graj kur....cze z debilami....

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Oskarek

graj kur....cze z debilami....

Postautor: Oskarek » 14 gru 2008, 20:00

PokerStars-nielegalny-w-PL! Rozdanie nr 22913447593: Turniej nr 124392314, Turniej darmowy Hold'em No Limit - Poziom VI (40/80) - 14/12/2008 13:55:33 ET
Stół '124392314 126' 9-max Miejsce nr 5 to rozdający
Miejsce 1: artur202 (5235 żetonów)
Miejsce 2: EjNoxD (5557 żetonów)
Miejsce 3: pappek930 (3365 żetonów)
Miejsce 4: Chumbinho999 (1505 żetonów) nie gra
Miejsce 5: ruzzPL (9625 żetonów)
Miejsce 6: maveer (208 żetonów)
Miejsce 7: hubetrus (5310 żetonów)
Miejsce 8: muscletx1 (8313 żetonów)
Miejsce 9: wild_pirate (2274 żetonów)
maveer: wpłaca małą ciemną 40
hubetrus: wpłaca dużą ciemną 80
EjNoxD napisał, "88..."
*** KARTY WŁASNE ***
Gracz EjNoxD otrzymał [Ad 8c]
muscletx1: pasuje
wild_pirate: pasuje
artur202: pasuje
EjNoxD: podbija 80 do 160
pappek930: pasuje
Chumbinho999: pasuje
ruzzPL: pasuje
maveer: pasuje
hubetrus: sprawdza 80
*** FLOP *** [Tc 8d Ah]
hubetrus: czeka
EjNoxD: zagrywa 80
hubetrus: sprawdza 80
*** TURN *** [Tc 8d Ah] [7c]
EjNoxD: zagrywa 400
hubetrus: sprawdza 400
*** RIVER *** [Tc 8d Ah 7c] [5c]
EjNoxD: zagrywa 960
hubetrus: podbija 3710 do 4670 i wchodzi all-in
EjNoxD: sprawdza 3710
*** POKAZANIE KART ***
hubetrus: pokazuje [Jc 3c] (kolor, od Waleta)
EjNoxD: pokazuje [Ad 8c] (dwie pary, Asy oraz Ósemki)
hubetrus wygrał 10660 z puli
EjNoxD napisał, "LOOL"
*** PODSUMOWANIE ***
Łączna pula 10660 | Prowizja 0
Stół [Tc 8d Ah 7c 5c]
Miejsce 1: artur202 spasował przed Flop (nie zagrał)
Miejsce 2: EjNoxD pokazał [Ad 8c] i przegrał z dwie pary, Asy oraz Ósemki
Miejsce 3: pappek930 spasował przed Flop (nie zagrał)
Miejsce 4: Chumbinho999 spasował przed Flop (nie zagrał)
Miejsce 5: ruzzPL (rozdający) spasował przed Flop (nie zagrał)
Miejsce 6: maveer (mała ciemna) spasował przed Flop
Miejsce 7: hubetrus (duża ciemna) pokazał [Jc 3c] i wygrał (10660) z kolor, od Waleta
Miejsce 8: muscletx1 spasował przed Flop (nie zagrał)
Miejsce 9: wild_pirate spasował przed Flop (nie zagrał)

co za Typ w ogole.... kurde wczesniej wygral runner runner strit a teraz to.... DEBIL

Awatar użytkownika
sprinter_1989
-#VIP
-#VIP

Postautor: sprinter_1989 » 14 gru 2008, 20:06

Uważam że za małe zrobiłeś podbicie po flopie ... Owszem zagrał idiotycznie robiąc choćby call z takimi kartami, ale i tak za mało podbiłeś ... Po turnie dostał draw do koloru i już nie odpuścił tego ... No a river jak zwykle pechowy ...

Jak mniemam to był ten turniej świąteczne rozdanie ?? Też tam grałem i idioci wchodzą we wszystko na samym początku z byle jaką kartą ... Przegrałem z QQ przeciw 69 bo gość dobrał do koloru ...

Awatar użytkownika
Albert
-#VIP
-#VIP

Postautor: Albert » 14 gru 2008, 20:07

Ja tak samo tam gram :D Zostało mi 700 czipsów, bo idioci przy stole i sami wiecie :]

Oskarek

Postautor: Oskarek » 14 gru 2008, 20:38

I jeszcze do mnie z tekstem to sa moje zetony i moge z nimi robic co chce....
Nie wiem po co tacy graja ja tu o konsole walcze hehe a ten mnie ogrywa z shitem...
Nie podbilem po flopie bo co dalem bet to dawali fold no i mam...

