Egzekuthor..achh

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
egzekuthor
-#aktywny
-#aktywny

Egzekuthor..achh

Postautor: egzekuthor » 11 mar 2009, 11:13

Witam wszystkich..
Jestem tu nowy wiec jeszcze malo wiem nawet bardzoo malo..
Zaczolem grac hmm od poczatku lutego 2009 :grin: aa to wszystko zawdzieczam grzegorzvp (opijemy to w Poznaniu) po rejestracjach na tych wszystkich pokerroomach to stracilem ochote na gre..i tu przerwa chyba z 2 dni xD ale przelamalem sie pierwsza gra freoll unibet-brak-polskiej-licencji! 6k osob 140 chyba miejsce ale i tak sie tym strasznie podbudowalem wiedzialem zee moge sprobowac i zaczac na powaznie.. i tak sie stalo.. czytajac forum i probujac rozwiazac quiz (do teraz go nie rozwiazalem buu) probowalem sie szkolic zeby wiedziec wiecej.. Zaczolem grac w freeolach forumowych znaczy sie w tych do ktorych dostalem chaslo o ktore z poczatku jest nie latwo.. Pierwsze freole to klapa az do freola i4poker ktorego nigdy chyba nie zapomne.. zajolem 2 miejsce sukces normalnie.. tydzien pozniej 1 :trophy: i to wystarczylo na wygranie prenumeraty yes yes yes..:] Oczywiscie aby dostac bonus CD poker musialem dojsc wysoko w turnieju niedzielnym cd pokera i udalo sie bylem w platnych wiec na bonus wystarczylo.. i wlasnie z tym bonusem zaczolem uczyc sie grac na powaznie.. Oczywiscie skutki wiadome.. roztfonilem wszystko....cdn

egzekuthor
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: egzekuthor » 11 mar 2009, 11:30

Dojscie do FT lub do miejc platnych uwazalem za sukces... a zdazalo mi sie tosc czesto w turniejach forumowych.. Takze po niedlugim czasie w kilku pokerromach dysponowalem niewielkim ale zawsze jakims bankrolem..

POdsumowujac Luty to nic nei stracilem a wygralem prenumerate :razz: i na paradise-brak-polskiej-licencji! rozmnozylem 2.5 euro na 16oiro ktore wyplacilem aby moc zagrac w moim pierwszysm turnieju z wpisowym Everestpoker 5$ w ktorym bylem 4 na 3 miejsca platne.. ach malo zawalu nie dostalem... poniewaz byla by to moja najwieksza wygrana w zyciu.. ale coz co sie odwlecze to nie uciecze.. :mrgreen:

9.03 ---> nie dosc ze urodziny to sukces Turniej z forum williamhill-brak-polskiej-licencji! zarejestrowalem sie i poszedlem pic.. boo co mozna robic w urodziny.. wrocilem bylem shortem zostalo cos okolo 35 osob.. z kazda lepsza karta gralem ostro po chwili juz bylem w top 5.. i tak doszedlem do FT tam bylo juz tylko lepiej.. grajac agresywnie zostalem chip leaderem w HU mialem niezla przewage ktora pozniej roztwonilem ale all iny i karta dopisala WIN 50euro :D

10.03 wrocilem z pracy przelalem sobie 6$ na everesta by moc wziasc udzial w turku z wpisowym... poczatek noo zagralem jak fish sorka mazak ale udalo sie wygrac i bylem znowu chip leaderem.. stacku nie oddalem juz do konca.. mialem jeszcze kilka fishowskich zagran ktore udalo sie wygrac nanieszczescie poniewaz teraz mnei wszyscy tylko krytykuja achh noo bywa.. Ale ja to wszystko i tak w D**** mam..
i tak wygralem kolejny turniej tym razem 98$ cos kolo tego...

Mysle ze beda kolejne sukcesy.. ale na wszystko trzeba poczekac

Awatar użytkownika
Albert
-#VIP
-#VIP

Postautor: Albert » 11 mar 2009, 12:12

mialem jeszcze kilka fishowskich zagran ktore udalo sie wygrac nanieszczescie poniewaz teraz mnei wszyscy tylko krytykuja achh noo bywa.. Ale ja to wszystko i tak w D**** mam..

