Analizy rozdań poker teksas z gier heads up, 1 na 1. Cash, Sit'n Go, czy też finałowych gier turniejowych. Grasz w poker teksas? Wejdź!
-
Sith
- LEGENDA

Postautor: Sith » 19 sty 2009, 01:40
Dzisiaj zainaugurowalem Cash HU 0,25-0,5 (stawki te okazaly sie na nieszczescie za wysokie dla mnie - ale dzieki odrobinie farta trafieniu glupiego przecinika w nastepnej grze udalo mi sie odkuc to rozdanie i jakos nie wpasc w tilt

)
Gram z gostkiem - ogolnie gra dziwnie - niby fish, niby donk - ale jakos nie moge go z kasy wyskubac. Potrafi byc strasznym calling station z niczym, czasem gra agresywnie z niczym, ze dwa razy probowal slowplaowac mocny uklad, ale na szczescie mialem jakas bottom pair i nie raisowalem. Ogolnie czesto zmienia styl gry (czyli fishem nie jest).
i moje pytanie jest takie - co myslicie o tym rozdaniu?
Pozdrawiam i czekam na Wasze opinie
Sith
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 16 paź 2009, 00:21 przez
Sith, łącznie zmieniany 1 raz.
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 19 sty 2009, 02:12
Oczywiscie ze sie dalo dajac fold preflop z SB

nie rozumiem albo dajesz call albo fold na pewno nie bet , dalej na flopie co to za bet 4xBB z 56?

Soft Cie pokaral turnem za gre z 56 dajac CI 2 pary i masz

-
mx
- -#zasłużony

Postautor: mx » 19 sty 2009, 03:00
35s master

odnosnie tematu nie dziwie sie akcji na turnie ... i pewnie obstawiales go na krola prawda ... zlapales druga pare a HU to nie lada rarytas xD ten bet hmm jak mailbym juz dawac to dalbym mniejszy pwnie by Cie zreraisowal wiec mialbys podstawy by to sfoldowac

ale wracjajac do tematu z po jego call'u nie mogles sie zorientowac ze cos nie ta wiec sie nie dziwie ze tak rozegrales tak jak mowie za duzy bet jak dla mnie na flopie ( o pule ) ja sam uzywam nizszych przy blefach i slabych parkach by za duzo nie stracic w przypadku re raisu i lub wlasnie takiego slowplayu .... zwlailes flopa

-
Panterek
- -#aktywny

Postautor: Panterek » 19 sty 2009, 09:32
A mi się nie podoba tylko mini raise preflop. Grając HU zawsze robisz miniraise'y? Jeśli tak, to jeszcze pół biedy. Reszta - wygląda ok, po prostu cooler przy tym turnie.
-
skrzychuz
- -#VIP

Postautor: skrzychuz » 19 sty 2009, 12:32
Tak jak poprzednicy, z 56 easy fold przed flopem i nie straciłbyś $$, nie powinno Cie być w tym rozdaniu

takie jest moje zdanie
-
Sith
- LEGENDA

Postautor: Sith » 19 sty 2009, 19:41
Panterek pisze:A mi się nie podoba tylko mini raise preflop. Grając HU zawsze robisz miniraise'y?
Jak mam pozycje to raczej staram sie podniesc pule. Normalnie podbijam o 3-4 BB, tutaj pierwszy raz gralem na tych stawkach - wiec troche jeszcze nie mialem tej lekkosci raisowania. Ale raczej z pozycja to raise - wiesz czasem przeciwnik ma AK, spadnie Ci niska parka na flopie, druga na turnie - i goscia z AK bym zall-inowal
Stawialem go wlasnie ze ma tego krola, ale nie krola z druga para.
Pozdrawiam
Sith
Wróć do „Heads up”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.