Chyba nadszedł i czas, abym ja założył swój blog.
Gram w pokera od kilku lat. Szło mi nie ciekawe. W poker roomach nie wiele wpłaciłem, przegrałem wszystko. Nawet gratisowe pieniądze, które można dostać też się skończyły.
Czasami potrafiłem wygrać coś na żywo, jak graliśmy z kolegami. Wszystko zależało, jak się szczęście ułożyło.
Dopiero dwa tygodnie temu wpadłem na pomysł aby poczytać o pokerze w internecie i czegoś się nauczyć.
Efekty? W klasyfikacji grudniowej na i4poker byłem 5. Dla mnie wiele, tym bardziej, że jeszcze 2 dni temu trałem na Evereście w S'n'G z buy in $0,00 lub $0,04.
A dzisiaj? Sami zobaczcie, jestem z siebie zadowolony.
chomar blog
-
chomar
- -#pretendent

chomar blog
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tosiak
- -#VIP

-
chomar
- -#pretendent

-
chomar
- -#pretendent

Chciałbym tu czasami coś napisać, ale nie mam ostatnio czym się chwalić.......
Połowę turnieju jakie rozgrywam przegrywam zajmując I miejsce, ale te nie premiowane. W 1/4 zaliczam się do premiowanej, a 1/4 szkoda gadać.
Ostrym przykładem jest dzisiejszy turniej i4poker. Z 2 zawodnika odpadłem na miejscuuuuuu......... 11. Drugi all in wszedłem z AQ, koleś z J9 stealował blindy, ale mnie sprawdził. A przegrałem z flusem z J, pomimo mojej pary na flopie QQ. Do tej pory chodzę naładowany....
Połowę turnieju jakie rozgrywam przegrywam zajmując I miejsce, ale te nie premiowane. W 1/4 zaliczam się do premiowanej, a 1/4 szkoda gadać.
Ostrym przykładem jest dzisiejszy turniej i4poker. Z 2 zawodnika odpadłem na miejscuuuuuu......... 11. Drugi all in wszedłem z AQ, koleś z J9 stealował blindy, ale mnie sprawdził. A przegrałem z flusem z J, pomimo mojej pary na flopie QQ. Do tej pory chodzę naładowany....
-
luki501
- -#VIP

-
chomar
- -#pretendent

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”