Centrum dłużnika jakie macie opinie na ten temat

Wasze sposoby i pomysły na płynne zarządzanie bankrollem
Katrek
-#zwykly
-#zwykly
Posty: 12
Rejestracja: 21 gru 2014, 11:05

Centrum dłużnika jakie macie opinie na ten temat

Postautor: Katrek » 04 cze 2015, 06:29

Od jakiegoś czasu nie jestem w stanie spłacać długu , który zaciągnąłem jakiś czas temu .Zastanawiam się nad opcją skorzystania z centrum dłużnika. Myślicie,ze warto?
Czytałem opinie w sieci i niektóre sa dobre a niektóre sa złe? Generalnie jestem w ciężkiej sytuacji i po prostu muszę znaleźć jakieś rozwiazanie
Boże dopomóz mi być takim człowiekiem, za jakiego uważa mnie mój pies.

siweropoulos
-#aktywny
-#aktywny
Posty: 414
Rejestracja: 27 kwie 2009, 10:03

Postautor: siweropoulos » 04 cze 2015, 21:48

I postanowiłeś zapytać o to na forum pokerowym bo... ? :D
Impossible is nothing.

Katrek
-#zwykly
-#zwykly
Posty: 12
Rejestracja: 21 gru 2014, 11:05

Re: Centrum dłużnika jakie macie opinie na ten temat

Postautor: Katrek » 17 paź 2017, 05:59

Ponawiam pytanie.jakie macie zdanie na temat centrów dłużnika?
Warto jest z nich korzystać czy nie?

Czy mają lepsze możliwości pozbycia się długu niż to co możemy zrobić samodzielnie? Chodzi mi o to czy robią coś więcej poza wysłaniem podania o restrukturyzację dlugu czy inne takie rzeczy?
http://www.pozyczki-pozabankowe.pl/zadl ... ankowe.asp
Ostatnio zmieniony 27 paź 2017, 13:18 przez Katrek, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Dawid84
LEGENDA
LEGENDA
Posty: 3481
Rejestracja: 27 lis 2006, 21:40

Re: Centrum dłużnika jakie macie opinie na ten temat

Postautor: Dawid84 » 17 paź 2017, 15:36

Spytaj u źródła - w tych firmach najlepiej.

Ps. Od 2 lat zastanawiasz się czy skorzystać z ich usług czy nie skorzystać? Szacun.

zelazny
-#zwykly
-#zwykly
Posty: 13
Rejestracja: 24 lip 2012, 07:51

Re: Centrum dłużnika jakie macie opinie na ten temat

Postautor: zelazny » 27 paź 2017, 09:42

Nie myśl, że ten długo zostanie Ci darowany. Będą dochodzić swego do końca. Szczególnie w obecnych czasach.
Długi sprzedaje się np firmą windykacyjnym, które są wyspecjalizowane w skutecznej batalii o ich ściągnięcie.
Tutaj na forum zostało to zresztą dobrze opisane.

Closedalz
-#zwykly
-#zwykly
Posty: 1
Rejestracja: 04 lut 2020, 03:14

Re: Centrum dłużnika jakie macie opinie na ten temat

Postautor: Closedalz » 04 lut 2020, 03:15

Siemka wszystkim obecnym


Wróć do „Zarządzanie gotówką”



Kto jest online

Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości

Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.

Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow. Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.