CD Poker micro HU
- damianmularczyk
- -#pretendent

CD Poker micro HU
Jak pewnie pare osob wie wczoraj udało mi się wygrać turniej na Cd Poker i tym samym wpadło 40.50$ i postanowiłem wam pokazać czy uda mi się coś z tych $$ wygrać. Będę grał tylko S&G za 2$ i czasami jakieś turnieje i codziennie będę robił podsumowanie dnia. To tyle zapraszam do wpisów ale rzeczowych pzdr 

Ostatnio zmieniony 13 lut 2009, 00:00 przez damianmularczyk, łącznie zmieniany 5 razy.
- FCSEBA
- -#VIP

Gratuluje za wczorajszy wygrany turniej. Platforma CD jest jak dla mnie szczęsliwa,ale nie będę pisal o sobie,więc do rzeczy..Po jednym z turniejów z naszego forum na CD także zaobiłęm pare groszy,a dokladnie 18$ i zrobilem z tego 200$..jak? Odpowiedz jest prosta..Polecam turnieje heads up przypuśćmy na początek za 5$ . Jeśli czujesz się na silach..bo ja tak grałem później przerzuciłem się na wyższe stawki tzn 10-20$ i kasiora była...Przynajmniej da mnie na tej platformie pjedynki 1 vs 1 są dość latwe (tylko czemu ja nie gram
no brak brak czasu-ale niedługo zaś zaczne). Pozdrawiam i życze pomnożenia wygranej.
- damianmularczyk
- -#pretendent

- damianmularczyk
- -#pretendent

-
milko
- -#pretendent

- damianmularczyk
- -#pretendent

Stęskniłem się za forum przyznaje
Może niektórzy userzy mnie jescze pamiętają
Dzieki glory za odbanowanie mnie
Wpłaciłem 100$ na PS i mam zamiar grać HU za 6+0.25$ w Omahe Hi. Gdy skończę wyrabiać bonus na party-brak-polskiej-licencji! Poker to dopłacę więcej żeby swobodnie grać
Życzcie mi powodzenia
Dzis jescze pierwsze podsumowanie gier
Wpłaciłem 100$ na PS i mam zamiar grać HU za 6+0.25$ w Omahe Hi. Gdy skończę wyrabiać bonus na party-brak-polskiej-licencji! Poker to dopłacę więcej żeby swobodnie grać
Życzcie mi powodzenia
Dzis jescze pierwsze podsumowanie gier
- FCSEBA
- -#VIP

- damianmularczyk
- -#pretendent

Dzień 1
Dzień jak najbardziej korzystny zagrałem sporo HU i wyszedłem na +2.5BI. Niektórzy ludzie w Omahe kompletnie nie potrafią grać.Chyba największym błedem jest przecenianie dwóch Asów na ręku bo w omahe nie jest to taka dobra ręka na jaką wygląda.Sto razy większy potencjał mamy z reką AKQJ bądż 5678 itp. Następny raz będę się starał wrzucać jakieś ciekawsze ręce.
Początkowy:100$
Stan konta:115.25$
Dzień jak najbardziej korzystny zagrałem sporo HU i wyszedłem na +2.5BI. Niektórzy ludzie w Omahe kompletnie nie potrafią grać.Chyba największym błedem jest przecenianie dwóch Asów na ręku bo w omahe nie jest to taka dobra ręka na jaką wygląda.Sto razy większy potencjał mamy z reką AKQJ bądż 5678 itp. Następny raz będę się starał wrzucać jakieś ciekawsze ręce.
- damianmularczyk
- -#pretendent

