full TTT vs KKK :(
-
samol
- -#VIP

full TTT vs KKK :(
Gralem freerola na 8k osob. Bylem juz na premiowanaej pozycji(jakos 300). Na reku TT. Podbicie przed flopem. Zostaje jedna osoba. na flopie K T 7. Podbijam. Koles wchodzi juz spora sumka. Cos mnie tknelo wtedy - czyzby 2 pary? K i T? a moze K i 7? NO coz odkrywa sie river a tu wyskakuje krol. Ja mam fulla TTTKK. Czy on ma tez fulla, a moze tylko trojka? Czekam. On podija. I ja glupi chyba chcialem wierzyc ze ma ta trojke... I wszedlem all in
Jego ręka: KT. No, ale z drugiej strony jakbym spasował miałbym spooooro do nadrabiania za resztą
a i czasu troche zaoszczedzilem 
-
MokrasScie
- -#aktywny

Rzadko kiedy ktoś pasuje z fullem, nie wiem czy oglądałeś High Stakes Poker season 3, tam było ciekawe rozdanie. Do gry weszli Negreanu (66) i Gus Hansen (55). Na flopie pada 9 5 6. Obaj podbijają, na turnie pada 5. Hansen z karetą zagrywa powoli, Negreanu z fulem mocno podbija, Hansen wchodzi allin, i teraz ciężka decyzja Negreanu. Sam siebie namawia żeby nie sprawdzać, no ale hazardzista bierze górę i sprawdza Hansena za 300 tys $. Przegrywa oczywiście ale później w rozmowach przy stole przyznaje się, że chyba by sobie nie wybaczył gdyby nie sprawdził - chociaż wydaje mi się, że raczej by sobie wybaczył hehe
- Zawisza
- -#aktywny

-
samol
- -#VIP

z jakies 2-3 tygdnie jak gralem z kumplami w akademiku mialem tez fulla. na 3 trojkach. I znow bylo pzeczucie, ze kumpel ma na 5 tego fulla. I spasowalem
Najgorsze jest to, ze w tym przypadku tez wiedzialem, ma tego fulla, ale chcialem wiezyc, ze go nie ma
tego sezonu nie widzialem.Widzialem 5ty sezon. Negreanu boodajze full lub kolor na rece. Nie pamietam. Koles quads
NO i Daniel tez nie darowal sobie, by to sprawdzic
Przeczucie go znow nie mylilo, ale pieniadza stracil 
Najgorsze jest to, ze w tym przypadku tez wiedzialem, ma tego fulla, ale chcialem wiezyc, ze go nie ma
tego sezonu nie widzialem.Widzialem 5ty sezon. Negreanu boodajze full lub kolor na rece. Nie pamietam. Koles quads
-
MokrasScie
- -#aktywny

-
bialymaly
- -#aktywny

Wcale mu się nie dziwię. Ja też mam trudności ze zrzuceniem dobrej ręki, wiem że ktoś może mieć wyżej niż Ja, np. mam pare JJ, podbijam od początku typ cal-uje z AQ(wyszło po wszystkim), dochodzi na turnie Q, zaczął podbijać, bo na flopie leżały jakieś śmieci i pewnie myślał że miałem pare czy cos, wychodzi na riverze A i zamiast spasować jak on wszedł ALL IN to ja go callnołem... -<młotek>
- polak13
- -#VIP