czy warto miec konto w mb

Informacje na temat popularnych systemów płatności umożliwiających wpłaty do poker roomów.
Awatar użytkownika
AjApok
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: AjApok » 17 cze 2008, 14:42

Mariusz1209 pisze:Aha i przy wyplacie pobieraja wg mnie dosc duza prowize chyba 6.50 PLN

No nie powiedział bym taki neteller zabiera 7.50 Euro

invidia

Postautor: invidia » 17 cze 2008, 15:10

AjApok,
Przelewajac bezposrednio na konto bez pośrednictwa MB i Netellera zapłaciłam jakieś 4 zł może nawet mniej. Bo tyle mój bank wziął za operację dewizową...więc zależy co się przelewa jak i po co i nie ma co porównywać tylko zastanowić sie nad najlepszymi rozwiązaniami dla siebie.

Moim zdaniem posrednictwo MB i innych tego typu instytucji opłaca się gdy:
1. pokerroom nie ma mozliwosci darmowego przelewu bezpośrednio na konto,
2. jezeli chcemy przelac pieniazki na inny pokerroom
3. jezeli nie chcemy uzbierać większą kwotę na zasadzie: ziarnko do ziarnka z różnych pokerroomów i dopiero potem wypłacać.

Awatar użytkownika
AjApok
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: AjApok » 17 cze 2008, 15:17

invidia pisze:AjApok,
Przelewajac bezposrednio na konto bez pośrednictwa MB i Netellera zapłaciłam jakieś 4 zł może nawet mniej. Bo tyle mój bank wziął za operację dewizową

4zł !!!! w jakim ty masz banku?? ja mam w PKO SA i zabiera mi 20zł!!!!!

invidia

Postautor: invidia » 17 cze 2008, 15:20

AjApok, W BGŻ, konto studenckie:) może dlatego a dokładnie to zabierają 1% minimum 4zł czy jakos tak...w każdym razie nie dużo. Wszystko zależy też od kwoty jaką się przelewa :)

Kurcze teraz tak przeliczyłam i chyba nawet nic mi nie pobrali :)

Awatar użytkownika
quo87
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: quo87 » 21 cze 2008, 12:15

w mBanku mam eKonto i tam malutko pobieraja a konto darmowe,
a co do konta w mb to podstawa, bo chyba wszystkie pokerroomy akceptuja tego internetowego giganta :P zabieraja tam pare zl za przelew ale przynajmniej szybko idzie, support tez mi jeszcze nie podpadl

Awatar użytkownika
Pugalos
-#VIP
-#VIP

Postautor: Pugalos » 21 cze 2008, 12:55

Ja mam w mBanku konto i ze wszystkich pokerromów bezpośrednio na swoje konto przelewam bez żadnych opłat z mojej strony.

Awatar użytkownika
Mr_Olimp
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mr_Olimp » 22 cze 2008, 11:21

ten wirtualny portfel jest bardzo dobry.,

jedyna wada to obowiazek zmienianie hasla!

sianko wskakuje odrazu z mbanku!
WIEC NIE TRZEBA CZEKAC!

titanum
-#VIP
-#VIP

Postautor: titanum » 22 cze 2008, 11:36

Mr_Olimp, mi wczoraj kazali zmienić hasło to zrobiłem tak że owszem zmieniłem je tylko po to zeby sie wylogowac zalogowac spowrotem i zmienić spowrotem na stare, tak więc ten obowiązek to żaden obowiązek, czyli polak potrafi :mrgreen: :mrgreen:

mcmar
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: mcmar » 23 cze 2008, 22:09

mnie troche wkurza że nie moge przelać z PKO w sobote i niedziele choć iPKO wykonuję wtedy przelewy

rahzell
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: rahzell » 01 lip 2008, 09:23

Jak dla mnie najwygodniejszy z możliwych portfeli internetowych. Bije NetEllera, tam opłaty są na prawdę wysokie i nie obsługują Przelewów24.

Jeśli chce ktoś grać w internecie, rzekłbym, że MB jest niezbędne ;)

Awatar użytkownika
Mr_Olimp
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Mr_Olimp » 05 lip 2008, 09:43

mcmar : PKO chula w soboty? ciekawe, ja zawsze myslalem, ze tylko 5dni obsluguje..

Awatar użytkownika
gladiator12345
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: gladiator12345 » 05 lip 2008, 21:57

Ja mam konto MB i jestem bardzo zadowolony.
Wpłata na konto kosztowała mnie 2,50 zł(przekaz pocztowy),a z MB w 5 sekund zasilam poker room.
Z kolei z poker roomów wypłacam częśc kasy(ugrane,aby nie przagrać wszystkiego)i spolojnie czekam na jakieś promocje typu 200% za pierwszą wpłate.
Wpłacam wszystką kase jaką mam i jak tylko dostane bonus to wypłacam,a zostawiam tylko tyle aby starczyło na wyrobienie tego bonusa,czyli ok 30$.
Pozatym robiłem już wypłate z MB do konta w banku :mrgreen: ,koszt to 6 zł i ok.5 dni czekania.
Moim zdaniem MB jest konieczne do gry w pokera.

mkestragar
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: mkestragar » 09 lip 2008, 10:56

no tak to chyba koniecznosc, ale podobno czasami zdarza sie ze moga zablokowac konto bez podania powodu, a przykladowo majac juz cos uzbierane moze to byc problemem...

Wróć do „Sposoby płatności”