Dzień 2
Drugi dzień słabszy od poprzedniego.Ważne,że chociaż na niewielki + i to się liczy
Staram się przede wszystkim nie tiltować i jeśli przegram 2HU pod rząd robię sobie przerwę chociaż dzisiaj rozegrałem ich bardzo niewiele około 8-10. To co jest dobre to prowizja na PS bo jest to niecałe 5% więc niedużo naprawde.
Ciekawsze ręce z dzisiejszych gier
http://www.pokerhand.org/?3560238 --> lucky river
http://www.pokerhand.org/?3560263 --> nice donk sir
http://www.pokerhand.org/?3560367 --> kolejny donk przecenia parę na ręce
Stan konta:118.00$
Drugi dzień słabszy od poprzedniego.Ważne,że chociaż na niewielki + i to się liczy
Ciekawsze ręce z dzisiejszych gier
http://www.pokerhand.org/?3560238 --> lucky river
http://www.pokerhand.org/?3560263 --> nice donk sir
http://www.pokerhand.org/?3560367 --> kolejny donk przecenia parę na ręce
Stan konta:118.00$

- barthek
- -#VIP

damianmularczyk pisze: Dzień 1
no nie zgodze sie tutaj z toba.. mowimy o high omaha pot limit?
reka z AAxx jest jedna z lepszych rak startowych gdy jest double suited.. AAJT ds to juz w ogole... AA z jakas inna nizsza para (nie suited) jest grywalne, aczkolwiek nie ma takich wielkich szans na 20+ kartowe drawy..
reka AKQJ nie ma az takiego ogromnego potencjalu, z racji tego ze do strita zbiera tylko od dolu.. duzo wiekszy potencjal ma AKT9 ds.
zreszta przy graniu HU w omahe trzeba sie liczyc ze nie ma zadnego zdecydowanego faworyta pre-flop.. w znacznym przyblizeniu wszystkie rece maja szanse 50/50.. dlatego w omaha tak wazne jest umiejetne drawowanie (zazwyczaj do nutsow).
tyle ode mnei..
- damianmularczyk
- -#pretendent

I have registered to play in the
PokerStars-nielegalny-w-PL! World Blogger Championship of Online Poker. The WBCOOP is an online Poker tournament open to all Bloggers.
Registration code: 049155
Ostatnio zmieniony 10 gru 2008, 17:19 przez damianmularczyk, łącznie zmieniany 2 razy.
- damianmularczyk
- -#pretendent

Dzięki barthek 

Ostatnio zmieniony 10 gru 2008, 17:20 przez damianmularczyk, łącznie zmieniany 1 raz.
- barthek
- -#VIP

hehe - ponizej masz poprawny kod (moj) - przerob sobie na swoje..
a tutaj mozes sprawdzic jak to wyglada
Kod: Zaznacz cały
[URL=http://www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.com/blog_tournament/][img]http://www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.com/images/wbcoop/WBCOOP_banner2.gif[/img] [/URL]
I have registered to play in the
[URL=http://www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.com/blog_tournament/]PokerStars-nielegalny-w-PL! World Blogger Championship of Online Poker[/URL]. The WBCOOP is an online [URL=http://www.PokerStars-nielegalny-w-PL!.com/]Poker[/URL] tournament open to all Bloggers.
[size=18]Registration code: 152379[/size]a tutaj mozes sprawdzic jak to wyglada
- damianmularczyk
- -#pretendent

Dzień 3
Kolejny dzień i kolejny niezły +. Od teraz będę to przeliczał na BI. Mój cel na ten tydzień czyli do niedzieli to 10BI. W tym momencie mam ugrane 5.5BI więc myślę, że dam radę. Narazie tak jak mówiłem gram po 6$ HU ale niedługo planuję podreperowanie bankrolla do około 300$ i spokojną grę za 11+0.50$. Przed chwilą ostatni dziś HU wyciągnałem ze stan 160-2840
Wish me GL
Kolejny dzień i kolejny niezły +. Od teraz będę to przeliczał na BI. Mój cel na ten tydzień czyli do niedzieli to 10BI. W tym momencie mam ugrane 5.5BI więc myślę, że dam radę. Narazie tak jak mówiłem gram po 6$ HU ale niedługo planuję podreperowanie bankrolla do około 300$ i spokojną grę za 11+0.50$. Przed chwilą ostatni dziś HU wyciągnałem ze stan 160-2840
Wish me GL
- damianmularczyk
- -#pretendent

