PINDUCH pisze:1.jeżeli chodzi o analizy to było wstaw 5 rąk choc wystarczy 2 konkretne dwie które wstawiłem były kluczowe dla turnieju więc uważam że wystarczyły
Za to co wstawiles, powinienes dostac ostrzezenie, a nie haslo. Wrzuciles na odwal dwie ręce i się awanturujesz
http://www.pokerkings.pl/zanim-zglosisz ... t13686.htmdrynk pisze:Pomysł z analizami miał jak zwykle szczytny cel: rozwój pokerowy, którego na forum niestety jest jak na lekarstwo.
Pomysly tego typu zawsze skoncza się tylko zwiekszeniem ilosci smieci, a nie wartosciowej treści
drynk pisze:Zawsze wrzucam staty potrzebne w danym rozdaniu (przynajmniej w mojej ocenie), a to już muszę przepisać ręcznie, bo pełne widoczne są tylko na replayu i nie da się (chyba że nie potrafię) skopiować ich szybko z okna "view" z HM'a. Na to zawsze schodzi trochę czasu.
ewentualnie wrzucis .jpg ze statami na imageshack i podlinkowac
I bez offensu do nikogo (akurat tamto rozdanie utkwiło mi w pamięci). Tylko pomyślcie, czy to dla was kara, że wrzucicie rozdanie do analizy, czy motywacja do rozwoju?
Jeśli kara, to pewnie nie potrzebujecie drugiej, trzeciej i n-tej opinii, bo jesteście zajebistymi pokerzystami. Pytanie tylko co zajebiści pokerzyści robią we freerollach z pulą 50-100$...
drynk pisze:Koczwi, Piotrek czy Ted napiszą coś w moim wątku, to wynik tego, że mam u nich jakieś specjalne względy, czy po prostu warto zadbać o formę, która nie kłuje w oczy, żeby skrócić ich czas przeznaczony na analizę.
Rozmawialem o tym niedawno z Toba, koczwim i piotrkiem nawet. Problemem działu analiz jest to, ze czesto pojawiaja sie tam problemy po prostu śmieszne, często co więcej podawane są jeszcze głupsze rozwiązania. Dlatego gracze dobrzy nie beda sie bawili w odpisywanie, bo po prostu traca czas. Ciekawe ręce, rzeczywiscie problematyczne, są dla nich po prostu bardziej interesujące, bo sami tez maja okazje się czegoś nauczyć, coś przemyśleć, coś utrwalić, zweryfikować poprawność swoich readów.
A na podsumowanie - najlepsze rozwiazania są najprostrze - hasla do forumowych freerolli powinny byc dla tych, ktorzy na forumowych platformach grają, generują rake, robią depozyty lub udzielają się merytorycznie. A wszystkie losowania, srosowania, tasowania, zgadywania zawsze będą generować problemy