debile i tyle ja nie wiem juz

Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
Oskarek

debile i tyle ja nie wiem juz

Postautor: Oskarek » 05 gru 2008, 19:43

Obrazek

caly turniej mi dobrze szlo a tu nagle takie zarty.... no kurde rozumiem jakbym z AA ale czemu z tymi ....

Awatar użytkownika
sprinter_1989
-#VIP
-#VIP

Postautor: sprinter_1989 » 05 gru 2008, 20:05

Ty to już tyle tych bad beatow mniewasz że poprostu nie moge ... Zauważyłem że bardzo często masz pecha i z mocnym układem przegrywasz z jakimiś fishami ... Miał A5 kolor i dobrał strita oczywiście dopiero na riverze ... Ładnie się musiałeś zdenerwować bo po flopie to mialeś z 95% szans na wygraną ... Jakby to był paradise-brak-polskiej-licencji! to wcale bym sie nie zdziwił, ale widze że na innej platformie grałeś ... Hmm ... co Ci mogę napisać poprostu "peszek" ...

SzaryPL
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: SzaryPL » 05 gru 2008, 20:15

Tak Oskarek myśli, że tylko on ma pech i zawsze go wyfishują a Ty go jeszcze w tym utwierdzasz.
Każdy ma bad beaty i to duuuużo większe przeważnie.
Oskarek, powinienneś się cieszyć, że Cię takie słabe ręce sprawdziły. Obawiać się można JJ najbardziej pre flop. Zwykły bad beat nic nadzwyczajnego.
sprinter_1989 pisze:bo po flopie to mialeś z 95% szans na wygraną ...

Co????!!!! W HU przy takim flopie AA na JJ jest to 90% dla AA a przy 4 osobowej puli bedzie to sporo mniej. Więc jak nie mas zpojęcia o szansach procentowych to nie wymyślaj

Oskarek

Postautor: Oskarek » 05 gru 2008, 20:16

No juz wszystkie testuje rozumiem takie cos sie zdarza ale no bez przesady...

i ten Typ wygrywal wszystko co sie dalo...

pozniej kto inny to przejal i wygrywal wszystko :) Smieszne to jest no ale co zrobic

jemu chodzilo chyba JJ na A5 przy takim flopie

Oskarek

Postautor: Oskarek » 05 gru 2008, 20:24

to zobacz jaki stack mial AA a jaki ja i reszta i ile bym byl do przodu

SzaryPL
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: SzaryPL » 05 gru 2008, 20:27

No i co to ma do rzeczy ile kto by miał? "Gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem"

Awatar użytkownika
sprinter_1989
-#VIP
-#VIP

Postautor: sprinter_1989 » 05 gru 2008, 20:34

SzaryPL pisze:Tak Oskarek myśli, że tylko on ma pech i zawsze go wyfishują a Ty go jeszcze w tym utwierdzasz.
Każdy ma bad beaty i to duuuużo większe przeważnie.
Oskarek, powinienneś się cieszyć, że Cię takie słabe ręce sprawdziły. Obawiać się można JJ najbardziej pre flop. Zwykły bad beat nic nadzwyczajnego.
sprinter_1989 pisze:bo po flopie to mialeś z 95% szans na wygraną ...

Co????!!!! W HU przy takim flopie AA na JJ jest to 90% dla AA a przy 4 osobowej puli bedzie to sporo mniej. Więc jak nie mas zpojęcia o szansach procentowych to nie wymyślaj

Mi chodziło o JJ vs A5, biorąc pod uwage ich stacki to tamta dwójka to były płotki ... W tali został tylko jeden A i nie była duża szansa że on akurat wypadnie ... Więc po flopie miał taką przewage nad nim ...

SzaryPL
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: SzaryPL » 05 gru 2008, 20:37

Fakt mój błąd nie wiem czemu myślałem, że Oskarek ma AA...co nie zmienia faktu, iż JJ vs. A5 na takim flopie ma 86% a nie 95%

Awatar użytkownika
sprinter_1989
-#VIP
-#VIP

Postautor: sprinter_1989 » 05 gru 2008, 20:41

SzaryPL pisze:Fakt mój błąd nie wiem czemu myślałem, że Oskarek ma AA...co nie zmienia faktu, iż JJ vs. A5 na takim flopie ma 86% a nie 95%

No może i 86% ... Ja tylko tak z grubsza napisałem ... Chodziło mi tylko o to że po flopie miał bardzo duża nad nim przewage ...

Wróć do „Bad beats”