Holdem manager 2 Pytania

Lektury zwiększające umiejętności oraz soft pokerowy pozwalający podejmować skuteczniejsze decyzje w czasie gry.

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 13 paź 2015, 09:06

Nawet jak poczekasz dłuższą chwilę to się nie wyświetlają?? Czasami przy dużych próbkach hud ładuje się kilkanaście sekund.

Awatar użytkownika
Haisenberg
-#blogermiesiaca
-#blogermiesiaca

Postautor: Haisenberg » 13 paź 2015, 19:10

Dużej próbki to ja nie mam :D

Awatar użytkownika
Haisenberg
-#blogermiesiaca
-#blogermiesiaca

Postautor: Haisenberg » 13 paź 2015, 20:54

Coś było nie tak w opcjach ale ustawiłem i jest prawie ok. Prawie czyli pokazuje staty ale źle przypisane do graczy i żeby były dobrze rozłożone muszę w opcjach wyłączyć "Show HUD stats" i znowu włączyć i wtedy zasysa mi już staty do odpowiednich graczy. Jakieś sugestie jak to ogarnąć żeby od razu staty były dobrze przypisane do graczy w Reports- by stakes?

Awatar użytkownika
Dawid84
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Dawid84 » 13 paź 2015, 22:31

Jeżeli problemem jest to, że statystyki HUDa są przesunięte na stole (staty gracza z SB widnieją na stole przy BB, BBlinda pod UTG itd) to zobacz czy w HM masz ustawione to samo preferowane miejsce przy stole co w pokeroomie (czyli np. na środku stołu u dołu).

Awatar użytkownika
Haisenberg
-#blogermiesiaca
-#blogermiesiaca

Postautor: Haisenberg » 15 paź 2015, 20:57

Mam tak samo ustawione a problem jest taki że muszę wyłączyć i włączyć w opcjach "Show HUD stats" żeby były prawidłowe statystyki i prawidłowo przypisane.

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 28 lis 2015, 00:08

Yoł,
ostatnio pykam sobie trochę Spin & Go i zauważyłem, że źle zlicza mi wygrane turniejowe.
Zrobiłem ostatni update softu i problem nadal występuje.

Gram powiedzmy sesję 30 Spin & Go, bilans (sprawdzony na koncie PS) to +30$, a HM2 pokazuje mi -5$.
Problemem z tego co zauważyłem nie jest liczenie wygranych w spinach z wyższym mnożnikiem - mam w HM2 turnieje gdzie wygrałem 20$ (w spinie za 5$) lub 30$, i akurat te sitki podliczyło dobrze.

Miał ktoś podobny problem?

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 29 lis 2015, 11:46

Chyba zdiagnozowałem problem - po zakończonym turnieju trzeba chwilę poczekać, bo jak za szybko się kliknie cancel albo register w nowym turnieju, to wydaje mi się, że starsy nie nadążają wygenerować pliku z podsumowaniem.
Dodam, że mam starsy i HM'a na SSD więc raczej nie jest to kwestia sprzętowa.

Ostatnie dwie sesje czekałem jakieś 5sekund po każdym turnieju zanim odpaliłem nowy i problem nie występuje, wszystkie wyniki liczy OK.

Awatar użytkownika
lion_victor
-#VIP
-#VIP

Postautor: lion_victor » 30 lis 2015, 14:30

Osioł i poker. Kto w to uwierzy? :mrgreen:

Myślałem, że Cię zamknęli w jakimś zoo czy co... Puchar Twój się wciąż kurzy ;)

Awatar użytkownika
drynk
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: drynk » 30 lis 2015, 14:33

hehe, wracają stare demony i inne uzależnienia :D

lion_victor pisze:Puchar Twój się wciąż kurzy

odkurzaj go regularnie, nie znasz dnia ani godziny, kiedy zaatakuje mroczny donkey :smile:

PS. tylko gdzie mnie tam teraz do Twoich stawek i tytułów :cool:

Wróć do „Książki i programy pokerowe”