Ano, to dlatego, że większość myśli, że jak będą cwani i zaczekają pół godziny na dobrą rękę to to im gwarantuje wygraną xD Mówię tu o turniejach, bo cashowe stoliki lepiej grać tight ;) Poza tym, miałem przyjemność grać z tobą na FT w poniedziałek i muszę przyznać, że szczęście ci sprzyjało niemniej niż mnie :D Sprawdziłem cię bodaj z parą króli, a ty miałeś seta :] I tym samym się podwoiłeś moim kosztem xD Cóż, bywa. Do zobaczenia w next poniedziałek ;)

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 11 mar 2009, 18:38

czesc szybko przychodza juz pierwsze sukcesy i pieniadze widze....ja to do moich pierwszych wygranych pieniedzy musialem czekac pare miesiecy :) ale gratuluje tobie i oby ich jak najwiecej ale nie moim kosztem :)

egzekuthor pisze:chaslo o ktore z poczatku jest nie latwo.. Pierwsze freole to klapa az do freola i4poker

musze cie poprawic : Hasło sie pisze a nie chaslo...... oraz freeroll a nie freol.......

egzekuthor
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: egzekuthor » 11 mar 2009, 21:02

polonisty ze mnie nie będzie.. wiec nie zwracajcie na bledy zbytniej uwagi;]
chociaz do matury by pasowalo ich juz nie robic..

gralem dzis w MTT 2$ ii chyba mnie szczescie opuscilo.. poczatek niezly szybko sie pomnozylem i bylem liderem.. az nagle karta zaczeła isc.. (szkoda ze screnow nei zrobilem) najpierw KK vs t t na flopie t i po zabawie.. dwa rozdania pozniej AA vs JQ i ulozyl sie strit ii po zetonach...

Bywa.. zyje sie dalej

Awatar użytkownika
Albert
-#VIP
-#VIP

Postautor: Albert » 11 mar 2009, 21:06

Błędów jakichś wielkich nie ma, a uważam, że nieużywanie znaków diakrytycznych jest większym zaniedbaniem ;) Świadczy o niechlujstwie ;)

Awatar użytkownika
Krisso
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Krisso » 11 mar 2009, 21:07

zawsze możesz odtworzyć akcje z historii turnieju, na pewno jest to zapisane :)

egzekuthor
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: egzekuthor » 18 mar 2009, 21:32

I kolejny jak dla mnie sukces w mojej krotkiej karierze.. Otuz udalo sie zajac w generalce w turniejach everestu z wpisowym 5$ 1 miejsce yupi Teraz pozostalo jeszcze jakos dobrze wypasc w finale o tokeny..

Jeszcze gdybym sie postaral to jest szansa ( chyba) na wygranie klasyfikacji w william chill ale raczej marne szanse

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 18 mar 2009, 21:39

Sukcesem jest to ze wygrales turek na Everescie a ta klasyfikacja to przy okazji. CZzy bys byl 1 czy 15 daje CI to samo :wink: ALe zawsza jest ta jakas satysfakcja :grin: Obys wygrałem inne kwalifikacje za które sa jakies nagrody :grin: to dopiero sukces :grin:

Oby szczescie Ci dopisywało i zebys nie roztwonił kasy ktorej wygrales...

Kepasa198
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: Kepasa198 » 18 mar 2009, 22:17

Chyba bede musial brac z Ciebie przyklad,gdyz tez jestem nowy i wiele przede mna,a na razoie najwyzej 2 w Expekcie w jednym z obecnych marcowych turniejow

egzekuthor
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: egzekuthor » 20 mar 2009, 18:13

grzegorzvp pisze:Sukcesem jest to ze wygrales turek na Everescie a ta klasyfikacja to przy okazji. CZzy bys byl 1 czy 15 daje CI to samo :wink: ALe zawsza jest ta jakas satysfakcja

Wygranie turnieju to swoja sprawa ale i tak bardziej cieszy mnie to że bylem pierwszy w klasyfikacji..czemu? Boo wygrac moze turek kazdy ktoremu akurat karta szla itp a wygrac klasyfikacje moze ten ktory nie tylko w jednym z turniejow dobrze wypadnie wiec... JAk dla mnei jest to wieksze osiagniecie.. (szkoda ze zadnej nagrody za 1 miejsce nie ma :mrgreen: )

Awatar użytkownika
alekspolak1
-#VIP
-#VIP

Postautor: alekspolak1 » 02 kwie 2009, 22:37

aha no to troche wyjasnia mi sytuacje z poznania zastanawialem sie wlasnie jak ty mogles tam takie rece grac :) a ty poprostu krotko w pokerka grasz i nie zawracasz sobie glowy zbytnio obliczeniami :P ale widze ze calkiem dobrze ci idzie......

W Poznaniu chyba niepotrzebnie w piatek sobie zawrocilismy glowe sprzeczka ktorej i tak pewnie nie pamietasz hah bo fakt faktem mnie wyprowadzales z rownowagi gadkami...... to i tak gitara bylo

pozdro i zycze duzo sukcesow w tego pokera bo jeszcze dluga droga cie czeka tak jak kazdego z nas :)

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”