GrzechuTG - 2 w 1
- knoperss
- LEGENDA

- poldek17
- -#VIP

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

poldek17 pisze:GrzechuTG pisze:
poldek17 a Ciebie to porwali kosmici i wypuścili teraz? Co się z Tobą działo przez te wszystkie lata?
Nie było mojego ulubionego admina to i ja sie zmyłem, aczkolwiek na forum zaglądałem regularnie.
A aktualnie siedzę za oceanem ale nie zbieram doświadczenia w tutejszych kasynach
A cóż Ty tam porabiasz?(jeśli to nie tajemnica) A w jakim mieście jesteś?
- poldek17
- -#VIP

Testuje Canadyjskie burgery, wcinam pizze, zwiedzam odpoczywam, szlifuje angielski a przy okazji pracuje. Dostałem pozwolenie na prace na rok to żal było nie skorzystać.
No ale jeszcze 2 miesiące i koniec sielanki, miesiąc wakacji w stanach i powrót do ojczyzny ale zapewne nie na długo jak wysztstko pójdzie zgodnie z planem
A obecnie jestem w mieście które gościło olimpiadę zimową w '88 roku -Calgary

No ale jeszcze 2 miesiące i koniec sielanki, miesiąc wakacji w stanach i powrót do ojczyzny ale zapewne nie na długo jak wysztstko pójdzie zgodnie z planem
A obecnie jestem w mieście które gościło olimpiadę zimową w '88 roku -Calgary

- tommko
- -#VIP

- Glory
- -#Site Admin

Glory o 22:00 to swietowal trzecia bramke Lecha
, a dzis jest jeszcze zbyt pijany by w kodzie forum grzebac.
A co do psow- zaden pies nie powinien miec ciagle pelnej miski bo to zaburza im instynkt. Pies powinien miec okreslone pory karmienia i jesli od razu nie zje - powinien miec miske z jedzeniem zabierana.
Dzikie psy po upolowaniu zwierzyny jedza na maksa, az nie moga sie ruszyc z przejedzenia. Co ciekawe pies bez pozywienia moze przezyc kilka miesiecy (!).
Jak juz bedziesz mial psiaka to warto sie wybrac z nim do tresera. Nie po to by go glupich sztuczek uczyc, ale by dowiedziec sie wiecej o jego naturze i moc latwiej sie z nim dogadywac
.
A co do puczu i avengersow, Glory takie sprawy zalatwia tak: (od 7:57- rozwiazuje problem z blogiem Izy
A co do psow- zaden pies nie powinien miec ciagle pelnej miski bo to zaburza im instynkt. Pies powinien miec okreslone pory karmienia i jesli od razu nie zje - powinien miec miske z jedzeniem zabierana.
Dzikie psy po upolowaniu zwierzyny jedza na maksa, az nie moga sie ruszyc z przejedzenia. Co ciekawe pies bez pozywienia moze przezyc kilka miesiecy (!).
Jak juz bedziesz mial psiaka to warto sie wybrac z nim do tresera. Nie po to by go glupich sztuczek uczyc, ale by dowiedziec sie wiecej o jego naturze i moc latwiej sie z nim dogadywac
A co do puczu i avengersow, Glory takie sprawy zalatwia tak: (od 7:57- rozwiazuje problem z blogiem Izy
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Glory nie wiem czy Ty pamiętasz ale jak ja miałem psa to Ty na chleb mówiłeś beb ja to wszystko dobrze wiem :p każdego psa do tresera dawałem, małe psy jedzą częściej a starszy pies powinien jeść raz dziennie. Czasem tez warto zrobić mu nawet jeden dzień przerwy i mu to nie zaszkodzi.
Tommko a coś więcej powiesz na jego temat? Zadowolony jesteś?
A jakie są problemy z blogiem Izy?
Tommko a coś więcej powiesz na jego temat? Zadowolony jesteś?
A jakie są problemy z blogiem Izy?
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

