Holdem manager 2 Pytania
- knoperss
- LEGENDA

- Haisenberg
- -#blogermiesiaca

Coś było nie tak w opcjach ale ustawiłem i jest prawie ok. Prawie czyli pokazuje staty ale źle przypisane do graczy i żeby były dobrze rozłożone muszę w opcjach wyłączyć "Show HUD stats" i znowu włączyć i wtedy zasysa mi już staty do odpowiednich graczy. Jakieś sugestie jak to ogarnąć żeby od razu staty były dobrze przypisane do graczy w Reports- by stakes?
- Dawid84
- LEGENDA

- Haisenberg
- -#blogermiesiaca

- drynk
- LEGENDA

Yoł,
ostatnio pykam sobie trochę Spin & Go i zauważyłem, że źle zlicza mi wygrane turniejowe.
Zrobiłem ostatni update softu i problem nadal występuje.
Gram powiedzmy sesję 30 Spin & Go, bilans (sprawdzony na koncie PS) to +30$, a HM2 pokazuje mi -5$.
Problemem z tego co zauważyłem nie jest liczenie wygranych w spinach z wyższym mnożnikiem - mam w HM2 turnieje gdzie wygrałem 20$ (w spinie za 5$) lub 30$, i akurat te sitki podliczyło dobrze.
Miał ktoś podobny problem?
ostatnio pykam sobie trochę Spin & Go i zauważyłem, że źle zlicza mi wygrane turniejowe.
Zrobiłem ostatni update softu i problem nadal występuje.
Gram powiedzmy sesję 30 Spin & Go, bilans (sprawdzony na koncie PS) to +30$, a HM2 pokazuje mi -5$.
Problemem z tego co zauważyłem nie jest liczenie wygranych w spinach z wyższym mnożnikiem - mam w HM2 turnieje gdzie wygrałem 20$ (w spinie za 5$) lub 30$, i akurat te sitki podliczyło dobrze.
Miał ktoś podobny problem?
- drynk
- LEGENDA

Chyba zdiagnozowałem problem - po zakończonym turnieju trzeba chwilę poczekać, bo jak za szybko się kliknie cancel albo register w nowym turnieju, to wydaje mi się, że starsy nie nadążają wygenerować pliku z podsumowaniem.
Dodam, że mam starsy i HM'a na SSD więc raczej nie jest to kwestia sprzętowa.
Ostatnie dwie sesje czekałem jakieś 5sekund po każdym turnieju zanim odpaliłem nowy i problem nie występuje, wszystkie wyniki liczy OK.
Dodam, że mam starsy i HM'a na SSD więc raczej nie jest to kwestia sprzętowa.
Ostatnie dwie sesje czekałem jakieś 5sekund po każdym turnieju zanim odpaliłem nowy i problem nie występuje, wszystkie wyniki liczy OK.
- lion_victor
- -#VIP

- drynk
- LEGENDA

Wróć do „Książki i programy pokerowe”