Dział Freerolle do poprawy

Wszystkie uwagi na temat forum i pracy moderatorów. Coś potrzebujesz, coś Ci nie odpowiada? To jest miejsce by przekazać swoje uwagi.
Oskarek

Dział Freerolle do poprawy

Postautor: Oskarek » 18 lut 2009, 23:27

Musimy coś z tym zrobić bo ludzie wklejają freerolle a nawet nie wiedzą co...
Musimy przyjąć jakiś regulamin że po
1: Freeroll musi byc sprawdzony przez podającego ( Czy hasło jest poprawne)
2: Czy w turnieju sa jeszcze wolne miejsca.... bo ile razy był podany a miejsc brak już
3: Nie może być tak że ludzie kopiują i wklejają takie coś:
Propaganda
iccup
20
50
Iccup1

No sory ale tak ciezko dopisac Euro , haslo itp?

olczykandre
-#VIP
-#VIP

Postautor: olczykandre » 19 lut 2009, 00:50

jestem za! do tego juz 1000 razy bylo mowione ze to nei dzial do dyskusji !! jezeli jest jakas wada czy jakis problem pisze sie PW do autora a nie w tym dziale ;/ ewentualnie zglasza sie to moderatorowi

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 19 lut 2009, 09:26

tak dział do poprawy
w tematach freerole na konkretną datę >> zgadzam sie z oskarkiem >> trzeba wprowadzić jakies ostrzejsze zasady
w tamatach freerole na konkretny dzień >> przydałoby sie posprzątać...

alves
-#VIP
-#VIP

Postautor: alves » 19 lut 2009, 10:12

posprzatane, jednak ludzie nie zglaszaja jak jakiegos freerolla juz nie ma i ja nie mam takich mozliwosci zeby sprawdzac codziennie ktory jeszcze jest grany a ktory nie.
na wyczucie pousuwalem tych ktorych na pewno nie ma, jesli jeszzce jest jakis problem to pisac, a za zasmiecanie dzialu poszly ostrzezenia

tygrytron18
-#aktywny
-#aktywny

Re: Dział Freerolle do poprawy

Postautor: tygrytron18 » 19 lut 2009, 10:31

Oskarek_89 pisze:Musimy coś z tym zrobić bo ludzie wklejają freerolle a nawet nie wiedzą co...
Musimy przyjąć jakiś regulamin że po
1: Freeroll musi byc sprawdzony przez podającego ( Czy hasło jest poprawne)
2: Czy w turnieju sa jeszcze wolne miejsca.... bo ile razy był podany a miejsc brak już
3: Nie może być tak że ludzie kopiują i wklejają takie coś:
Propaganda
iccup
20
50
Iccup1

No sory ale tak ciezko dopisac Euro , haslo itp?

Podałem godzinę, hasło było na dole czyli Iccup1, turniej jest sprawdzony bo ja codzienie w nim gram.

Sprinter podał nazwę turnieju spam.pl bo przekopiował z innego forum gdzie autor zmienił nazwę.

Altey
-#VIP
-#VIP

Postautor: Altey » 19 lut 2009, 11:44

Jestem za wyostrzeniem zasad w tym dziale. Bardzo dobrze że lecą ostrzeżenia bo ludzie naprawdę wrzucają co się tylko da. Ostatnio była sytuacja, że turek zaczynał się o 20:00 i ktoś wrzucił hasło i info o godzinie 19:58 (od 19:30 nie było już miejsc) więc według mnie jest to zwykły spam. Jeśli już koniecznie ktoś chce dodać ciekawego freerolla niech go wcześniej sprawdzi na boga a nie tylko kopiuj-wklej z innego forum.
Sprinter podał nazwę turnieju spam.pl bo przekopiował z innego forum gdzie autor zmienił nazwę.

No i to jest najlepszy dowód na to że Sprinter nawet nie sprawdził czy taki turek istnieje. Chociaż na zdrowy rozum przy odrobinie wysiłku intelektualnego można się domyślić że spam.pl nie organizuje turniejów pokerowych. No chyba że do wygrania są wirusy na kompa hehe :mrgreen:
Najważniejsze jest to żeby ludzie wiedzieli co grozi za dodanie niesprawdzonego freerolla i może to da im do myślenia.

