GrzechuTG pisze:zielony0528 ale przy stacku Oskarka dołożyć jeszcze te 450 na flopie to zbyt dużo nie było a jak widać okazało się skuteczne a nawet jeśli by nie trafił tej 6 to jestem pewny że i tak byś mu zrzucił jakby zagrał alina bo sam pisałeś ze zrzucając myślałeś że ma 4 przez to że tyle razy wcześniej trafiał i grał kontrowersyjnie baliście się go i nie ma co gadać Oskarek robił z wami co chciał Mimo że sprawdzał dziwne układy z dziwnymi układami to jednak zagrał świetnie bo każdy z was czuł do niego wielki respekt a jak to się mówi szczęście sprzyja lepszym.
A jeśli chodzi o to gdzie Cię sprawdził z 99 to izzi call z zamkniętymi oczami bez względu na to co masz typowy coin flip dwóch graczy w rozdaniu ogromna przewaga stacka i perspektywa wyrzucenia przeciwnika z turnieju nawet przegrywając to miał jeszcze 16k stacka więc trzy razy większy niż początkowy więc nie widzę powodów do frustracji jeśli chodzi o to rozdanie byłeś totalnym shortem tam.
No prosze Cie grzechu.Raise na pre-flopie 4BB.Logicznie daje do zrozumienia ze mam Ax albo pare. Wiec taki bet oskarka sprawdzajacy czy cos mam 150 i po kazdym raise jest fold.No chyba ze liczysz na te 5%.Jezeli dalby all-in na riverze bym sprawdzil dal na turn a to dla mnie zmienia postac rzeczy.Ludzie jaki respeckt co to z Tonym G gralem no prosze Cie.Poprostu tego dnia mial duzo szczescia. Przyklad poczatkowa faza gry flop QJX ja bet oskarek call maczek call turn 10 ja bet oskarek all-in??Czy Ty bys walnal all-in po turnie z QQ? Czy bys dal raise na flopie???Jeszcze jedno ja w przeciagu gry mialem raz KK oskarek z 3 AA i 2 KK jak nie wiecej:p.Poprostu szalenstwo lubi laczyc sie z szczesciem.Co do 99 to moze nie doczytales to na pisze jeszcze raz -Logika ze z 99 musiales sprawdzic.Kazdy by sprawdzil.A ze 4 czerwo dojdzie nie mialem zadnych watpliwosci wiec juz sie zbieralem do kuchni.Ja na karty nie mam wplywu takie byly tego dnia jakie byly takie zycie...
I bardzo dobrze ze nie wygralem.To nie bede musial sie toczyc przez pol polski a po drugie kto organizuje turniej pokerowy w ostatki?

Powodzenia