Gala Pokerkings heads up, runda pierwsza

Zagraj w naszej unikalnej lidze pojedynków pokerowych. Niedługo start 7 sezonu.

Największa liga HU wznawia grę! Zapisz sie do 7go sezonu !
GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Gala Pokerkings heads up, runda pierwsza

Postautor: GrzechuTG » 11 maja 2010, 18:50

Zapraszam na Ligę HU na Maria poker!!!

Data: 13 maja, czwartek godzina 21:00

Nazwa: Gala Pokerkings.pl
Forma: Heads up, No limit Holdem
Buy-in: 5 eur +0.5 eur
Stuktura: 2000 żetonow na start, blindy 8 minut.
Podział wygranych: TOP8 płatne,
Do puli zebranej z buy-in zostanie dodane 75 eur !

Rejestracja otwarta na 72h przed turniejem !
Ilość miejsc: 64 (na wszelki wypadek, spodziewane 32)

13 maja w czwartek top 4 graczy w turnieju dostanie wejsciowki do gry w finalowej satelicie w niedziele (16 maja) o pakiet na Maria Poker Ladies Side Event.

Szczegółowe informacje na temat Maria Poker Ladies Side Event znajdziecie tutaj:
https://www.mariapoker.com/pl/news/2010 ... -w-czerwcu

Turniej jest dostępny na hasło. Otrzymają je członkowie grupy Gracze, oraz wszystkie osoby zarejestrowane w Maria Poker z naszego linku partnerskiego.
[center]
Nasz banner rejestracja z którego pozwala brać udział we wszystkich naszych akcjach na Maria Poker
<script language="javascript" src="http://adserving.unibet-brak-polskiej-licencji!.com/ad.aspx?pid=12407&bid=9630"></script>

Osoby które nie widzą banera mogą użyć <a rel="nofollow" href="http://adserving.unibet-brak-polskiej-licencji!.com/ad.aspx?pid=12407&bid=6256">LINK Tekstowy</a>[/center]

Jeśli chcesz otrzymać hasło - wyślij mi na PW swój alias pokerowy Maria celem sprawdzenia.
Ostatnio zmieniony 13 maja 2010, 11:42 przez GrzechuTG, łącznie zmieniany 1 raz.

szefo1
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: szefo1 » 12 maja 2010, 09:59

czwartek czy sobota?

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 12 maja 2010, 13:16

Wahi pisze:jak mozna w turnieju HU zrobic 3 wejsciowki ?!

Albo dwie, albo cztery. Decyzja szybkosci odpadania jest dziwna w tym wypadku.

Popieram przedmówcę w 100%

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Postautor: martini » 12 maja 2010, 14:46

Zapowiadaja sie dwa dlugie pojedynki polfinalowe :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 12 maja 2010, 15:25

rozumiem że jeśli ktoś z was zdobędzie w finale wejściówkę to odda jej Gamie? :D
bo przeciez nie mozecie zagrac w Ladies Event :P

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Postautor: martini » 12 maja 2010, 15:33

GrzechuTG pisze:bo przeciez nie mozecie zagrac w Ladies Event :P

dla mnie wystarczy jak pojade i tylko popatrze :)

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 12 maja 2010, 15:53

Oskarek pisze:rozumiem że jeśli ktoś z was zdobędzie w finale wejściówkę to odda jej Gamie? :D

Oskarek to bardzo hojne, jednakże nie wierzę, żeby Panowie z forum nie nauczyli swoich kobiet jak się gra w pokera :D A co za tym idzie mają kogo wysłać na swoje miejsce :P

GrzechuTG
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 13 maja 2010, 00:11

Wahi pisze:
GrzechuTG pisze:top 3 graczy w turnieju dostanie wejsciowki do gry w finalowej satelicie w niedziele (16 maja) o pakiet na Maria Poker Ladies Side Event.

jak mozna w turnieju HU zrobic 3 wejsciowki ?!

Albo dwie, albo cztery. Decyzja szybkosci odpadania jest dziwna w tym wypadku.

