- kumpel, mało doświadczony, ale coś gra... powiedział mi, ŻE nie warto grać na PokerStars-nielegalny-w-PL! freerolli bo za długo trwają...
WIĘC... pytanie do ludzi którzy zaczynali i przeszli już przez ten etap (90% użytkowników?) - mianowicie... chciałbym wiedzieć gdzie na początek - dodam, że w wolnym czasie sobie coś czytam...
. Oczywiście swój bankroll chciałbym zbudować na darmowych freerollach - czemu ? bo z własnego doświadczenia wiem, że jeśli wpłace raz i przegram to za 10 razem nic mnie to nie nauczy i będę wpłacał (grywałem w ruletkę [mimo, że to zupelnie inna opcja i loteria w 100% - przegrywałem i wpłacałem]). Dlatego kieruję kilka pytań :
- Freerolle uważam za dobre wyjście, ale czy na freerollach będę w stanie nabyć jakiegoś doświadczenia i grając wygranymi z freerolli przechodzić gdzieś dalej ? przyjmujemy tu, że rozważnie gram itd. - przegrana każdego spotyka, więc nie zakładam, że freerolle natrzaskam i będę utrzymywał rodzine do końca życia, ale czy na freerollach nauczę sie grac na tyle, abym mógł wejść już w grubsze turnieje, cash table...
- Gdzie najlepsze freerolle, takie dla początkujących ...
- Czy duży nakład filmików mi pomoże? - słyszałem, albo nawet gdzieś czytałem, że oplaca się ogladac High stakes poker, ale więcej - czyli inne turnieje itd. mogą mnie wprowadzić w błąd (głupota, ale tak słyszałem).
- jak grać we freerolach?