Glory pisze:Oskarek, to my chyba jakies 2 inne mecze oglądaliśmy...
Też tak myślę...
Oskarek pisze:W 1 połowie podawała miedzy obroncami i coś tam grali i tyle ;p
Nie istniała a miała cały czas piłkę lol

Oskarek pisze:Oczywiście! Nie oglądałeś meczu?
Szfiecu pisze:Po 2 Spierdolił Guardiola z tą zmianą, Barca nie może tak grać żeby wzmacniać defensywę i trzymać wynik, jeśli grali by normalnie do przodu, gdzie można było wpuścić wcześniej np Adriano za zmęczonego Maxwella - to już byłoby inaczej

Arnoldao pisze:Arsenal przy stanie 1:1 zrobił to czego Barcelona nie zrobiła przy stanie 0:1 czyli błyskawicznej kontry.

Oskarek pisze:Spiegol, dokladnie , messi jest dobrym pilkarzem ale nie mozna mowic ze nie wiadomo jaka gwiazda, grał tylko w Barcelonie w Hiszpanii i to majac za plecami Xaviego i Inieste a w reprezentacji nie gra zbyt dobrze Jestem ciekaw jakby poszedl do ligi angielskiej co by grał tam jest zupełnie inaczej

Oskarek pisze:Spiegol, dokladnie , messi jest dobrym pilkarzem ale nie mozna mowic ze nie wiadomo jaka gwiazda, grał tylko w Barcelonie w Hiszpanii i to majac za plecami Xaviego i Inieste a w reprezentacji nie gra zbyt dobrzeJestem ciekaw jakby poszedl do ligi angielskiej co by grał
tam jest zupełnie inaczej
Powiedz mi kto jest gwiazdą w dzisiejszych czasach bo aż jestem ciekaw twojego zdania 

Oskarek pisze:Czy podczas takich meczów ważnych tylko Ronaldo słabo gra czy cała drużyna?
Oskarek pisze:Arnoldao, Nie wiem ktonie powiem Ci, może i jest gwiazdą ale nie można mówić że jest piłkarzem legendarnym
![]()
Oskarek pisze:jak Pele czy Maradona, niech pogra w innej lidze i wtedy mozna ocenic

Szfiecu pisze:fajnie tylko dla kibiców Arsenalu - mogą się pocieszyć, że wygrali z Barceloną
Oskarek pisze:Ta na pewno z taką obroną jeszcze bez Pique a ciekawe czy Puyol wróci

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość