czarnuch-83--> czyli cos o mnie :)

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
czarnuch-83
-#zwykly
-#zwykly

czarnuch-83--> czyli cos o mnie :)

Postautor: czarnuch-83 » 23 cze 2008, 14:27

Witam was w moim mini blogu!

Na poczatku cos o mnie , nazywam sie Daniel gram w pokera od prawie 3 lat na poczatku moja gra glownie skupiala sie na budowaniu bankrola, wygralem spora liczbe freeoli. Moja najwieksza wgrana turniejowa to 750E , ale glownie w pokerze skupiam sie na grze stolikowej oecnie gram na NL50 w paradise-brak-polskiej-licencji! poker. W swojej karierze mialem dwa podejscia w turniejach z pula 100K$ ale oba yy bez zysku choc w jednym otarlem sie o platne miejsca.

Jak narazie zagralem 3 turnieje live kazdy o zronicowanym poziomie , poczawszy od poker club unibet-brak-polskiej-licencji! poprzez lige organizowana przez Ślązaka w FUN CITY az do PPT w Warszawie.

Obecnie jestem w trakcie przerwy w grze po malym downswingu obecnie analizuje swoja gre , czasem podegram jakis turniej z malym wpisowym albo wejde na niski stolik w celu zdobyaia doswiadczenia i proby rozgrywania roznych rozdan w rozny sposob.

W przyszlosci bede staral sie wklejac tutaj moje BB i ciekawsze wygrane. Jak juz wspomnialem obecnie gram na NL50 moj cel to do konca roku na stale zadomowic sie na NL100 (ok 45-50BI) a w ciagu 2ch lat NL400 zobaczymy czy mi sie uda , TRZYMAC KCIUKI .

p.s. Jezeli stwierdzicie ze popelniam jakies bledy prosze was o rady kazda porada jest przydatna i zawsze warto rozpatrzec wszytskie uwagi ! :)

invidia

Postautor: invidia » 23 cze 2008, 16:04

czarnuch-83,

Widzę,że konkretne plany, konkretne doświadczenie więc może być tylko lepiej. Witaj wśród pokerkings i powodzenia. Na moje kciuki możesz liczyć już od dzisiaj :) Oczywiście liczę na to samo hehe...Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 23 cze 2008, 19:05

Witamy na forum. Widzę że masz już niezłe doświadczenia. Skoro grałeś już w takich turniejach to mam nadzieję że podzielisz się swoimi wrażeniami na swoim blogu. No i zdecydowanie sam będziesz mógł pomóc wielu graczom analizując rozdania.
Życzę dalszych sukcesów :)

Awatar użytkownika
maczek68
-#VIP
-#VIP

Postautor: maczek68 » 24 cze 2008, 13:31

Witaj na forum i rzeczywiście doswiadczenie juz przemawia za Tobą, zmierzymy się w forumowych turkach :). Chetnie zobaczę jak przebiega walka na NL50 bo ja najwiecej wchodziłem na NL0.50, to taka mała dysproporcja . Trzymam kciuki

Awatar użytkownika
Tosiak
-#VIP
-#VIP

Postautor: Tosiak » 24 cze 2008, 13:36

NL50 = NL 0.5$ , chyba nie myslales, ze gra na na pojedynczym BB 50$? ;p Zycze powodzenia, zobaczymy jak Ci idzie w grze, i jakim Ty jestes pro i jak sie gra, zeby meic szanse na rozwoj ;)

Powo.

czarnuch-83
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: czarnuch-83 » 24 cze 2008, 17:57

Tosiak pisze:i jakim Ty jestes pro

No do Pro to jeszcze mi wiele brakuje, ale moze w przyszlosci uda mi sie dostac do jakiegos swiatowego teamu tak jak teraz to sie udalo Goralowi , ktory w tym tygodniu oficjalnie dolaczy do TeamPSpro (Team PokerStars-nielegalny-w-PL! Pro)

"W skład elitarnego Teamu PokerStars-nielegalny-w-PL! Pro wchodzą tacy gracze jak: Daniel Negreanu , Barry Greenstein , Chris Moneymaker, Joe Hachem , Greg Raymer, Dario Minieri czy Gavin Griffin . Wszyscy członkowie Teamu PokerStars-nielegalny-w-PL! Pro są zawodowymi pokerzystami, którzy legitymują się znakomitymi wynikami, podróżują po świecie i biorą udział w największych pokerowych turniejach. Przez wielu uważani są za prawdziwych ambasadorów pokera."

Miejmy nadzieje ze na nim to wszystko sie nie zakonczy, ze w przyszlosci bedzie wielu innych swietnych pokerzystow, a moze i wyloni sie ktos z tego forum :) .

maczek68, doklanie jak mowi Tosiak NL 50 to stawki 0,25 E i 0,50E na takich obecnie gram , nie jest to jakis wysoki poziom ale jakos trzeba wystartowac :)

GL!

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”