- Glory
- -#Site Admin

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Re: GrzechuTG - 2 w 1
Nie wiem jakoś nie potrafię się tutaj teraz odnaleźć ...
- gama
- LEGENDA

Glory mi obiecał, że jak napiszę 100 postów, to zmieni wygląd forum, żeby było bardziej podobne do starego. Może dam Wam mój login i haslo i szybciej pójdzie te 100 postów? 
- yerzy
- -#VIP

Ja może jestem staroświecki ale pod względem jak dla mnie funkcjonalności jak i przejrzystości stare jest lepsze. Awatary i nicki powinny być też po lewej stronie. :}
- tommko
- -#VIP

nie marudzić, przyzwyczaicie się 
- TR08
- -#VIP

Normalne, że nowe rodzi się w bólach. Też nie lubię tego dziwnego wrażenia towarzyszącego zmianie czegoś, do czego się bardzo przyzwyczaiłem, ale czas leczy nie tylko rany. :p
- urnotindanger
- -#aktywny

Stary design był uspokajający, nowy kłuje w oko swoją jasnością tła,
- Glory
- -#Site Admin

Prosze, tuning specjalnie dla was. Zachecam to aktywnosci 
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

No już zdecydowanie lepiej. Tamten zniechęcał mnie do wchodzenia na forum bo mega irytował. Ale na tel ten akurat nie robi szału nie widać kto napisał posta, gdzie itd. Niby tamten nie był przystosowany ale jakoś łatwiej było w nim się poruszać.
Jak tam kto się zdecydował na poker fever?
Jak tam kto się zdecydował na poker fever?
- Glory
- -#Site Admin

Przyciemnilem i zmienilem kolory pomiedzy postami by latwiej sie je rozroznialo. Jeszcze jakies zyczenia czy juz wrocisz do aktywnosci?
Poker fever - ja tym razem odpuszczam. Za duzo mam pracy na tym forum
- urnotindanger
- -#aktywny

Glory pisze: Jeszcze jakies zyczenia
Coby wszystkie avatary działały
- Glory
- -#Site Admin

gify trzeba wgrac od nowa
. Jesli ktos naprawde ma z tym problem prosze o i info. Bo mega wielkiej trudnej i czaslochlonnej pracy znajde jego avatar i mu go naprawie
- poldek17
- -#VIP

A dlaczego zyczenia odnośnie forum pieszemy na blogu Grzecha??
- knoperss
- LEGENDA

Ja chce swój avatar co mi Madzia zrobiła 
- tommko
- -#VIP

poldek17 pisze:A dlaczego zyczenia odnośnie forum pieszemy na blogu Grzecha??
żeby mu ruch zwiększyc i zmobilizować do pisania
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Glory pisze:Przyciemnilem i zmienilem kolory pomiedzy postami by latwiej sie je rozroznialo. Jeszcze jakies zyczenia czy juz wrocisz do aktywnosci?
teraz mi się podoba i wróciłem. A tak naprawdę miałem nie było mnie bo najpierw nie działało mi forum mogłem się w ogóle zalogować. A potem kupiłem pieska
Kto to jest TR bo chyba przegapiłem gdzieś zmianę jego nicku i nie mam pojęcia z kim rozmawiam
Ostatnio odpuściłem również granie bo nie miałem czasu. Spinów zagrałem może z 600 ale z 60 evch więc spoko. Druga moja gra mnie znacznie bardziej pochłonęła i wykręciłem jakiś kosmiczny wynik dzięki któremu mogę sobie teraz robić sporo urlopu
Ale ze względu na to, że ustawa tuż tuż to do czasu jej wprowadzenia gram ile się da. Bo tak naprawdę nikt nie jest w stanie przewidzieć tego co się stanie i czy oby na pewno będziemy mogli grać.
- gama
- LEGENDA

knoperss pisze:Ja chce swój avatar co mi Madzia zrobiła
Ja też, żeby Knopciu miał avatar, który mu zrobiłam!
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”