Awatar użytkownika
martini
-#VIP
-#VIP

Postautor: martini » 19 lut 2009, 12:16

Tak, tez to zauwazylem juz jakis czas temu i dobrze, ze Oskarek zalozyl z tym temat. W dziale zrobil nam sie naprawde smietnik, fajnie, ze alves czuwasz nad porzadkiem i rozdajesz ostrzezenia. Cos takiego to zwykly spam i tak powinno byc to interpretowane. Smieszy mnie to, ze na forum są userzy, ktorzy jedynie co robią to kopiuj/wklej z innego forum na nasze (i pewnie vice versa), a potem jeszcze sie dziwią, jak ktos im zwraca uwage. Tygrytron - i uwazasz, ze informacja o turnieju, ktorą podales byla WZOROWO napisana ?? Byscie sie chociaz wysilili i jezeli na innym forum mają burdel w tego typu dziale to nie znaczy, ze u nas ma byc taki sam - tak trudno sie wysilic i wlozyc odrobine pracy w to, zeby napisac "Nazwa : xxx, godzina : xxx, pula : xxx" ?? I w zasadzie taka powinna byc zasada umieszczania jakichkolwiek informacji w tamtym dziale. Rozpisane co trzeba w czytelny sposob, w przeciwnym razie ostrzezenie.
W ogole to kiedys mozna bylo naprawde ciekawy turniej znalezc w tym dziale, byly fajne zamkniete turnieje z niezla pulą na ZNANYM pokerroomie... A teraz mam wrazenie, ze jesli wymyslilbym sobie nazwe pokeroomu i wymyslil jakis turniej, wpisalbym go w dziale freerolle i bylbym "szczesliwym nabijaczem postow" to nikt nawet by nie sprawdzal, czy cos takiego naprawde istnieje. A teraz widze jakies dziwne turnieje w pokeroomach "pokerari, propaganda, gohardpoker" - znacie w ogole te firmy ? Wplacilibyscie im jakas forse ? Albo w ogole podali swoje dane osobowe... nie sadze :???: macie wy w ogole konta w tych pokeroomach? :shock:
dalej
informacja o turnieju : Daily Freeroll Poker Matrix - co to w ogole jest ? jakis pokeroom ?
Szok... niech te ostrzezenia was czegos nauczą, moze wreszcie wroci porzadek jak za starych czasow... :shock:

tygrytron18
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tygrytron18 » 19 lut 2009, 12:24

Ale ja dostałem Ostrzeżenie o ten turniej na proganda ale ja napisałem o nim wszystko hasło było napisane na dole czyli Iccup1 godzina tagże była napisana czyli 20 turek był sprawdzony.

Ja sam napisałem na innym forum o tym turnieju chyba można kopiować swoje posty na inne forum.

Co do haseł na każdym polskim forum są podawane te same hasła. Najlepiej by było jak by hasła do turniejów które się zaczynają za 5 minut były podawane na shoutbox.

Awatar użytkownika
tomziolo
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tomziolo » 19 lut 2009, 12:33

Jak nie mialem jeszcze dostepu do tego dzialu to strasznie sie napalalem na te freerolle, ateraz mam dostep i przaktycznie nie zdarzylo mi sie korzystac z haselek tam zamieszczonych. Tak jak Martini pisze jakies dziwne pokeroomy, nieaktualne godz albo hasla, wpisana np godz 19, ale juz brak dopisku,ze to godz lobby. Moze nie powinienem krytykowac, bo sam nic nie wnosze do tego dzialu, ale jak dla mnie to jeden ze slabszych dzialow na naszym forum

alves
-#VIP
-#VIP

Postautor: alves » 19 lut 2009, 12:50

tygrytron18, a mowi Ci cos ten punkt regulaminu ze nie podajemy hasel do freerolli innych polskich for?
codziennie podawales to samo

Awatar użytkownika
quest
-#VIP
-#VIP

Postautor: quest » 19 lut 2009, 17:08

Zgadzam się z tym co zostało napisane. Dodałbym jeszcze do tego że jak ktoś podaje hasło to żeby podał poprawną godzinę turnieju.

deliriumdeviant
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: deliriumdeviant » 07 kwie 2010, 13:57

ja mam takie pytanie .. dlaczego nowi forumowicze nie maja dostepu do dzialu z freeroll ? przecież to jasne ze ci nowi wlasnie gra na takich turniejach sie zajmuja .. a nie gracze z kilkuletnim stażem

azulpf
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: azulpf » 07 kwie 2010, 14:00

trzeba byc aktywnym na forum i miec okreslona liczbe postow :)

deliriumdeviant
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: deliriumdeviant » 07 kwie 2010, 14:04

może to i racja .. jakos trzeba nas przyciagnac ;)

ToJa
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: ToJa » 13 maja 2010, 21:16

co się stało z dzisiejszym Freeroll na ParadsiePoker czemu się nie odbył czemu nikt nie dodał hasła w następny czwartek będzie jakaś większa pula do tego turnieju ?

Awatar użytkownika
wheeny
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: wheeny » 13 maja 2010, 21:32

ToJa, bo hasło było podane za późno i padło forum, więc zbyt mało graczy zdążyło się zarejestrować. Nie będzie większej puli.

artekbartyzel
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: artekbartyzel » 04 cze 2010, 15:06

liga point poker wroc :):)

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 04 cze 2010, 15:54

Wszystko spoko tylko ,że nigdy nie było tam ligi z forum :mrgreen: :mrgreen:

jedynie wyścig