EH ODRADZAM TEN paradise-brak-polskiej-licencji! POKER ZALAMUJACE CO TAM SIE DZIEJE

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

EH ODRADZAM TEN paradise-brak-polskiej-licencji! POKER ZALAMUJACE CO TAM SIE DZIEJE

Postautor: alekspolak1 » 13 paź 2008, 18:44

Zalamalem sie po tym jak w miesiac gdzies ugralem z 180 Euro a w 3 dni je stracilem i sie czuje tera glupio :) caly misiac grania zeby straic w 3 dni szmieszne a to jeszcze moge wam podac najlepszy przyklad mojej pieknej passy kareta 3 vs full dwie 3 na turn i river ?%$*##@&% po co sprawdzal takie bylo moje pytanie jak na flopie wypadlo KK7 a ja mialem k7 po co czlowiek sprawdza z para 3 na reku przy takim flopie wtopilem 50 Euro na raz dluga licytacja na flopie az allina sypnalem i mnie sprawdzil gdyby nie to rozdanie pewnie zamiast stracic w ten week end te 180E bym sie wzbogacil takie zycie
ODRADZAM TEGO paradise-brak-polskiej-licencji! Z GŁEBI SERCA A TAK GO CHWALILEM :)
Dobrze ze chociac mi nagroda rzeczowa zostala :)bo jak bym mogl ja zamienic na pieniadze to pewnie i ja bym wtopil

Oskarek

Postautor: Oskarek » 13 paź 2008, 18:58

Przylaczam sie do tego :D Tylko jedno mnie ciekawi po co wchodziles z taka kasa na stol? Twoja wina

Awatar użytkownika
pidwaes
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: pidwaes » 13 paź 2008, 19:10

takie sytuacje (lucky rivery, donki, runner runnery) zdarzaja sie tak samo czesto na obojetnie jakim sofcie, ciekawe mnie zawsze jak czytam takie komenty czy dozyje dnia w ktorym wszyscy to zrozumieja :)

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Postautor: martini » 13 paź 2008, 19:20

pidwaes pisze:takie sytuacje (lucky rivery, donki, runner runnery) zdarzaja sie tak samo czesto na obojetnie jakim sofcie, ciekawe mnie zawsze jak czytam takie komenty czy dozyje dnia w ktorym wszyscy to zrozumieja :)

Ja swojego czasu tez mialem dosc paradise-brak-polskiej-licencji!, ale jak przegralem tam dosc kasy to sobie odpuscilem dalszą gre. A dziwi mnie to, ze ostatnio na tym forum jest normalnie jakas mania narzekania na paradise-brak-polskiej-licencji!, a mimo to wszyscy dalej tam grają. Grają i znow narzekają, i tak w kolko... No wszystko ma swoje granice ;)

lucart

Postautor: lucart » 13 paź 2008, 20:37

ja nie narzekam ale nie nawidze tego softu :D na szczescie nic tam nie przegralem ale tez nic nie wygralem (chwala bogu) ze nie wplacalem tam nic :mrgreen:

ale ten soft jest straszny!! z tego co widze to ludze narzekaja ale nadal w tym tkwia...

Awatar użytkownika
mihi
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: mihi » 13 paź 2008, 20:40

albo to zmowa przeciwko graczom z naszego forum albo to sa jakies brednie

przecierz ktos wygrywa, a ze akurat my przegrywamy to narzekacie na ten soft i myslicie, ze cos jest nie tak.... a ile razy wy tak wygraliscie??

malo?? tak bo jestescie lepsi od tych co wygrywaja i nie pchacie sie w te rozdania praktycznie przegrane i nie liczycie na lud szczecia bo na dluzsza mete to sie nie oplaci!!

wiec jaki z tego wniosek - jest tam tak duzo fishow, ze spokojna gra i przede wszystkim rozsadna predzej czy pozniej to wy, my bedziemy tak rzetony zgarynac....

a ze teraz troche kasy (w niektorych wypadkach duzo ) przegrywamy to trzeba to przerzwyciezyc i nie pchac sie na sile i od razu to odrabiac

i znowu przypomina mi sie artykuł SZAREGO o zlotym strzale i bankrol manager (czy jakos podobnie) - zaloze sie ze on nie traci takich pieniedzy

wiec nie zachowujcie sie jak fishe!!!

