Aktualne informacje gdzie każdy z nas dziś gra. Kibicowanie innym w poker online nigdy nie było takie przyjemne!
-
Kosira
- -#VIP

Postautor: Kosira » 24 wrz 2010, 00:32
pykam już 5,5 h z 1077 zostało 50.
Jestem 29.
Robię co mogę - ale brakuje agresji
Jak ktoś nie śpi zapraszam do kibicowania. Turniej na platformach Betsson-brak-polskiej-licencji!, betsafe-brak-polskiej-licencji!, scandic, hey itp.
Mój login kosira1
-
Kosira
- -#VIP

Postautor: Kosira » 24 wrz 2010, 00:52
Niestety 77 v AK na river K ---- dlaczego nie utrzymała sie ta para ???
41 miejsce
45 $
Zaryzykowałem i się nie udało
Następnym razem będzie lepiej.
Teraz szybko do łóżka.
-
Maciejjas
- -#VIP

Postautor: Maciejjas » 24 wrz 2010, 21:27
GG ale bola takie miejsca cos o tym wiem ;]
-
maximwario
- -#zwykly

Postautor: maximwario » 03 paź 2010, 08:58
dlatego nie ciskam sie z 77

Wróć do „Gramy razem”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.