Taka decyzja przedstawiciela Marii Poker.

Awatar użytkownika
quest
-#VIP
-#VIP

Postautor: quest » 13 maja 2010, 01:25

Nie ma wpisowych dodanych do puli bo kilka osób jest zarejestrowanych a nadal jest 75 €

MariaPoker
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: MariaPoker » 13 maja 2010, 11:40

Panowie,

4 top graczy w dzisiejszym turnieju otrzyma tickety do finalowej satelity Maria Poker Ladies Side Event w niedziele - licze na to, ze poznam osobiscie jednego z graczy Pokerkings i jego partnerke/kolezanke w Zlotych Piaskach w czerwcu:-)

Pozdrawiam

PINDUCH
-#VIP
-#VIP

Postautor: PINDUCH » 13 maja 2010, 13:26

no jeszcze 2 osoby i bedzie dobrze hociaż lepiej byłoby 54 ;)

gregsan
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: gregsan » 13 maja 2010, 18:05

Jak na razie zarejestrowanych jest 20 osób.Jak nie będzie 24 to pewnie zagra tylko 16 osób.

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 13 maja 2010, 20:27

Ehh, nie było dzisiaj siły na Radosta :) Ja strit, Radost kolor, ja dwie pary na turnie, Radost set asów na river, na koniec ja trips króli, Radost kolejny kolor :)

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 13 maja 2010, 20:29

Dodam, że alliny poszły na flopie, gdzie miałam top parę... Chyba przestanę grać te Gale HU, bo mnie dołują :P
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

gregsan
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: gregsan » 13 maja 2010, 21:17

Słuszna uwaga Wahi :oops:

PINDUCH
-#VIP
-#VIP

Postautor: PINDUCH » 13 maja 2010, 21:22

ze mną bo jas zawsze na Wahiego musze trafic;( ja flush a on full tez na f tylko mocniejszy i out na 8 miejscu ;)

Michal
-#VIP
-#VIP

Postautor: Michal » 13 maja 2010, 21:27

wrzucam wyniki z wielka radoscia :)

Obrazek

dam1anov
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dam1anov » 13 maja 2010, 21:36

Zatem gratuluję raz jeszcze, tym razem już na forum :smile: .
Mój finałowy oponent postawił mi naprawdę ciężkie warunki, zatem nie pozostało nic innego jak powrócić z finałowej potyczki na tarczy :smile:. Po prostu wygrał lepszy.

Mnie natomiast cieszy 2 miejsce, bo to pierwszy raz gdy w Gali przeszedłem pierwszą rundę :smile:.

Pozdrawiam

MariaPoker
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: MariaPoker » 14 maja 2010, 12:43

Drodzy Fani Formuły Heads Up na Maria Poker :wink:

Gratulacje dla berni_Maria , Zwycięzcy wczorajszego pojedynku!
oraz dla trzech kolejnych graczy, którzy zgodnie z obietnicą otrzymają tickety do gry w finale o pakiet na Maria Poker Ladies Side Event w Złotych Piaskach!

Tickety do turnieju Maria Poker side event €15 Final Satellite, 16 maja o 20:00 otrzymują:

gamaPK - gracz pik_nick okazał się dżentelmenem i przekazał swój ticket Gamie - brawo :razz: !!
berni_Maria
szefoo1
Wahi1

Wasze aliasy zostały wpisane juz do turnieju, jedyne co musicie zrobić to pojawić się w niedziele o 20:00 na turnieju i WYGRAĆ PAKIET! :trophy:
Trzymam kciuki!
Ps
Zachęcam pozostałych graczy do gry w ostatniej satelicie gwarantującej pakiet na unibet-brak-polskiej-licencji! Open Ladies Side Event, inwestycja €15 może okazać się dwudniowym urlopem nad Morzem Czarnym! ;)

Pozdrawiam Wszystkich!

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 14 maja 2010, 17:42

MariaPoker pisze:gamaPK - gracz pik_nick okazał się dżentelmenem i przekazał swój ticket Gamie - brawo :razz: !!

