GrzechuTG - 2 w 1
- Glory
- -#Site Admin

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Tam struktura polega na przejściach nie jest ona na czas. Loteria zaczyna się z reguły jak zostaje dwóch graczy ale tutaj podstawową rzeczą jest zbudowanie stacka wcześniej mi się podoba to że grają tutaj ludzie kompletnie nie potrafiący grać w pokera ;P Nie mając nawet ręki potrafię zbudować sobie stack w ciągu kilku rozdań bardzo boją się zagrań alin szkoda że nie można sprawdzić nigdzie statystyk do microgaming bo bym wiedział na bieżąco jak mi idzie.
- Arnoldao
- -#VIP

Grzechu muszę się zwrócić do Ciebie o pomoc
Chodzi o to że nie potrafię wrzucić piosenek na tego gruchota ipoda
Instrukcje dali ,tyle że byli tak mili i napisali w 3 językach niemiecki,francuski oraz chyba belgijski albo holenderski no i ja nie panimaju
. Wiem że trzeba zainstalować program itunes ale co dalej to niewiem.
Chodzi o to że nie potrafię wrzucić piosenek na tego gruchota ipoda
Instrukcje dali ,tyle że byli tak mili i napisali w 3 językach niemiecki,francuski oraz chyba belgijski albo holenderski no i ja nie panimaju
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Ok jutro odezwę się do Ciebie na gg
Ale co mnie tutaj przyniosło
Wczoraj postanowiłem zacząć grac mtt poranne rozmowy z deadem natchnęły mnie do gry
A więc za kasę którą zdobyłem we wczorajszym turku na tonym całe 20$
Zainwestowałem w turki wczoraj nie poszło zbyt dobrze w turku 12500 odpadłme na 365 miejscu mając KK v AQ flop Q river Q. a we freezocie 3k odpadłem na 98 miejscu wygrywając oszałamiającą sumę 6.88$
Odpadając AK v JJ.
No ale dzisiaj postanowiłem zagrać znowu wybrałem turniej 5000$ GP SPEED R/A. Na początku od razu zakupiłem rebuyn za 2$ i mając stack 3000 zacząłem polowanie
Nie będę opisywał całej gry bo do jutra nie skończę
Najważniejszy moment był gdy zostało 560 graczy gdzieś dostałem 99 bodajże jeden alin drugi call myślę na bank zabierają sobie outsy robię call jeden AQ drugi AJ i wygrałem od tamtej pory zacząłem grać swoje. Plasowałem się ciągle w środku stawki postanowiłem nie kraść jakimiś głupimi kartami tylko cierpliwie czekać dostałem w końcu AA opłacony double upem
na FT wchodziłem jako 9 stack bodajże. Grałem dalej swoje i nie próbowałem udawać mistrza blefu opłaciło się to najpierw wygrany alin z KK v 1010 i mój stack ładnie się nabudował. Gdy zostało nas 5 miałem najniższy stack dwa razy niższy niż 4 musiałem zacząć działać najpierw udało się ukraść dwa razy potem ładnie opłacone AQ i raptem mój stack był jednym z największych potem dostaje AA robię rais do 150k przeciwnik alin za 700k robię call pokazuje AK na turn spada K który trochę mnie straszy ale na szczęście nic się nie zmienia i mam ponad 1,5 miliona. HU zaczynamy z bardzo nie równymi stackami przeciwnik ma prawie 4 razy więcej niż ja. Gdy dostaję A10 atakuje lecą aliny pokazuje 55 na river spada 10 i udało się w końcu to mnie river uratował
wyrównujemy się po chwili mam przewagę pół miliona i przychodzi nieszczęsne rozdanie w którym przeciwnik łapie mnie na prostą sztuczkę dając check walę alina żeby go wystraszyć jednak on się nie boi bo ma strita i w tym momencie pogrzebu je swoje szansę na wygraną ale i tak jestem bardzo zadowolony bo w końcu skusiłem się na większy turniej (czyt.ponad 1000os) i zająłem świetne miejsce
Kilka screnów poniżej.
Ale co mnie tutaj przyniosło
Zainwestowałem w turki wczoraj nie poszło zbyt dobrze w turku 12500 odpadłme na 365 miejscu mając KK v AQ flop Q river Q. a we freezocie 3k odpadłem na 98 miejscu wygrywając oszałamiającą sumę 6.88$ No ale dzisiaj postanowiłem zagrać znowu wybrałem turniej 5000$ GP SPEED R/A. Na początku od razu zakupiłem rebuyn za 2$ i mając stack 3000 zacząłem polowanie
Najważniejszy moment był gdy zostało 560 graczy gdzieś dostałem 99 bodajże jeden alin drugi call myślę na bank zabierają sobie outsy robię call jeden AQ drugi AJ i wygrałem od tamtej pory zacząłem grać swoje. Plasowałem się ciągle w środku stawki postanowiłem nie kraść jakimiś głupimi kartami tylko cierpliwie czekać dostałem w końcu AA opłacony double upem Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Sebola
- -#VIP

