full TTT vs KKK :(

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
samol
-#VIP
-#VIP

full TTT vs KKK :(

Postautor: samol » 11 kwie 2009, 01:28

Gralem freerola na 8k osob. Bylem juz na premiowanaej pozycji(jakos 300). Na reku TT. Podbicie przed flopem. Zostaje jedna osoba. na flopie K T 7. Podbijam. Koles wchodzi juz spora sumka. Cos mnie tknelo wtedy - czyzby 2 pary? K i T? a moze K i 7? NO coz odkrywa sie river a tu wyskakuje krol. Ja mam fulla TTTKK. Czy on ma tez fulla, a moze tylko trojka? Czekam. On podija. I ja glupi chyba chcialem wierzyc ze ma ta trojke... I wszedlem all in :P Jego ręka: KT. No, ale z drugiej strony jakbym spasował miałbym spooooro do nadrabiania za resztą :-) a i czasu troche zaoszczedzilem :P

MokrasScie
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: MokrasScie » 11 kwie 2009, 09:30

Rzadko kiedy ktoś pasuje z fullem, nie wiem czy oglądałeś High Stakes Poker season 3, tam było ciekawe rozdanie. Do gry weszli Negreanu (66) i Gus Hansen (55). Na flopie pada 9 5 6. Obaj podbijają, na turnie pada 5. Hansen z karetą zagrywa powoli, Negreanu z fulem mocno podbija, Hansen wchodzi allin, i teraz ciężka decyzja Negreanu. Sam siebie namawia żeby nie sprawdzać, no ale hazardzista bierze górę i sprawdza Hansena za 300 tys $. Przegrywa oczywiście ale później w rozmowach przy stole przyznaje się, że chyba by sobie nie wybaczył gdyby nie sprawdził - chociaż wydaje mi się, że raczej by sobie wybaczył hehe

Awatar użytkownika
Zawisza
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Zawisza » 11 kwie 2009, 09:57

tez uwazam ze jak najbardziej bym to sprawdzal :P bym se nie odpuscil tego w jakimkolwiek turnieju .. ;P bardzo zadko zdaza sie taka sytuacja ;] i nawet jak mamy reada ze koles moze miec cos mocniejszego to i tak sami siebie oszukujemy i gramy do konca :P

samol
-#VIP
-#VIP

Postautor: samol » 11 kwie 2009, 13:33

z jakies 2-3 tygdnie jak gralem z kumplami w akademiku mialem tez fulla. na 3 trojkach. I znow bylo pzeczucie, ze kumpel ma na 5 tego fulla. I spasowalem ;-)
Najgorsze jest to, ze w tym przypadku tez wiedzialem, ma tego fulla, ale chcialem wiezyc, ze go nie ma :D

tego sezonu nie widzialem.Widzialem 5ty sezon. Negreanu boodajze full lub kolor na rece. Nie pamietam. Koles quads :-) NO i Daniel tez nie darowal sobie, by to sprawdzic :P Przeczucie go znow nie mylilo, ale pieniadza stracil :-)

MokrasScie
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: MokrasScie » 11 kwie 2009, 15:09

Daniel ma zazwyczaj trudności ze zrzuceniem dobrej ręki :) ale z drugiej strony tyle co on rozdań rozegrał w życiu to chyba razem nie widzieliśmy. A poza tym jak siada do gry to ma taki zapas żetonów, że go stać na różne zagrania :)

bialymaly
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: bialymaly » 12 kwie 2009, 18:09

Wcale mu się nie dziwię. Ja też mam trudności ze zrzuceniem dobrej ręki, wiem że ktoś może mieć wyżej niż Ja, np. mam pare JJ, podbijam od początku typ cal-uje z AQ(wyszło po wszystkim), dochodzi na turnie Q, zaczął podbijać, bo na flopie leżały jakieś śmieci i pewnie myślał że miałem pare czy cos, wychodzi na riverze A i zamiast spasować jak on wszedł ALL IN to ja go callnołem... -<młotek>

Awatar użytkownika
polak13
-#VIP
-#VIP

Postautor: polak13 » 13 kwie 2009, 14:55

w tym temacie chyba niema za bardzo o czym gadać bo chyba niema takiej osoby co by spasowała z fullem,taka prawda

Wróć do „Bad beats”