Full vs full
-
dawidek1989
- -#aktywny

-
wilq77
- -#pretendent

-
damians2305
- -#aktywny

-
Goshti
- -#aktywny

Po prostu trafiłeś na kretyna, który mając parę na ręce nie patrzy na board i że go bije i 9 i 7 i set 3. Co prawda w turnieju jakby podbił to mógłby wyeliminować te karty, ale na stole cashowym powinnien sobie uzmysłowić, że jesteś lepszy. Cały czas betowałeś chyba?? A, że mu doszło no cóż szczęście donka, ostatnio przegrałem bo blefowałem na stole cash, ale board AJQ8T i cały czas betuje a on mi na koniec pokazuje parę 66.
-
dawidek1989
- -#aktywny

Na preflopie podbilem 4BB On z duzego blinda to sprawdzil...Na flopie pula, on call... Pomyslalem ze zbiera do koloru, wiec na turnie 3/4 puli, po dluzszym namysle on sprawdzil... A gdy pojawila sie 4 pik bylem pewien za ma flusha wiec zagralem all in..on szybki call . a okazalo sie za tez ma fulla ale nizszego...
-
piotrek_nowy
- -#VIP

Goshti pisze:Po prostu trafiłeś na kretyna, który mając parę na ręce nie patrzy na board i że go bije i 9 i 7 i set 3. Co prawda w turnieju jakby podbił to mógłby wyeliminować te karty, ale na stole cashowym powinnien sobie uzmysłowić, że jesteś lepszy. Cały czas betowałeś chyba?? A, że mu doszło no cóż szczęście donka, ostatnio przegrałem bo blefowałem na stole cash, ale board AJQ8T i cały czas betuje a on mi na koniec pokazuje parę 66.
Goshti, przesadzasz. Dla pary czworek raisowanej preflop board byl dobry, wiec 3/4 puli wskazane na flopie, na turn karta ktora mogla nie pomoc, wiec 2barrel tez nie bylo najgorsze.
p.s. zobacz kto trzyma karty, pozniej wyzywaj od kretynow.
-
wilq77
- -#pretendent

-
Goshti
- -#aktywny

Nie ważne kto trzymał, dawidek cały czas był w tyle i tylko mógł wygrać dzięki tej 4, która mu wpadła, może przesadziłem nazywająć go kretynem, ale nie patrzyłem kto to i nie nazywałem osoby tylko, sposób rozegrania. No chyba, że koleś nie betował albo minreisował. Też myślałem, że to dawidek przegrał.