Wielkie gratulacje Grzechu - to już jest naprawdę wielka sztuka - bo wiesz wygrane deadpreza jakoś już tak normalnie przyjmuję hehe.
Ja właśnie stoję przed wyborem, czy zagrać w turku o 100k na paradise-brak-polskiej-licencji! czy sobie odpuścic i wybrać te 150 Euro. Pewnie też z 1000 osób będzie grało i mam nie lada dylemat. W sumie normalnie 150 Euro raczej bym nie przeznaczył na taki turek, ale z drugiej strony wejściówka do niego mnie kosztowała 1 Euro i szkoda by było nie wykorzystać i nie zagrać w takim turnieju.
Dobra już nie śmiecę Ci na blogu - jeszcze raz wielkie graty - teraz będzie bankroll na następne MTT
Ja właśnie stoję przed wyborem, czy zagrać w turku o 100k na paradise-brak-polskiej-licencji! czy sobie odpuścic i wybrać te 150 Euro. Pewnie też z 1000 osób będzie grało i mam nie lada dylemat. W sumie normalnie 150 Euro raczej bym nie przeznaczył na taki turek, ale z drugiej strony wejściówka do niego mnie kosztowała 1 Euro i szkoda by było nie wykorzystać i nie zagrać w takim turnieju.
Dobra już nie śmiecę Ci na blogu - jeszcze raz wielkie graty - teraz będzie bankroll na następne MTT
-
deadprez
- -#VIP

gratulacje widzialem koncowke turnieju i Twoja niemal bezbledna gre,wiec musialo tu byc dobre miejsce,co do HU to i tak ladnie go dogoniles mimo duzej straty a znam go z wczesniejszych gier i to bardzo dobry gracz,nie udalo sie wygrac trudno,wazne zeby nie miec cisnienia na wynik i grac swoje a na pewno beda dobre wyniki
zapowiada sie ze PKINGS sterroryzuje ipoker Tosiak juz tam kosi na sng Ty zaczynasz mtt,Mazak i ja,Sith tez moze zacznie a jeszcze niedlugo rusza liga na chili wiec na pewno przybedzie nowych graczy,wiec zapowiada sie niezle,niedlugo na ft bedziemy mogli robic deale
Sebola moze sporobuj zagrac nawet jak sie nie uda dojsc do kasy na pewno zdobedziesz duzo doswiadczenia ktore w przyszlosci zaprocentuje
zapowiada sie ze PKINGS sterroryzuje ipoker Tosiak juz tam kosi na sng Ty zaczynasz mtt,Mazak i ja,Sith tez moze zacznie a jeszcze niedlugo rusza liga na chili wiec na pewno przybedzie nowych graczy,wiec zapowiada sie niezle,niedlugo na ft bedziemy mogli robic deale
Sebola moze sporobuj zagrac nawet jak sie nie uda dojsc do kasy na pewno zdobedziesz duzo doswiadczenia ktore w przyszlosci zaprocentuje
- Glory
- -#Site Admin

- Sith
- LEGENDA

Witam,
Ogladalem Twoja gre w koncowce (zostalo Was chyba 5-6, stack mialem namniejszy albo prawie najmniejszy). Bardzo solidna gra - milo bylo popatrzec. Szkoda ze sie nie udalo w HU - ale przy tych blindach to juz troche loteria sie robi. Cos mi sie wydaje, ze to nie Twoj ostatni FT w najblizszych dniach - i mam duza nadzieje ze przy ktoryms spotkamy sie razem (byle bez deadpreza - bedzie łatwiej) .
Powodzenia
Sith
Ogladalem Twoja gre w koncowce (zostalo Was chyba 5-6, stack mialem namniejszy albo prawie najmniejszy). Bardzo solidna gra - milo bylo popatrzec. Szkoda ze sie nie udalo w HU - ale przy tych blindach to juz troche loteria sie robi. Cos mi sie wydaje, ze to nie Twoj ostatni FT w najblizszych dniach - i mam duza nadzieje ze przy ktoryms spotkamy sie razem (byle bez deadpreza - bedzie łatwiej) .
Powodzenia
Sith
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- Chojny
- -#aktywny

