Freeroll
-
shinsa
- -#zwykly

Freeroll
Witam , chcialbym sie zapytac gdzie moglbym zagrac jakiegos freerolla bez zadnego nakladu pieniedzy (tzn. rejestruje sie za free na jakims poker stronie , sciagam clienta , nie wplacajac ani centa na konto). Jesli to mozliwe to zeby byl max 500 osob jesli da rade :S .
- JimBeam
- -#aktywny

Radzę Ci grać forumowe turki, ponieważ są najlepsze. Mało graczy i dobry poziom jak na freerolle. Możesz też grać Shasta na Evereście są w dziale S&G. Jest kilka promocji bezdepozytowych na pokera. Możliwości jest mnóstwo sam zaczynam dopiero tak jak Ty więc jak coś to pisz. Chętnie pomogę. Zapraszam również na mój blog, może też jakoś pomoże. 
-
ziutas
- -#zwykly

- cerdo
- -#pretendent

Witam. Rowniez zaczynam tak jak wy. Gram od stycznia. Od kompletnego 0 zl. w 3 miesiace udalo mi sie uciulac rolla na poziomie 100$. Shinsa polecam czytac na poczatek duzo artykulow i wziac promo bezdepozytowe. O freerolle z 500 osobami to ciezko, Musisz poodwiedzac pare roomow i grac tam gdzie bedziesz sie czul najlepiej (wydaje mi sie, ze duza czesc forumowiczow poleca unibet-brak-polskiej-licencji! do grania freerolli). A tak w ogole to polecam temat o freerollach http://www.pokerkings.pl/frerolle-czyli ... t12893.htm tam mozna sie dowiedziec co nieco i popytac 

- bizzarre
- -#VIP

ziutas,
Być może pomogę. Sam gram dopiero od początku marca. JimBeam co do shasty i rhume na everest-brak-polskiej-licencji! to są niezłe ale pula jest tragiczna:) Chociaż po takich 2 wygranych można przejść na wyższy poziom np fuji i tak coraz wyżej. Jeśli jeszcze mowa o everest-brak-polskiej-licencji! poker to można próbować kwalifikacji do Bankroll Builder praktycznie są co godzine przez caly tydzień finały w niedziele pula 300 lub 500$.
Jeśli cjodzi o turki do 500 graczy to polecam:
Wtorek - unibet-brak-polskiej-licencji! godzina 20 - Teraz Poker
Czwartek - betway-brak-polskiej-licencji! - godzina 20 - Turniej tylko dla polaków
Dodatkowo jeśli jesteś studentem możesz brać udział w Lidze studenckiej na paradise-brak-polskiej-licencji! Poker, paradise-brak-polskiej-licencji! oferuje też lige pokerową - codziennie o 20 freeroll 25 E ( ale graczy ponad tysiąc)
Pokerromy : Umibet, betway-brak-polskiej-licencji!, Maria Poker i ladbrokes-brak-polskiej-licencji! oferują freerolle w godzinach: 10, 14, 16:45, 17,17:45, 19, 21:15 + Survival o 18:30 - Niestety są to turnieje z max liczbą graczy 5 i 10 tysięcy no i trzeba wybrać jeden z nich ponieważ działają na tym samym oprogramowaniu i nie mogą być uruchomione w jednym czasie.
No i oczywiście turnieje forumowe. Mała liczba graczy i duży poziom.
Mam nadzieje że pomogłem ale nie wiem czy temat jest we właściwym miejscu.
Pozdrawiam
Być może pomogę. Sam gram dopiero od początku marca. JimBeam co do shasty i rhume na everest-brak-polskiej-licencji! to są niezłe ale pula jest tragiczna:) Chociaż po takich 2 wygranych można przejść na wyższy poziom np fuji i tak coraz wyżej. Jeśli jeszcze mowa o everest-brak-polskiej-licencji! poker to można próbować kwalifikacji do Bankroll Builder praktycznie są co godzine przez caly tydzień finały w niedziele pula 300 lub 500$.
Jeśli cjodzi o turki do 500 graczy to polecam:
Wtorek - unibet-brak-polskiej-licencji! godzina 20 - Teraz Poker
Czwartek - betway-brak-polskiej-licencji! - godzina 20 - Turniej tylko dla polaków
Dodatkowo jeśli jesteś studentem możesz brać udział w Lidze studenckiej na paradise-brak-polskiej-licencji! Poker, paradise-brak-polskiej-licencji! oferuje też lige pokerową - codziennie o 20 freeroll 25 E ( ale graczy ponad tysiąc)
Pokerromy : Umibet, betway-brak-polskiej-licencji!, Maria Poker i ladbrokes-brak-polskiej-licencji! oferują freerolle w godzinach: 10, 14, 16:45, 17,17:45, 19, 21:15 + Survival o 18:30 - Niestety są to turnieje z max liczbą graczy 5 i 10 tysięcy no i trzeba wybrać jeden z nich ponieważ działają na tym samym oprogramowaniu i nie mogą być uruchomione w jednym czasie.
No i oczywiście turnieje forumowe. Mała liczba graczy i duży poziom.
Mam nadzieje że pomogłem ale nie wiem czy temat jest we właściwym miejscu.
Pozdrawiam
-
ziutas
- -#zwykly

