Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
-
dviper
- -#VIP

Postautor: dviper » 18 sty 2011, 09:55
Arnoldao pisze:No tak ale tam gdzie będę chciał wcisnąć fold to nie wyskoczy mi stół z KK i mi nie spasuje?
No właśnie nie. Na P* jest bardzo fajny algorytm, który ustawia stoły w kolejce. Wyskakuje Ci na wierz stół, na którym masz podjąć decyzję, a kolejny ustawi się jako drugi i nie wyskoczy na wierzch, dopóki na poprzednim nie wykonasz ruchu.
Na dodatek tak jak napisał
dadzio10, możesz sobie w ustawieniach wybrać miejsce, na którym będziesz zawsze siedział. Bo na screenie widać, że na każdym stole siedzisz gdzie indziej, a to też trochę odwraca uwagę.
-
Szfiecu
- LEGENDA

Postautor: Szfiecu » 18 sty 2011, 12:13
Na hey jest ten sam algorytm, ale ja jakoś tez wolę grać tak , że widzę wszystkie stoły,bo np nie mając żadnej akcji, mogę przed ruchem już zaznaczyć fold albo nastawić się psychicznie , że zaraz wepcham asy ;p - ale usadawiam się zawsze w tym samym miejscu to fakt ;p (niestety nie da się ustawić tego w standardzie i zawsze muszę zmieniać co jest trochę uciążliwe) kaskadowe jakoś mi nie podchodzi.
Arnoldao, ile grasz tych sitków miesięcznie?
-
M@jkel
- -#VIP

Postautor: M@jkel » 18 sty 2011, 12:25
a ja polecam ustawienie wszystkich stolow jeden na drugim jest taka opcja we wlasciwosciach i oczywiscie usadzenie sie na wybranym miejscu zeby sie nie przemeczac.
Missclicki nie beda sie zdarzaly bo soft ps jest bardzo przyjazny do multitablingu i stoly czekaja w kolejce na decyzje a zaleta takiego ulozenia jest to ze nie widzimy rezultatow rozdan i skupiamy sie glownie na wlasnych decyzjach, nie ma co widziec ze gdzies nasze AA przegralo z 73o.
Poza tym polecam jeszcze zmiane theme stolu na opcje hypersimple ktora troche mnie obciaza procesor co jest zauwazalne przy multitablingu i mniej meczy oczy.
-
Arnoldao
- -#VIP

Postautor: Arnoldao » 18 sty 2011, 22:43
dviper pisze:Arnoldao, ile grasz tych sitków miesięcznie?
Szczerze niewiem, ale jeśli jestem w 20 TLB to możliwe że całkiem sporo, nie monitoruje ile gram dziennie,tygodniowo czy miesięcznie ale wiem jedno że przy 23 stołach moja prawa ręka mdleje i muszę ją podpierać lewą

M@jkel pisze: nie ma co widziec ze gdzies nasze AA przegralo z 73o.
właśnie dzięki tylu stołom nie tiltuje się że przegrałem z AA KK itd. to jest dobra metoda na zapomnienie bad beata.
-
Arnoldao
- -#VIP

Postautor: Arnoldao » 05 lut 2011, 13:59
Po wysłuchaniu waszych podpowiedzi zacząłem stosować grę w widoku kaskadowym.
Wszystko elegancko, stoły poukładane, czas na decyzję ale... na tym wszystko się kończy.
Wyników nie było przez pół miesiąca, okopałem się na 1 poziomie i tak zostało.
Więc postanowiłem wrócić do starej metody czyli stoły są pod sobą
I coś ruszyło, już coraz bliżej jestem 1k$ i wtedy założę nowy blog dotyczący grę na PS, ale na razie pozostało mi granie na stawkach mikro 2,2$ -3,4$.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
ramzi
Postautor: ramzi » 05 lut 2011, 14:12
Ja gram w kaskadówce, przy 15-20 stolikach nie miałem czasu na decyzję...

zawsze gdzieś się zrobił nieplanowany fold, stolik się pojawiał, zanim kliknąłem pojawiał się na wierzchu inny :/ - wyjściem byłoby podobno table ninja, ale nie wiem z czym to się je nawet ^^
-
tommko
- -#VIP

Postautor: tommko » 05 lut 2011, 15:22
bushi co dokładnie grindujesz, jakie stawki i ile stołów ?
-
Arnoldao
- -#VIP

Postautor: Arnoldao » 05 lut 2011, 21:47
ramzi pisze: - wyjściem byłoby podobno table ninja, ale nie wiem z czym to się je nawet ^^
Ja tak samo nie wiem i raczej nie będę uprzykrzał sobie życia bo te programy totalnie nie ogarniam.
tommko pisze:bushi co dokładnie grindujesz, jakie stawki i ile stołów ?
Gram Sit and Go za 2,2 180os. i 3,4$ 18os. Dla urozmaicenia zagram MTT turbo za 0,02% Bankrollu.
Nie mogę się doczekać kiedy wskoczę na niskie stawki aby grać za 7,7$ 180os i 6,60 18os.
Trochę zmodyfikowałem ilość BI na niskie stawki czyli wpisowex150BI. Wychodzi że muszę mieć 1155$ aby grać za 7,7$ więc jeszcze kawałek drogi jest do przebycia

-
samol
- -#VIP

Postautor: samol » 06 lut 2011, 09:17
Arnoldao, Tableninja jest bardzo prosty w obsłudze. Jest chyba jakiś trial 30 dniowy. Chwila konfiguracji i duże ułatwienie.
Gry kaskodowo też nie ogarniam. Wole mieć porozrzucane stoliki. Muszę widzieć reakcje przeciwnika.

-
dadzio10
- -#VIP

Postautor: dadzio10 » 15 wrz 2012, 13:39
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 9 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.