Card Player Polska
-
luckyno7
- -#pretendent

- dviper
- -#VIP

No ja też sobie ostatnio kupiłem numer marcowy. I jak dla mnie bardzo fajnie się czyta. Od razu mówię że w empikach nie macie co szukać. Przynajmniej w empikach w Łodzi nie mają i powiedzieli mi, że nie będą mieć. Ja kupiłem w InMedio. Najlepiej od razu się zapytać czy jest bo nie koniecznie musi leżeć w dziale sport. I też wolę czasem jednak poczytać gazetę niż siedzieć przed monitorem. Gazetę mogę sobie zabrać ze sobą wszędzie, na przykład poczytać na wykładzie
A komputera nie będę ze sobą tachał 
-
Maciejjas
- -#VIP

- Arnoldao
- -#VIP

- Tosiak
- -#VIP

- Mundi_Gutierrez
- -#VIP

No,Panowie pełen profesjonalizm,otwieram kwietniowy numer Card Playera(przed chwilą listonosz mi przyniósł),a tam przecieram oczy...... full wypas
reklama naszego forum na całą stronę,ładne pastelowe tło ,przejrzysta i czytelna oferta no.......ekstraklasa .
Gratulacje dla adminów i moderatorów,wszystkich którzy przyczyniają się do rozwoju tego forum,wszystkich którym pozwala czas na poświęcenie się dla lepszego wizerunku naszego miejsca spotkań.
Gratulacje dla adminów i moderatorów,wszystkich którzy przyczyniają się do rozwoju tego forum,wszystkich którym pozwala czas na poświęcenie się dla lepszego wizerunku naszego miejsca spotkań.
-
cornl
- -#pretendent

-
dam1anov
- -#aktywny

cornl pisze:(...) i nawet u mnie w mieście można to dopaść - Piekary nabierają w moich oczach respektu ;p
Zapraszam zatem do wątku:
http://www.pokerkings.pl/gdzie-kupic-ca ... vt7922.htm
i wpisania w nim możliwie dokładnej lokalizacji punktu sprzedaży, w którym oferowany jest CPP.
Pozdrawiam
- riksza
- -#aktywny

- Tosiak
- -#VIP

-
mkestragar
- -#pretendent

-
applee
- -#aktywny

- Arnoldao
- -#VIP

-
mkestragar
- -#pretendent

-
nikita
- -#pretendent

-
Maverick
- -#aktywny

- radost21
- LEGENDA

Moi drodzy parafijanie:
ja to mam dopiero problem:
nie jestem z miasta >> co nawet moja żona może potwierdzić
tak wiec rozmowa nt pokerowego czasopisma dostepnego tylko w murowanych twierdzach IV RP>> to dla mnie rozmowa o czymś zupełnie nie z tego świata
ale uwaga >> w najbliższym czasie opuszczam rodzine domostwo i wyruszam na zakupy
jak tylko coś w stylu card player polska >> uda mi się wyłowić >> to pofilozofujemy
z wielkimi tego sportu
podpisano:
radost21 > czarny fisz z pokerowego królestwa
ps. jak to się wymawia <to card player polska> prosze o fonetyczną podpowiedz
tak bym chciał plamy nie puscić
w mieście
ja to mam dopiero problem:
nie jestem z miasta >> co nawet moja żona może potwierdzić
tak wiec rozmowa nt pokerowego czasopisma dostepnego tylko w murowanych twierdzach IV RP>> to dla mnie rozmowa o czymś zupełnie nie z tego świata
ale uwaga >> w najbliższym czasie opuszczam rodzine domostwo i wyruszam na zakupy
jak tylko coś w stylu card player polska >> uda mi się wyłowić >> to pofilozofujemy
z wielkimi tego sportu
podpisano:
radost21 > czarny fisz z pokerowego królestwa
ps. jak to się wymawia <to card player polska> prosze o fonetyczną podpowiedz
tak bym chciał plamy nie puscić
w mieście
-
luckyno7
- -#pretendent

-
Maverick
- -#aktywny

-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Pismo jest naprawde świetne. Ale ma jedną dużą wadę bardzo ciężko je dostać dla kogoś kto by chciał je sobie tak poprostu przejrzeć. Wiadomo że jest roczna prenumerata ale to raczej dla osób które już grają w pokera i chcą być stale w kontakcie z newsami ale co jeśli ktoś chce sobie poprostu przejrzeć to pisemko bo nie jest pewny czy mu się spodoba. Pismo jest dostępne w bardzo małej ilości sklepów. Dlatego też myślę że szefostwo Card playera powinno bardziej rozpowszechnić pisemko do szerszego nakładu.
-
Maverick
- -#aktywny

- nowy233
- -#aktywny

AjApok pisze:naprzykład u mnie w mieście nigdzie card playera sie nie znajdzie
zawsze istnieje możliwość prenumeraty choć ostrzegam, że czasem pojawiają się opóxnienia w dostawie.
http://www.cardplayerpolska.pl/index.ph ... renumerata
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

-
Maverick
- -#aktywny