Nie planuje żadnego szałowego volume (na pewno nie na tą chwilę). Nie mam też nawet kompa w domu na którym mógłbym instalować softy (mój jest firmowy cały zablokowany).
Potrzebuję więc info: Jaki soft na iOS który sensownie działa, a na którym można znaleźć jakieś mtt , ale nie pare k osób, tylko powiedzmy z 200-300. Mam ps'a i ft, ale to masówki w większości , a na takie cuda na tą chwilę nie mam czasu.
Drugie pytanie: wątpię, ale warto spytać - jest coś jak HM na telefon (ios) ? w sumie sam nie wyobrażam sobie jak miałoby to działać, ale może coś jest.
Gdzie i jak teraz?
Re: Gdzie i jak teraz?
Nikt nie doradzi? chamy. 

Ja bym pomógł, ale nie korzystam z iOS 

A tam zaraz chamy, po prostu nawet nie tykamy jabłek. Musisz przetrzeć szlaki. :p
Nie wiem jaka jest specyfika twojego zawodu, ale może uda ci się namówić szefa na hipernadzorcę typu drugiego na lapku służbowym (to ten bez scrolla?
). Na wirtualce już byś mógł sobie poszaleć, oczywiście poza siecią służbową.
Nie wiem jaka jest specyfika twojego zawodu, ale może uda ci się namówić szefa na hipernadzorcę typu drugiego na lapku służbowym (to ten bez scrolla?

Nie wiem jak iOS ale na androidzie to mi super smiga zarowno party-brak-polskiej-licencji! jak i p*
O trackerze nie slyszalem - a tez by mi sie przydalo cos co chodziac handhistory zbiera bym pozniej do PT mogl importowac
O trackerze nie slyszalem - a tez by mi sie przydalo cos co chodziac handhistory zbiera bym pozniej do PT mogl importowac
Jeśli Twoje PW jest w folderze "do wysłania" to znaczy, że go jeszcze nie przeczytałem. Cierpliwości.
TR08, w korpo ciężko z takimi tematami, tu i tak jest lepiej bo czasem jak coś potrzebuję to zainstalują (słabo z nielegalnym pokerem
) , a w starej firmie to nawet pendrive nie można było podłączyć ...
Wracając do tematu nie rozumiem jak możecie nie tykać jabłek, jak mam od 3 lat to nie wyobrażam sobie bez niego (albo z czymś innym) życia
A co z 888-brak-polskiej-licencji!? bo tam chyba takie turnieje były grane dawniej na jakich by mi zależało teraz w sensie nie duże mtt

Wracając do tematu nie rozumiem jak możecie nie tykać jabłek, jak mam od 3 lat to nie wyobrażam sobie bez niego (albo z czymś innym) życia

A co z 888-brak-polskiej-licencji!? bo tam chyba takie turnieje były grane dawniej na jakich by mi zależało teraz w sensie nie duże mtt
888-brak-polskiej-licencji! ma apke na ios. Jesli nie przeszkadza Ci granie tylko jednego stolu na raz to bedzie ok. Ofert mtt maja calkiem niezla.
Nie wiem jak teraz i na iOS, ale kiedyś testowałem apkę 888-brak-polskiej-licencji! na androidzie. Ogólnie słabo - jeden stół, mało czytelna, nie działała "w tle" jak np. p*. Czyli w teorii nie mogłeś robić wyłączać apki, bo wywalało Cię na sit out. Może teraz coś się zmieniło, musiałbyś sprawdzić.