Kącik wylanych łez. Miejsce w którym możesz opowiedzieć o swojej pechowej przegranej. Widoczne po 20+ postach.
-
quo87
- -#aktywny

Postautor: quo87 » 22 mar 2009, 17:32
Gram HU oczywiscie z w miare rozwaznym przeciwnikiem, duzo pasuje malo co wchodzi itp.
Dostaje K7s to zabetuje z 2bb
Floop

to ja ostry bet za pule on chyba raise to ja call
turn

ja znow bet on all in (duzo mu nie zostalo po tamtym raise to call)
river
i gosc pokazuje
cos tu jest nie tak dla mnie, czarna magia ? przeciwnik wiedzial o nastepnych J czy jaka cholera.
-
Jah
- -#VIP

Postautor: Jah » 22 mar 2009, 17:42
No pewnie ze wiedzial. Wszystko przez komunistow...
A tak na serio to jak zobaczyl J to wzial all-in bo moze myslal ze ma najlepsza pare na stole ? Albo poprostu nie chcialo mu sie juz grac. Albo miliony roznych rzeczy. Jak to sie mowi 'lucky river' niestety nie dla ciebie.
PS. Jak przeczytalem temat o malo nie spadlem z krzesla

-
GuyFawkes
- -#pretendent

Postautor: GuyFawkes » 22 mar 2009, 19:25
Nie kazda ręka nadaje się do logicznej analizy, poprostu. Nie wiem co nim kierowało, może myślał że nie trafiłeś flopa i chciał zablefować na króla lub nawet coś więcej, skoro na turnie mu mało zostało i trafił parkę - to nie mógł spasować tego. Czasami sie tak zdarza i nic na to sie nei poradzi.
-
Kepasa198
- -#pretendent

Postautor: Kepasa198 » 23 mar 2009, 17:51
bo to raz tak było;] poker jets tak nie przewidywalny,ze pozniej bardzo glowa od tego boli:P ehhe
-
Aguus1988
- -#pretendent

Postautor: Aguus1988 » 23 mar 2009, 22:24
Jestem dosyć początkująca, ale dziwi mnie trochę zagranie po Twojej stronie.
Ja staram się nie wchodzić z K7, bo potem gra na flopie jest dosyć ciężka jeśli wypadnie król. Jeśli już zdarzy mi się taka sytuacja, robię bet za trochę więcej niż pół puli, tak, żeby przeciwnik nie miał oddsów, jeśli dobiera do koloru. Oceniłeś swojego przeciwnika na raczej rozważnego więc jeśli nie ma króla to powinien spasować, ewentualnie sprawdzić, gdyby rzeczywiście miał draw (choć przy Twoim becie za pule na pewno oddsów na pewno nie ma) Jeśli spotkałabym się z re-raisem to dla mnie oczywisty fold - nie ryzykowałabym z takim kickerem walki na turnie i riverze, założyłabym raczej, że ma tego króla:)
Tutaj ta analiza co prawda się nie sprawdza, ale pewnie uratowałaby mnie przed utratą żetonów...
-
kony
- -#aktywny

Postautor: kony » 26 mar 2009, 17:37
Ja po jego zagraniu spodziewal bym sie raczej JK na jego reku. Ja bym to zinterpretował w 2 strony. Poprostu zaryzykował licząc na cos do swoich kart albo stwierdzil ze przez ten duzy wklad po tunie masz najwyzej 6 i chcesz go przestraszyc ze niby masz tego krola. A dalej to juz lucky river kolegi. A tytul tematu naprawde boski. Az bylem ciekaw co tam ciekawego

Wróć do „Bad beats”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.