full house vs kareta A

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Awatar użytkownika
quo87
-#aktywny
-#aktywny

full house vs kareta A

Postautor: quo87 » 07 wrz 2008, 21:13

Chce pokazac jak ladnie przegralem z fulem dam z asami vs kareta asow.
Wkleje screena i nic nie chce wiecej mowic na ten temat, ;/

Obrazek

Awatar użytkownika
mihi
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: mihi » 07 wrz 2008, 21:42

w omacha to chyba nornalne sa takie uklady, a mowie chyba bo malo gram w ta odmiane ale widzialem pare takich rozdan - ale moge sie mylic ze wzgledy na moj staz

szkoda ze tobie sie takie zdazylo bo ciagle jestem w twojej druzynie :D

Awatar użytkownika
quo87
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: quo87 » 07 wrz 2008, 22:08

nie wiem czy warto dzis jade non stop na bad beatach, juz nie chce mi sie tego wklejac jak typy wchodza we wszystko i dostaja cudowne rivery i nie mowie o darmowych turkach ale o grach stolikowych rowniez

Edit: Tak jak teraz, top pair na floopie czyli J to wchodze tyle co mi zostalo na stole gosc wchodzi z Q2 i dostaje Q na riverze. Ide spac w cholere

aleksiej78
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: aleksiej78 » 08 wrz 2008, 17:22

ale w omaha to czesto sie zdazaja takie sytuacje moze nie az takie karety ale czetso juz widzialem fulle na karety albo karety na karety :)

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 08 wrz 2008, 17:31

no prawda w omaha styl bardzo czesto to sie zdaza ja juz pare razy tak polegalem na sitt and go :) ale fakt ze bardzo pechowe rozdania a pewnie zagral slow playa

Awatar użytkownika
arek_FJ
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: arek_FJ » 09 wrz 2008, 02:17

nie wiem czy takie pechowe to rozdanie. Nawet gdyby nie te dwa asy i tak przegralbys to rozdanie, bo mial jeszcze dodatkowo Q. Poza tym mogl miec dowolnego fulla z 3 asami a i tak pokonalby ciebie:)

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 09 wrz 2008, 15:40

jak by przegral jak tamten by nie mial 2 asow ?? pytanie do anuli

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 10 wrz 2008, 08:27

alekspolak1 pisze:jak by przegral jak tamten by nie mial 2 asow ?? pytanie do anuli

Tamtemu wystarczylby jeden as.

Pozdrawiam

Sith

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 10 wrz 2008, 18:57

nie no wiem o tym ale anula mowila ze jakby nie mial wogule asow a tak wogule to gdyby babcia mila wasy to by byla dziakiem to wiecie w pokerze nie ma gdybania

KoJack
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: KoJack » 10 wrz 2008, 22:52

no własnie... tak jak panterek pisał, brakuje licytacji... jesliby były rise'y od strony pana z aa na rece to mimo wszystko bardzo uwaznie bym to rozgrywal majac nawet fulla po flopie, omaha to omaha dopoki nie ma 5 kart na stole naprawde ciezko byc pewnym wygranej, chyba ze masz mnogość róznych oddsów na fulle strity i kolory...

Awatar użytkownika
arek_FJ
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: arek_FJ » 11 wrz 2008, 00:30

Alekspolak, przyswoj sobie najpierw podstawowe zasady ortografii, popracuj nad rozumieniem tekstu czytanego i wtedy byc moze bedziemy mogli porozmawiac na temat pokera.
pozdrawiam

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 11 wrz 2008, 14:47

anula ty chyba sie wsciekla jestes ? na kazdy temat gdzie cos nie napisze krytykujesz grajac w pokera nie musze znac zasad ortografi ani niczego wolisz moge po francusku pisac bo duzo lepiej mi idzie polskiego sie ucze od 6 lat bo tyle mieszkam w tym pieknym kraju :) i juz . Pozniej juz zrozumialem o co ci chodzilo ale na poczatku nie i juz

Awatar użytkownika
Sith
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Sith » 11 wrz 2008, 19:41

alekspolak1 pisze:anula ty chyba sie wsciekla jestes ? na kazdy temat gdzie cos nie napisze krytykujesz grajac w pokera nie musze znac zasad ortografi ani niczego wolisz moge po francusku pisac bo duzo lepiej mi idzie polskiego sie ucze od 6 lat bo tyle mieszkam w tym pieknym kraju :) i juz . Pozniej juz zrozumialem o co ci chodzilo ale na poczatku nie i juz

Akurat chyba interpunkcja aż tak bardzo się nie różni w języku polskim i francuskim - a Ty w swoich tekstach kompletnie zapominasz o kropkach i przecinkach - przez co naprawdę czasem ciężko się to czyta...

Pozdrawiam

Sith

Wróć do „Bad beats”