Awatar użytkownika
sprinter_1989
-#VIP
-#VIP

Postautor: sprinter_1989 » 14 gru 2008, 21:04

Oskarek_89 pisze:I jeszcze do mnie z tekstem to sa moje zetony i moge z nimi robic co chce....
Nie wiem po co tacy graja ja tu o konsole walcze hehe a ten mnie ogrywa z shitem...
Nie podbilem po flopie bo co dalem bet to dawali fold no i mam...

I tu właśnie jest trafienie w sedno ... Gościu Ci napisze że to są jego żetony i moźe robić z nimi co chce, bo to jest właśnie urok freerolla ... I tylko one sprowadzają fishow ... Czasem grywałem na CD pokerze o porządne stawki SnG czy też turniej o 100.000€ na paradise-brak-polskiej-licencji! i tam takich idiotycznych zagrań nie ma, albo bynajmniej mnie nie spotkały ...

No właśnie dawałeś bet oni fold, a w momencie w którym ten bet był potrzebny większy to dałeś za niski ... hehe
Ostatnio zmieniony 14 gru 2008, 21:05 przez sprinter_1989, łącznie zmieniany 2 razy.

Cold.FuzZion
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Cold.FuzZion » 14 gru 2008, 21:05

Oskarek_89 pisze:I jeszcze do mnie z tekstem to sa moje zetony i moge z nimi robic co chce....
No bo to jest prawda. Jezeli z takim gosciem nie potrafisz wygrac to z kim chcesz grac?

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 14 gru 2008, 21:32

Cold.FuzZion pisze:No bo to jest prawda. Jezeli z takim gosciem nie potrafisz wygrac to z kim chcesz grac?

Heh - i to jest dla mnie najlepsze podsumowanie wszystkich lamentow w dziale BadBeat

lol :-)

miczukow
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: miczukow » 14 gru 2008, 23:54

Nie pierszy raz Oskarek wrzucasz bad beata gdzie preflop podbijasz o dużą ciemną. To chyba nie jest prawidłowe zagranie, bo BB prawie zawsze bedzie miał oddsy do sprawdzenia. Dalej w tym przypadku już tylko "slow play - you pay" :mrgreen:

Fillag
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Fillag » 15 gru 2008, 03:04

Ło matko! Spartoliłeś made handa :/ Po pierwsze podbijanie o 1bb preflop jest smiechu warte, po drugie na 2 pary na flopie podbic powinienes o pule bez oglądania sie czy przeciwnik zrobi fold czy nie. Jak zrobi to bardzo dobrze - kasa twoja, jak da call to teoretycznie jeszcze lepiej! Przypomnialo sie o podbiciu dopiero na turnie gdzie widac jak wol ze balwan moze dobierac do koloru/strita i jak wskoczyl kolor i gość zagrywa all in to ty jeszcze callujesz go z tymi 2-ma parami. W sumie twoj przeciwnik rozegral to wszystko lepiej od ciebie i w pelni zasluzyles na to co dostales. Bardziej do BAD PLAY niz BAD BEAT to sie nadaje. Bardzo tanio dales gosciowi dobierac do wygrywajacego ukladu, a jak juz go dostal to callujesz jego all-in'a...

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 16 gru 2008, 19:35

a moim zdaniem zrobiles po prostu blad decydujac sie na gre z taka reka, przeciez to jest fold przed flopem i nie masz zadnych problemow.

I gosciu Ci dobrze napisal, moze naogladal sie za duzo relacji z WSOP gdzie ktos pocisnal tak Helmuthowi ale kazdy kto bierze udzial w turnieju decyduje co chce zrobic ze swoimi zetonami i wpisowym do tego turka, wiec jezeli ma ochote nawet na all in z 27 to niech gra, predzej czy pozniej ktos go zlapie i skonczy sie przygoda z pokerem

//aha i jeszcze jedno naucz sie nazywac tematy bo o ile Twoje niektore wypowiedzi sa smieszne to nazewnictwo tematow zaczyna powoli irytowac...

Uriel
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: Uriel » 19 gru 2008, 14:07

Heh, ale przynajmniej łatwo ich później oskrobać, uda sie raz na dziesięc i tyle...

Wróć do „Bad beats”