- Tosiak
- -#VIP

- mazak
- -#zasłużony

- adicegla
- -#VIP

No ja też jestem pod ogromnym wrażeniem, bo sam ostatnio nie mam się czym pochwalić, a ty taki piękny wynik robisz, nic tylko przyklasnąć! I tak jak Glory napisał - zgadzam się z nim w 100%, jesteś gość, no bo faktycznie deadprez jest po prostu ponad nami wszystkimi ze swoimi wynikami i nie ma się już czym u niego podniecać (
), chyba, że zgarnie jakąś dużą "bańkę", hehe!
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- dviper
- -#VIP

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Przed snem postanowiłem sobie zagrać jeszcze jednego doubla aby przypieczętować serie świetnych występów pod koniec dnia która pozwoliła mi odrobić straty z brzydkiego poranka
Turek jeszcze w sumie nie dawno się zaczął ja się już trochę nabudowałem więc teraz pozostaje mi tylko czekać na kartę i na to że przeciwnicy sami będą się między sobą eliminować ja jednego wyrzuciłem drugiego przykróciłem więc swoją robotę wykonałem
Teraz niech ktoś mi wytłumaczy o co chodziło temu graczowi?
TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, T4-87228992-6
played at "Koblenz" for USD TC from 2009-01-25 18:56 until 2009-01-25 18:58
Seat 1: gapy20 ($1,470 in chips)
Seat 2: GrzechuTGG ($2,360 in chips)
Seat 3: ruiteixeira1 ($1,860 in chips)
Seat 4: juetty1909 ($1,560 in chips)
Seat 5: Bl4ckBelt ($1,395 in chips)
Seat 6: IantunesI ($1,550 in chips)
Seat 7: kejo007 ($1,315 in chips)
Seat 8: keyser.s ($740 in chips)
Seat 9: OotinjaoO ($1,385 in chips)
Seat 10: boypurple ($1,365 in chips)
ANTES/BLINDS
juetty1909 posts small blind ($15), Bl4ckBelt posts big blind ($30).
PRE-FLOP
IantunesI folds, kejo007 folds, keyser.s folds, OotinjaoO folds, boypurple calls $30, gapy20 folds, GrzechuTGG calls $30, ruiteixeira1 folds, juetty1909 calls $15, Bl4ckBelt checks.
FLOP [board cards: TC,JC,9D ]
juetty1909 checks, Bl4ckBelt checks, boypurple bets $30, GrzechuTGG bets $75, juetty1909 calls $75, Bl4ckBelt folds, boypurple calls $45.
TURN [board cards: TC,JC,9D,KS ]
juetty1909 checks, boypurple checks, GrzechuTGG bets $150, juetty1909 calls $150, boypurple calls $150.
RIVER [board cards: TC,JC,9D,KS,8H ]
juetty1909 checks, boypurple bets $1,110 and is all-in, GrzechuTGG calls $1,110, juetty1909 folds.
SHOWDOWN
boypurple shows [ AD,7C ]
GrzechuTGG shows [ QH,4H ]
GrzechuTGG wins $3,015.
SUMMARY
Dealer: ruiteixeira1
Pot: $3,015
gapy20, loses $0
GrzechuTGG, bets $1,365, collects $3,015, net $1,650
ruiteixeira1, loses $0
juetty1909, loses $255
Bl4ckBelt, loses $30
IantunesI, loses $0
kejo007, loses $0
keyser.s, loses $0
OotinjaoO, loses $0
boypurple, loses $1,365
Rozumiem że tamten zbierał do koloru dlatego mocno nie biłem bo i tak by dołożył z doświadczenia wiem że ciągną oni do końca bałem się też AQ u któregoś no ale zagranie boypurple przerosło moją wyobraźnię dokładając bylem pewien że ma chociaż damę... A teraz nie wiem do czego on zbierał...
Turek jeszcze w sumie nie dawno się zaczął ja się już trochę nabudowałem więc teraz pozostaje mi tylko czekać na kartę i na to że przeciwnicy sami będą się między sobą eliminować ja jednego wyrzuciłem drugiego przykróciłem więc swoją robotę wykonałem
Teraz niech ktoś mi wytłumaczy o co chodziło temu graczowi?
TEXAS_HOLDEM, NO_LIMIT, T4-87228992-6
played at "Koblenz" for USD TC from 2009-01-25 18:56 until 2009-01-25 18:58
Seat 1: gapy20 ($1,470 in chips)
Seat 2: GrzechuTGG ($2,360 in chips)
Seat 3: ruiteixeira1 ($1,860 in chips)
Seat 4: juetty1909 ($1,560 in chips)
Seat 5: Bl4ckBelt ($1,395 in chips)
Seat 6: IantunesI ($1,550 in chips)
Seat 7: kejo007 ($1,315 in chips)
Seat 8: keyser.s ($740 in chips)
Seat 9: OotinjaoO ($1,385 in chips)
Seat 10: boypurple ($1,365 in chips)
ANTES/BLINDS
juetty1909 posts small blind ($15), Bl4ckBelt posts big blind ($30).
PRE-FLOP
IantunesI folds, kejo007 folds, keyser.s folds, OotinjaoO folds, boypurple calls $30, gapy20 folds, GrzechuTGG calls $30, ruiteixeira1 folds, juetty1909 calls $15, Bl4ckBelt checks.
FLOP [board cards: TC,JC,9D ]
juetty1909 checks, Bl4ckBelt checks, boypurple bets $30, GrzechuTGG bets $75, juetty1909 calls $75, Bl4ckBelt folds, boypurple calls $45.
TURN [board cards: TC,JC,9D,KS ]
juetty1909 checks, boypurple checks, GrzechuTGG bets $150, juetty1909 calls $150, boypurple calls $150.
RIVER [board cards: TC,JC,9D,KS,8H ]
juetty1909 checks, boypurple bets $1,110 and is all-in, GrzechuTGG calls $1,110, juetty1909 folds.
SHOWDOWN
boypurple shows [ AD,7C ]
GrzechuTGG shows [ QH,4H ]
GrzechuTGG wins $3,015.
SUMMARY
Dealer: ruiteixeira1
Pot: $3,015
gapy20, loses $0
GrzechuTGG, bets $1,365, collects $3,015, net $1,650
ruiteixeira1, loses $0
juetty1909, loses $255
Bl4ckBelt, loses $30
IantunesI, loses $0
kejo007, loses $0
keyser.s, loses $0
OotinjaoO, loses $0
boypurple, loses $1,365
Rozumiem że tamten zbierał do koloru dlatego mocno nie biłem bo i tak by dołożył z doświadczenia wiem że ciągną oni do końca bałem się też AQ u któregoś no ale zagranie boypurple przerosło moją wyobraźnię dokładając bylem pewien że ma chociaż damę... A teraz nie wiem do czego on zbierał...
-
Wojtekwm
- -#aktywny