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 13 paź 2008, 20:43

ja nic wniego nie wplacilem zarobilem sobie po wymnozeniu pieniedzy wygranych w turnieju ale chodzi o to ze gralem na stolach 0.25 0.50 dlatego mialem na nim 50 Euro nie bede wchodzil na taki stol z 5 Euro co nie ?? ale dziwi mnie to bo myszlalem ze tym wieksza stawka tym rozsadniej ludzie graja ale jak widac zenada ja pierwszy raz na ten soft narzekam i ostatni bo tera wygrane w turniejach odrazu wyciagam i nara zero gry na cash table tylko szkoda mi bo ostatnio dobre turnieje sa za duze iloscie rh :) od 5k do 25k a wiec szkoda wiecie od ilu Fpp wyplacaja tam jakies pieniadze

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 13 paź 2008, 20:49

mihi wracajac do tego co napisales no dobra nie pcham sie gram bardzo spokojnie ale powiedz mi jak bys sie zachowal majac k7 i flop kk7 no prosze cie nie mow mi ze bys nie wladowal calego swojego stacku a nawet oszczednosci swoje jakbys mogl a wiec jak widac fish raz wygra raz przegra tak jak to piszesz ale jak wygrywa to zazwyczaj na mnie a wiec ?? co zrobic spie*$%#@*lac z tego softu gdzie pieprz rosnie :) ja tez bo serii bardzo dobrych dni bylem gotow chwalic ten soft ale tak to jest tam sie nie wygra nigdy

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

prosze

Postautor: alekspolak1 » 13 paź 2008, 20:58

maly przyklad dla ciebie mihi pare minut po naszej rozmowie all in po flopie i co gowno jeb%%$ soft
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
mihi
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: mihi » 13 paź 2008, 21:09

no sa takie sytuacje i to jest przykre - najlepsze wyjscie - albo uciekac i nie wracac i zabrac ze soba cash poki jeszcze jest, albo zrobic sobie przerwe na jakis czas na tym sofcie

ja narazie wybieram druga opcje bo nie wieze w dziwne karty i dziwne rivery...

jeszcze na moment wracam do rozdania - kolejny ktory myslal ze jak ma asa to jest kims.. poprostu donk (dodam jeszcze ze tez mi sie zdazalo tak wygrac z setem na strita np. i dwie karty mi pomogly)

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 13 paź 2008, 22:23

no szmieszne dla mnie slaby kicker i on raise 200 ja reraise do 600 a on all in no i jak widac :) ja juz sie nie przejmuje dobrze troche sie poucze do matury bo tak to gralem calymi dniami w tego pokera i zero nauki to moze jest jakis znak z gory :) hehe a ten co mnie wyeliminowal to jak narazie jest w platnych miejscach gdzie ostatnie dostaje 20 Euro zal mi bo ja tam powinienem byc a moze i pierwsze by mi dodalo szkrzydel bo 100 Euro a duzofishow w tym turku

Oskarek

Postautor: Oskarek » 13 paź 2008, 22:51

alekspolak1 pisze:no szmieszne dla mnie slaby kicker i on raise 200 ja reraise do 600 a on all in no i jak widac :) ja juz sie nie przejmuje dobrze troche sie poucze do matury bo tak to gralem calymi dniami w tego pokera i zero nauki to moze jest jakis znak z gory :) hehe a ten co mnie wyeliminowal to jak narazie jest w platnych miejscach gdzie ostatnie dostaje 20 Euro zal mi bo ja tam powinienem byc a moze i pierwsze by mi dodalo szkrzydel bo 100 Euro a duzofishow w tym turku

Nie ucz sie Graj :D Ja w tym roku zdawalem i z miesiaca na miesiac przekladalem :D w koncu zostaly 3 dni ;d hehe i sie wzialem :D no i 70% z matmy bylo :D Wiec zostaw na koniec to

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 14 paź 2008, 11:41

hehe dobra oskarek :) zobaczymy ale i tak juz nie mam za co grac :(

Oskarek

Postautor: Oskarek » 14 lis 2008, 01:00

kolejna smieszna reka paradise-brak-polskiej-licencji!::