Chciałam tutaj złożyć serdecznie podziękowania dla pik_nick, który na forum jest znany jako dam1anov, czyli mój kolega z Maria Poker Team :)

dam1anov
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dam1anov » 14 maja 2010, 18:57

Nie ma problemu Pani Kapitan :smile:. Będę ściskał kciuki :!:

Ja z kolei bardzo dziękuję Julicie (Maria Poker) za błyskawiczne zajęcie się tą kwestią - Chapeau bas :!: Tak jak pisałem - jestem pod wielkim wrażeniem zaprezentowanego przez Ciebie profesjonalizmu oraz szybkości działania.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
quest
-#VIP
-#VIP

Postautor: quest » 14 maja 2010, 19:38

Jednak jeden dobry się znalazł do oddania wejściówki :D Ciekawe dlaczego :> może liczy na jakiś realny gest wdzięczności ;) tylko uważaj dam1anov masz konkurentów :D

Za to ja nie mogę się doczekać odpowiedzi dotyczącej podpięcia pod forum.

dam1anov
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dam1anov » 14 maja 2010, 20:48

quest pisze:Jednak jeden dobry się znalazł do oddania wejściówki :D Ciekawe dlaczego :> może liczy na jakiś realny gest wdzięczności ;) tylko uważaj dam1anov masz konkurentów :D

Za to ja nie mogę się doczekać odpowiedzi dotyczącej podpięcia pod forum.

No i się wydało... :wink: . Tak, tak - to był mój cały misterny plan...Otóż gdy tylko pojawiła się informacja o tym, że we wczorajszej Gali dodatkowymi nagrodami będą tickety do finałowej satelity z pakietami na Ladies Event, porozmawiałem ze swoją Damą Kier :wink: . I jako, że nie wyraziła zapału do gry, to po prostu od razu pomyślałem o przekazaniu jej Gamie, jeśli nie uda się jej znaleźć w czołowej czwórce.

Oczywiste jest jednak, że "realny gest wdzięczności" powinien się pojawić, a jako że o tym wspomniałeś to mój cały misterny plan poszedł się...no powiedzmy zajączkować :wink:. Bo marzy mi się, żeby Gama...nie tylko zdobyła pakiet, ale też zaliczyła przynajmniej FT w tym evencie :smile: . I jest to jak najbardziej "realne".

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 14 maja 2010, 21:13

Jeden pakiet na 30 osób :) Nie mówmy więc nic, dopóki się nie uda :) A jakby się udało, to publicznie zobowiązuję się podzielić z Dam1anovem nagrodą :)

dam1anov
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dam1anov » 15 maja 2010, 07:24

Gama, bardzo dziękuję ale zdecydowanie odmawiam.

Grasz o wejściówkę na własny rachunek, i tak samo będzie gdy ją wygrasz. Żadnych roszczeń, żadnych długów wdzięczności, żadnego wypominania czy kreowania się na ewentualnego "ojca sukcesu" z mojej strony nie będzie. Takie "klimaty" to nie moja bajka.

Ja zrobiłem to, co uznałem za stosowne w tej sytuacji - przekazałem Tobie wejściówkę. Tak jak pisałem na PW - płci nie zmienię, a moja Pani grać nie chce. Zatem decyzję była oczywista - przekazanie ticketa koleżance z forum, z którą gram w Team'ie i której umiejętności są naprawdę na dobrym poziomie. Tylko tyle, bez żadnych podtekstów, niedomówień, długów wdzięczności.

Dlatego też zakończmy już ten wątek - ja będę trzymał za Ciebie kciuki w satelicie, i potem w evencie jeśli tylko uda się Tobie wywalczyć wejściówkę. Mogę śmiało założyć, że wielu innych użytkowników też będzie Tobie kibicować, w sposób najzdrowszy i najprostszy z możliwych - po koleżeńsku. Bo chyba każdego z nas cieszą sukcesy innych forumowiczów.

Pozdrawiam

Wróć do „Pojedynki pokerowe liga hu”