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Oskarek_89 pisze:Czekal na 8i trafil
Ciesz sie ze masz takich graczy![]()
Napisz jak Ci poszlo ja i tak ogladam USOP wiec troche posiedze na forum
Spokojnie zakończyłem go w kasie
A ja muszę się pochwalić że to chyba 7 double z rzędu zaliczony do tego trafiłem dzisiaj super gracza na HU 10$ rozegrałem z nim 3 gry trzy wygrałem ale czwartej już nie chciał grać i poszedł
Wojtekwm pisze:Oskarek_89 pisze:Napisz jak Ci poszlo ja i tak ogladam USOP wiec troche posiedze na forum
ogladam? gdzies leci?
A kolo sie zapedzil ;] i mial nadzieje ze nic nie maciedonknal allina i poszedl... ;]
BTW. Grzechu gratulacje wygrania ponad 8 stowek ;] impressive!
Dzięki postaram się aby to nie była moja pierwsza taka wygrana
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
Pablo Muchettii
- -#VIP

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Wahi pisze:posiadanie big stacka na bublu w DU jest boskie
mozna sie bawic jak nie wiem i patrzec jak wszyscy folduja
Wahi ja tam wszystkich wyrzuciłem oprócz bubla chyba
No i dzisiaj kolejny screen sharka rozegrałem wczoraj 29 gier i dalej udało się utrzymać formę super hot profit to 35$ więc trochę kiepski ale miałem kilka pechowym pojedynków ale najważniejsze że forma nie maleje
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”