No więc jedna z moich największych wtop bo pochłonęła cały i tak nędzny bankroll. Jestem na BB i dostaję 26, nikt nie podbił więc mogłem zobaczyć flopa. I tu niespodzianka 226, no coś pięknego. Robię podbicie jakieś 4bb i jeden z kolesi sprawdza. W flopie były dwa kiery więc pomyślałem że albo czeka na kolor albo ma wysoką parę.
Turn 7, daję all-in a mój przeciwnik sprawdza. Okazało się że miał A7 kier, więc ciągnął do koloru. Moją ogromną radość zabił river w postaci 7. Chciał kolor dostał fulla czyli więcej niż oczekiwał. Zastanawiam się jakie było prawdopodobieństwo jego układu, podejrzewam że znikome.
Full vs full
- mihi
- -#aktywny

-
pasiaK
- -#zwykly

Re: Full vs full
pablo1972 pisze:No więc jedna z moich największych wtop
No takie coś to nie nazywa się wtopa, tylko pech:D Rozegrałeś dobrze swoje karty, ale komuś się bardziej poszczęściło;/
-
Sidor
- -#pretendent

-
ermol1
- -#zwykly

Sidor pisze:Ostatnio miałem podobna sytuacje, mialem 62 i bylem na bb nikt nie podbil to zczekałem flop 543 nie miałem duzo to wbiłem all in , sprawdził mnie koles z 64, ale turn i river super bo doszło 4 i 3 i sie pozegnałem z 5$ hehe.
rozegrales to dobrze , reszta to juz czysty poker, dlatego to jest tak piekne

-
pablo1972
- -#VIP

Dzisiaj miałem powtórkę z rozrywki. Dostaję JJ, lekkie raise i dwóch wchodzi.
Flop KK7, nie za ciekawie ale nikt nie podbija.
Turn J, no i daję all-in. Jeden pasuje drugi wchodzi, ma KQ. Przewaga znów po mojej stronie.
River 7, 8$ poszło do kolejnego farciarza.
Znowu przegrałem przez 77, muszę poczytać czy 7 to moja pechowa liczba czy co?.
Flop KK7, nie za ciekawie ale nikt nie podbija.
Turn J, no i daję all-in. Jeden pasuje drugi wchodzi, ma KQ. Przewaga znów po mojej stronie.
River 7, 8$ poszło do kolejnego farciarza.
Znowu przegrałem przez 77, muszę poczytać czy 7 to moja pechowa liczba czy co?.