FROSTIE - blog :)

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
Frost__Queen

FROSTIE - blog :)

Postautor: Frost__Queen » 25 cze 2008, 07:55

Witam , pierwszy post , pierwszy blog i pierwszy temat , obym częściej turnieje kończyła na pierwszych miejscach ;) ;)

niedługo wrzuce filmik z turnieju na których nagrałam ciekawsze ręce

Dopiero co odpadłam ale tak na gorąco skomentuję to tak: żarło żarło i przeżarło

Straciłam wiekszość chipsow z AA na reku tylko dlatego że chciałam wyciągnąć trochę więcej i przy okazji wyrzucić gracza który grał tight i mi sie nie podobał :) Finałowy stolik.Na flopie dostał 88 , ja podbiłam minimalnie on sprawdza i bach przychodzi mu druga para - damy on all in ja call i reszty można się domyślić... mój błąd , dobrze że popełniony w mało znaczącym turniejku

reka z asami jest gdzies na koncu oczywiscie :)
FILM [shadow=blue][/shadow][glow=green][/glow]

a to z zeszłego tygodnia:)

Obrazek

Obrazek
Ostatnio zmieniony 25 cze 2008, 22:24 przez Frost__Queen, łącznie zmieniany 6 razy.

Awatar użytkownika
maczek68
-#VIP
-#VIP

Postautor: maczek68 » 25 cze 2008, 08:20

Witaj, miło, że nastepna kobieta zawitała na forum, i to od razu "królowa", życzę dużo wygranych turków i tematów do opisywania na blogu :)

Awatar użytkownika
drl
-#VIP
-#VIP

Postautor: drl » 25 cze 2008, 13:21

witam, ze swej strony chce ci poradzi ze jak chcesz wrzuca filmy to mogly by byc duzo krotsze a nie takie po 0.5h i nie wiem jakies dzwieki do tego :) bo tak bez soundu to troche nuzace, wiem wiem zaraz ktos opdisze to wlacz sobie sam muzyke , to nic nie da mi chodzi o dzwiek shufle i zetonow ;)
powodzenia w grze "krolowo" :twisted: :twisted: :twisted:

Frost__Queen

Postautor: Frost__Queen » 25 cze 2008, 14:21

hmm no raczej watpie zeby komus sie chcialo caly filmik ogladac :))))ok jesli beda nastepne filmy to beda dzwieki :)

Awatar użytkownika
maczek68
-#VIP
-#VIP

Postautor: maczek68 » 25 cze 2008, 14:47

zwracam honor i chylę czoło prze królową, więcej nie popełnię tego błędu cudzysłowa , szczególnie spotykając się z Tobą przy forumowych turkach :)
Jako kobieta i na dodatek pisząca blog ;) napewno spotkasz tu dużo poddanych pokerowej władzy :D Niech żyje Królestwo Pokera

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 25 cze 2008, 20:32

Witam!

Na poczatek chcialbym przywitac Cie wsrod forumowej, blogowej spolecznosci, a takze zyczyc samych suckesow w grze:)

Filmik obejrze moze potem, teraz nie mam czasu

Frost__Queen

Postautor: Frost__Queen » 30 cze 2008, 14:00

K*** mać,

Dlaczego ja zawsze trafiam grając cash games na niedorozwojów? :evil: :evil: :evil:

otóż tak: podczas gry jeden idiota wchodził all in z prawie każdymi kartami, konsekwentnie foldowałam aż wkońcu przyszło KK , on all in ja szybko call...

pot: 27$

Ten idiota ma 10 6 off flop: 2 3 6 turn 10 4 - złapał 2 pary ... Boże, dlaczego?

mam filmik z tego wspaniałego rozdania i chyba będę musiała go sobie puszczać po wysokich wygranych żeby szybko ochłonąć

k****Obrazek

Awatar użytkownika
kafar
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: kafar » 30 cze 2008, 19:28

sama sobie odpowiedz na pytanie, dlaczego?
po 1 grasz na roomie o nazwie CRAZY poker wiec nie dziw sie jak wyskakuja takie zwariowane rzeczy.
po drugie, banal, ale jednak, to jest poker, i nawet tak silna reka niczego nie gwarantuje.
moze to cie nauczy, ze na pre-flopie nie warto isc na calosc. no bo 10$ przynajmniej dla mnie to strasznie malo nie jest.alejesli wyczailas "frajera" to trzeba go bylo pozniej znow golic ile wlezie.
ciekawe czy po tym rozdaniu wylaczylas room? a jesli koles wchodzil all-in to moze chcial w koncu przegrac swoje pieniadze, wiem ze malo prawdopodobne, ale moze stracil 100$ w tym dniu i nastepne 10 malo go obchodzilo. tyle ze jak wygral z taka reka to mze uwierzyl znow w siebie.
mimo wszystko zycze powodzenia i pozdrawiam z krakowa;) KROLEWSKIEGO miasta;)

Awatar użytkownika
drl
-#VIP
-#VIP

Postautor: drl » 30 cze 2008, 19:39

to to jeszcze nic ostatnio jak gralem mialem akcje AA na reke podbicie za 2 koles rais allin za 9 to ja go call on odslania 92 ... i co flop 9 i do rivera sie cieszylem a potem tylko k***y do monitora rzucalem wiec nigdy nie jest pewne .... :cry:

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”