Cześć wszystkim. Jestem nowicjuszem jeżeli chodzi o pokera i wczoraj ściągnąłem program HM2. Próbowałem ustawić HUD, jednak pomijając fakt, że w grze statystyki mi się nie zmieniają i infromacje zasłaniają mi kilka opcji (co mam nadzieję ogarnę) nie mam nawet pojęcia czy ustawiłem go w taki sposób w jaki mógłby okazać się przydatny. Czy ktoś mógłby polecić jakiś gotowy HUD z opisem tego co jaka informacja daje lub powiedzieć jak go dobrze przygotować?
Na ten moment wygląda to tak:
-Name
-Total hands
#######
-TOT VPIP 0-15-26+
-TOT PFR 0-10-25+
-TOT LIMP 0-10-25+
-FREEPLAY AGRESSION % 0-10-30+
#######
-FLOP CBET succes% 0-15-30+
-CO steal succes% 0-10-25+
Z góry dziękuję za pomoc!
PS: Na co warto jeszcze zwrócić uwagę w HM2?
HUD HM2 dla nowicjusza
Cały HUD w HM2 jest dobrze konfigurowalny, da się wszystko zmniejszyć, ustawić tak żeby nic nie zasłaniało lub wyskakiwały pop-upy z większą ilością informacji łatwo to ogarnąć wszystko jest w opcjach HUD.
Co do tego jakie statystyki ma wyświetlać HUD, to nie podałeś żadnych szczegółów, więc ciężko komuś będzie pomóc. To tak jakbyś pytał jaką piłkę masz wybrać, nie podając w jaką chcesz zagrać grę... czy w koszykówkę, siatkówkę, tenisa, piłkę nożną a może futsal...
Na forum jest opcja szukaj, pamiętajcie o niej
http://www.pokerkings.pl/holdem-manager ... htm#230967 - opis statystyk
Co do tego jakie statystyki ma wyświetlać HUD, to nie podałeś żadnych szczegółów, więc ciężko komuś będzie pomóc. To tak jakbyś pytał jaką piłkę masz wybrać, nie podając w jaką chcesz zagrać grę... czy w koszykówkę, siatkówkę, tenisa, piłkę nożną a może futsal...
Na forum jest opcja szukaj, pamiętajcie o niej

http://www.pokerkings.pl/holdem-manager ... htm#230967 - opis statystyk
Wróć do „Książki i programy pokerowe”