***** Rozdanie 1319745292 *****
15.00/30.00 Texas Hold'em (No Limit) - 14 listopad 2008 00:55:12
Holdem Speed (Prawdziwe/Turniej)
Miejsce 1: Zizove (1830.00)
Miejsce 2: Oskarek_89 (1260.00)
Miejsce 3: Husajn (1545.00)
Miejsce 4: sarregu (1425.00)
Miejsce 5: t.bickle (1440.00)
Oskarek_89 wejście MC 15.00
Husajn wejście DC 30.00
** Rozdanie kart **
Zizove [N/A, N/A]
Oskarek_89 [8karo, 3karo]
Husajn [N/A, N/A]
sarregu [N/A, N/A]
t.bickle [N/A, N/A]
*** Runda licytacji 1 ***
sarregu Wejdź 30.00
t.bickle Spasuj
Zizove Podbij do 90.00
Oskarek_89 Wejdź 90.00
Husajn Spasuj
sarregu Wejdź 90.00
*** Flop(stół): *** : [4karo, Akaro, 7karo]
*** Runda licytacji 2 ***
Oskarek_89 Sprawdź
sarregu Sprawdź
Zizove Otwórz 150.00
Oskarek_89 Za wszystko 1170.00
sarregu Spasuj
Zizove Wejdź 1170.00
*** Turn(stół): *** : [4karo, Akaro, 7karo, Atrefl]
*** River(stół): *** : [4karo, Akaro, 7karo, Atrefl, 7kier]
*** Odkrycie kart *** : Prowizja: 0.00 Łącznie w puli: 2640.00
Zizove [Akier, 5karo] Full Wygrana: 2640.00
Oskarek_89 [8karo, 3karo] Kolor z asem Wygrana: 0.00
Husajn Spasuj Wygrana: 0.00
sarregu Spasuj Wygrana: 0.00
t.bickle Spasuj Wygrana: 0.00

Awatar użytkownika
arek_FJ
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: arek_FJ » 14 lis 2008, 01:39

Oskarek przestan biadolic, bo tylko twoja wina jest, ze wszedles w podbicie 3xbb preflop z 83.
Zauwazylem u ciebie taka dziwna przypadlosc, ze caly czas na sile starasz sie tlumaczyc twoje glupie zachowania na forum i donkarskie zagrania w twojej grze pokerowej. Nie dziwie sie, ze przegrywasz kupe kasy, grajac w taki sposob jak na zalaczanym wyzej "obrazku".

Oskarek

Postautor: Oskarek » 14 lis 2008, 01:43

TU nie chodzi o preflop bo i tak nie powinienem call ale o to jak przegralem

Awatar użytkownika
arek_FJ
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: arek_FJ » 14 lis 2008, 01:48

Przegrales, bo nie powinienes w ogole wchodzic w to rozdanie. Na co ty chlopie liczyles? Po flopie trafiles flusha, ale runner runner przeciwnika pokaral cie za ten glupi call preflop. Takie jest moje zdanie. Ot co. :)

Awatar użytkownika
tomziolo
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tomziolo » 14 lis 2008, 08:48

oskarek na co liczysz, ze jak po flopie masz flusha, to juz nikt inny nie moze nic miec??? To byl turniej Ty miales najmniej zetonow, koles po flopie pare Asow, to co mu szkodzilo wejsc w Twoj all-in? Nie wiem czy na jego miejscu tez bym wszedl, ale 83s to chyba nie sa jakies mega bombowe karty??
P.S. w wielu watkach narzekasz na soft, ale ciagle tam grasz, po co?

phonik
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: phonik » 14 lis 2008, 12:14

alekspolak1 pisze:no szmieszne dla mnie slaby kicker i on raise 200 ja reraise do 600 a on all in no i jak widac :) ja juz sie nie przejmuje dobrze troche sie poucze do matury bo tak to gralem calymi dniami w tego pokera i zero nauki to moze jest jakis znak z gory :) hehe a ten co mnie wyeliminowal to jak narazie jest w platnych miejscach gdzie ostatnie dostaje 20 Euro zal mi bo ja tam powinienem byc a moze i pierwsze by mi dodalo szkrzydel bo 100 Euro a duzofishow w tym turku

Kolega Oskarek_89 wykonal podobny ruch, czym sie pochwalil w tym temacie -> http://www.pokerkings.pl/szybkie-100-p-vt9560.htm
Wbil za wszystko z A6 i zupelnie przypadkiem zlapal pare 6, dziwne ze tu nie broni Twojego oponenta, w koncu 'taktyka' ta sama....

pozdr

Awatar użytkownika
encepence
-#VIP
-#VIP

Postautor: encepence » 14 lis 2008, 13:11

no troche to dziwne, bo w jednym watku narzeka ze z dobra karta przegral, a w drugim sie chwali jak z byle g***** wygral i ewentualnie tu nie lezy wina w sofcie tylko w stylu gry.
Mi osobiscie sie nie podobalo jedno zagranie we wczorajszym freerollu na PP, bo perfidnie podpuscil jedna osoba na czacie do allina, ale kazdy sposob jest dobry, chociaz tak jak pisze mi sie to nie spodobalo. :P

Wróć do „Bad beats”