osobiscie jestem ogromnym fanem gry live, a na freerollach gram tylko dlatego ostatnio bo za bardzo nie mam gdzie grac :/ poszedlem ostatnio do Hyattu w WarszaFFce i powiedzial mi koles ze kombinuja kombinuja ale na razie niet. a jako ze jestem studentem to nie mam az tyle kasy by wydac ponad 100 na turka. ja jesli chodzi o freerolle ostatnio wygralem bilecik z hubbla na PokerStars-nielegalny-w-PL!, i teraz czekam do niedzieli ;]
-
salvatore33
- -#pretendent

Obserwuj wszystkie roomy, czasami się pojawiają fajne turki tak jak kolega wcześniej napisał na unibecie i betway-brak-polskiej-licencji! jest do 500 osób, tylko musisz pamiętać w które dni one są, żeby nie zagapić się jak mi się często zdarza, że czekam cały tydzień na czwartowy turek w betwayu, a w czwartek zapominam że jest czwartek
polecam też freeroll na paradise-brak-polskiej-licencji! o 14, przeważnie jest ok 3500 do 4000 ludzi ale bardzo szybko ludzie odpadają.
o 18;30 na unibecie masz survival godny polecenia, niby śmieszna nagroda ale bardzo duża szansa na jej zdobycie, warunek to musisz się zaczaić na rejestracje na chwilę przed 18, i zarejestrowac sie jak tylko sie otworzy rejestracja, bo 2000 miejsc rozchodzi się w 15-20 sekund.
A jeśli już coś ugrasz na freerolach, rozegraj kilka cash games, nawet na minimalnej stawce, a dostaniesz dostęp do innych freerolli, np 21;30 na paradise-brak-polskiej-licencji! z 50 euro, wymagana jest rozegranie 20 raked hans w ciągu 3 dni.
polecam też freeroll na paradise-brak-polskiej-licencji! o 14, przeważnie jest ok 3500 do 4000 ludzi ale bardzo szybko ludzie odpadają.
o 18;30 na unibecie masz survival godny polecenia, niby śmieszna nagroda ale bardzo duża szansa na jej zdobycie, warunek to musisz się zaczaić na rejestracje na chwilę przed 18, i zarejestrowac sie jak tylko sie otworzy rejestracja, bo 2000 miejsc rozchodzi się w 15-20 sekund.
A jeśli już coś ugrasz na freerolach, rozegraj kilka cash games, nawet na minimalnej stawce, a dostaniesz dostęp do innych freerolli, np 21;30 na paradise-brak-polskiej-licencji! z 50 euro, wymagana jest rozegranie 20 raked hans w ciągu 3 dni.
-
shinsa
- -#zwykly

- drl
- -#VIP

shinsa, jeśli szukasz takich turniejów zajrzyj na PointPoker lub każdy inny room z sieci B2B, co godzinę są tam freerolle w przeróżne odmiany pokera dodatkowo w zakładce specjal są turki które nie wymagają one wpisowego (zaczynają się one codziennie o 17,18,22,23) a zawsze może Ci z tego jakiś grosz wpadnie.
-
francusgno
- -#zwykly

- drl
- -#VIP

-
francusgno
- -#zwykly

-
fixorek
- -#zwykly

- drl
- -#VIP

-
+Rycerz+
- -#zwykly

Jakis Formumowicz podawal ta rozpiske...mozesz przegladnac masz wszystko fajnie opisane i rozplanowane...
http://tourneyplaner.createdesigns.de/en/tourneys/#
http://tourneyplaner.createdesigns.de/en/tourneys/#
-
shinsa
- -#zwykly

dzisiaj na fulltilt-brak-polskiej-licencji! poker na 10 000 graczy zajalem 102 miejsce (250 wchodza do niedzielnego finalu 11 kwietnia) w sumie to moze bym co wyzej byl ale nie chcialo mi sie juz grac
ale i tak na 10 000 graczy taki wynik po zaledwie 3 dniach grania to chyba niezly wynik
sorry musialem sie pochwalic