Heads up w Maria Poker - Gala Pokerkings.pl
-
Pigerman81
- -#zwykly

Altey moim zdaniem zagrałeś bardzo dobrze pre-flop, przeczekanie było najlepszą decyzja. Twój Przeciwnik również zagrał świetnie, bardzo lubie ten styl gry. Co do gry na flopie też wszystko było poprawnie, dal continuaton bet (czy jak to się zwie), Ty dałeś all i przy takim flopie nie miał wyjścia jak sprawdzić za resztę stacku. To co doszło to doszło, miałeś pecha ale cala gra rozegrana całkiem poprawnie. A to czy wyzwałeś go na czacie czy na forum tez oki, mysle, że miales prawo nie jeden gracz by się zdenerwował i zanim bo ochłonął wyzwał by kogoś od donkow itd. No ale wiadomo zagranie było całkiem w porządku Ty się wyładowałeś i pewnie dzis jesteś już całkiem spokojny wiec happy i Twój przeciwnik wygrał turek wiec tez jest pewnie w jakimś stopniu usatysfakcjonowany mimo tych bluzgów . I wszystko jest super
-
MariaPoker
- -#pretendent

Gala pokerkings
Drodzy Gracze,
Czytam Wasze posty i ciesze sie, ze wazniejsze dla Was jest to jak zagraliscie niz fakt, ze nie zostalo spelnione Wasze 'zyczenie' o rozegraniu pojedynku heads up wczoraj wieczorem. Ciesze sie, ze mam graczy z bardzo profesionalnym podejsciem:-)
Przede wszystkim bardzo przepraszam za techinczny blad w systemie i z pewnoscia wielu z Was bylo zawiedzionych, niestety mimo moich i Waszego Admina staran turniej nie odbyl sie w formie heads up a wina lezy po stronie naszych techinkow, niestety na jakakolwiek interwencje bylo juz za pozno. Moge obiecac, ze przy nastepnm turnieju dla Was, dopilnuje kazdego szczegolu! Uczymy sie na bledach, ja wzielam lekcje i wiem, ze nie moge polegac na swojej druzynie w 100%. Jeszcze raz przepraszam!
Chcialam Wam serdecznie podziekowac za udzial w turnieju Gala pokerkings! Well done!
Wielkie gratulacje dla finalowej 16stki!
Fanfary dla Oziris za zajecie pierwszego miejsca oraz dla berni_Maria i quest6 za wyeliminowanie Glory i GrzechuTG. Dobra robota Panowie!
Mam ndzieje, ze bedziecie kontynuowac gre na Maria Poker, jesli utrzymamy portal w tonie bialo-czerwonym jestem w stanie duzo dla Was zrobic! Potrzebuje jednak Waszej pomocy aby udowodnic, ze warto inwestowac w Polskich graczy! Znioslam dla Was prowizje przy wyplatach ( tylko polscy gracze sa z tego zwolnieni! ale pamietajcie ze zlecenia musza byc w zlotowkach!, wprowadzilam Przelwy24 zebyscie mogli sprawnie dokonywac wplat) obiecuje program lojalnosciowy tylko dla Polakow wkrotce ( prosze o cierpliwosc w tym temacie!) i wiecej turniejow ktore naprawde Was zaskocza! A Was prosze o jedno...GRAJCIE NA MARIA POKER!
Pozdrawiam Wszystkich!
Czytam Wasze posty i ciesze sie, ze wazniejsze dla Was jest to jak zagraliscie niz fakt, ze nie zostalo spelnione Wasze 'zyczenie' o rozegraniu pojedynku heads up wczoraj wieczorem. Ciesze sie, ze mam graczy z bardzo profesionalnym podejsciem:-)
Przede wszystkim bardzo przepraszam za techinczny blad w systemie i z pewnoscia wielu z Was bylo zawiedzionych, niestety mimo moich i Waszego Admina staran turniej nie odbyl sie w formie heads up a wina lezy po stronie naszych techinkow, niestety na jakakolwiek interwencje bylo juz za pozno. Moge obiecac, ze przy nastepnm turnieju dla Was, dopilnuje kazdego szczegolu! Uczymy sie na bledach, ja wzielam lekcje i wiem, ze nie moge polegac na swojej druzynie w 100%. Jeszcze raz przepraszam!
Chcialam Wam serdecznie podziekowac za udzial w turnieju Gala pokerkings! Well done!
Wielkie gratulacje dla finalowej 16stki!
Fanfary dla Oziris za zajecie pierwszego miejsca oraz dla berni_Maria i quest6 za wyeliminowanie Glory i GrzechuTG. Dobra robota Panowie!
Mam ndzieje, ze bedziecie kontynuowac gre na Maria Poker, jesli utrzymamy portal w tonie bialo-czerwonym jestem w stanie duzo dla Was zrobic! Potrzebuje jednak Waszej pomocy aby udowodnic, ze warto inwestowac w Polskich graczy! Znioslam dla Was prowizje przy wyplatach ( tylko polscy gracze sa z tego zwolnieni! ale pamietajcie ze zlecenia musza byc w zlotowkach!, wprowadzilam Przelwy24 zebyscie mogli sprawnie dokonywac wplat) obiecuje program lojalnosciowy tylko dla Polakow wkrotce ( prosze o cierpliwosc w tym temacie!) i wiecej turniejow ktore naprawde Was zaskocza! A Was prosze o jedno...GRAJCIE NA MARIA POKER!
Pozdrawiam Wszystkich!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 lut 2010, 18:48 przez MariaPoker, łącznie zmieniany 4 razy.
-
damianek632
- -#pretendent

MariaPoker pisze:Znioslam dla Was prowizje przy wyplatach ( tylko polscy gracze sa z tego zwolnieni! ale pamietajcie ze zlecenia musza byc w zlotowkach
ja mam pytanie, mam konto w Euro , ostatnio sie wlasnie przejechalem na tych wyplatach bo niby byly zniesione a ja zaplacilem
posiadam jakies drobne na koncie , czy moge zmienić walute konta? na PLN ?
-
MariaPoker
- -#pretendent

Konta pokerowe na Maria Poker moga byc wylacznie w Euro, nie ma takiej opcji, zeby zmienic walute konta na PLN. Natomiast przy zlecaniu wyplaty nalezy zlecic ja w PLN, wtedy nie bedzie pobrana prowizja. W portlefu poker obok waluty euro wyswietla sie rownowratosc srodkow w PLN, czyli wiadomo ile dokladnie zlecic w zlotowkach.
Prosze dac znac, jesli nadal pojawia sie infomacja o prowizji przy wyplacie w zl, bo nie powinna. Testowalismy ponownie wszystko dzis, wiec jesli znowu nie dziala prosze pisac!
Prosze dac znac, jesli nadal pojawia sie infomacja o prowizji przy wyplacie w zl, bo nie powinna. Testowalismy ponownie wszystko dzis, wiec jesli znowu nie dziala prosze pisac!
-
GrzesVP
- LEGENDA

-
damianek632
- -#pretendent

- quo87
- -#aktywny

- firesparrow
- -#aktywny

- Glory
- -#Site Admin