje karty AJs(na buttonie)wszyscy przede mną fold,
wiec ja 3-bet, koles na BB Call
FLOP: 2c 6d Jh
koloś robi check, wiec ja podbilem polowe puli na co on wali all ina!
wiedzialem ze grał bardzo loose wiec zrobilem Call i zobaczyłem że ma 87
No a potem spada TURN I RIVER i jest to 77!!!
To tylko jeden przykład z wielu, wczoraj np miałem kolor i mimo mojej agresywnej gry, kolesiowi ktory trzymał 68s na turnie i riverze spadł POKER!
Ogólnie rzecz biorąc robie dzisiaj przerwe od pokera bo głośniki od kompa latały po całym pokoju
Ale jak kazdy Polak mam tez swoja teorie spiskową
Co jesli to wszystko jest ustawione? Może PokerStars-nielegalny-w-PL! chce wyssać ze mnie wszystkie pieniądze, żebym pozniej dokonał jakiegoś depozytu i próbował sie odegrać?
Wiem jak to brzmi, ale taki osiągnąłem poziom wkur.... że Phil Helmut wyzywający wszystkich od idiotów jest przy mnie jak dziewczynka spiewająca w koscielnym chórze
Jeżeli ktoś z Was znajdzie sie w podobnej sytuacji pamietajcie żeby nie kopać wszystkiego co popadnie bo zniszczycie sobie głośniki i tylko narazicie sie na wieksze koszta
pozdrawiam