Miałem przerwe dlatego nie pisałem
Tak jak mówiłem wzmocniłem swój BM i teraz będę grał Omahe Hu HI i Hi/L za 11+0.50$. Mój cel: do 31 grudnia zostało 18 dni z czego niedługo będzie przerwa świąteczna dlatego stawiam sobie ambitny cel - 50BI. Do tego żeby nie tiltować gdy przegram 2HU pod rząd robie przerwę conajmniej 10 min żeby nie denerwować się.Sporadycznie jakieś MTT ale do 5$ wpisowe
No to zaczynamy !
No to zaczynamy !
- damianmularczyk
- -#pretendent

Właśnie skończył się weekend do końca roku pozostaje 16 dni. Ugrałem 5BI przez wekeend z czego jestem zadowolony
Wczorajszy dzień był dziwny bo na samym początku szło wyśmienicie wygrałem 5HU pod rząd i byłem juz 4BI na +. Kusiło mnie żeby kończyć ale uznałem,że jestem na rushu i jescze trochę pogram.Przegrałem 2HU pod rząd i troche się wkurzyłem i dla odtiltowania włączyłem sobie PESA6 rozegrałem meczyk ale nie pomogło mi i nadal byłem troche wkurwiony i czułem ze nie gram swojego maxa mimo to włączyłem PokerStars-nielegalny-w-PL! i grałem dalej i tak spadłem do stanu wyjściowego.Zrobiłem sobię dłuższą przerwę i to mi pomogło.Dzień skończyłem na +2BI a dzisiaj 3BI ugrane.Muszę jescze nad tym tiltem popracować jak dobrze pójdzie jutro będe miał juz konsole Play Station 3 to dla umilenia czasu będe w nia gral bo czuje czasami jak rozegram juz sporo HU lekkie znudzenie a mimo to dalej gram.. No nic oby tak dalej jutro albo we wtorek nowy wpis.
Do końca planu pozostało 16dni
Do celu pozostało:45BI (+5BI)
Do końca planu pozostało 16dni
Do celu pozostało:45BI (+5BI)
- damianmularczyk
- -#pretendent

Jest naprawdę dobrze. Wczoraj znowu miałem bardzo duże wachania których ciężko uniknąć w grze HU jednak są one ciężkie do zniesienia. Tak jak mówiłem byłem juz 5BI do przodu by wyjść na tylko 1BI by ostatecznie dzień skończyć z +8BI niecałe. Nie szło mi w H/L i aktualnie gram tylko w zwykła omaszke. Próbowałem swoich sił w MTT za 5$ ale po 1 przerwie odpadłem bez historii. Natomiast dzisiejszy dzień jest świetny. Zagrałem 4Hu w Omahe Hi i wszystkie wygrałem
Na Sharkscopie mam form super hot więc jest naprawde niezle i mysle ze jak by dalej tak szło to jestem w stanie zrobić te 50BI choć będzie to bardzo ciężkie... Mój nick na PokerStars-nielegalny-w-PL!: MularczykPVC
Do końca planu pozostało 14dni
Do celu pozostało:38.5BI (+11.5BI)
Wish me GL
Do końca planu pozostało 14dni
Do celu pozostało:38.5BI (+11.5BI)
Wish me GL

- damianmularczyk
- -#pretendent

Witam postanowiłem wpłacić 10$ na everest-brak-polskiej-licencji! i pograć tam HU za 1+0.10$ NL Holdem oraz Omaha HI.Chcę zrobić wyzwanie,które bardzo ciężko będzie zrobić ale cóż spróbujemy. Ugrać do 50$ w ciągu max 30dni z samych tych gier. Czy mi się to uda czy nie oceńcie sami i życzcie mi powodzenia
Stan konta:10$
Stan konta:10$
- mx
- -#zasłużony

- mx
- -#zasłużony

- damianmularczyk
- -#pretendent

- damianmularczyk
- -#pretendent

Jak widać po 4 dniach jest naprawdę nieźle ROI 35% napawia narazie optymizmem poziom na tych stawkach jest naprawdę mizerny i liczę,że do 2tyg wykonam swój cel czyli 50$... 2 shoty na 2$ oba udane co bardzo cieszy
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”