blog

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Na czym się skupić i co grać?

Gry cash Holdem 6max
27
30%
Turnieje Omahy (mało ich jest więc dochodziły by Dony)
18
20%
Dony :P
18
20%
Turnieje holdem (tiltują mnie :P )
14
16%
S&G (holdem i omaha) 10 osobowe
12
13%

Liczba głosów: 89

Oskarek

Postautor: Oskarek » 14 lip 2010, 18:10

http://www.pokerkings.pl/najepszy-blog- ... t16579.htm

Wynik będzie pokazany po zakończeniu trwania ankiety
Zakończenie ankiety za: 3 Godzin, 54 Minut

Oskar przechodzi krótko mówiąc pod skrzydła diabła na "najbardziej kręcony" soft na świecie tam gdzie każdy boi się grać bo to co się dzieje to ŁO KURCZE PIECZONE tam gdzie downswingi sięgają 150 Bi na (treść usunięta przez moderatora).pl
Mam zamiar grać DoNy 5$ po prostu nie chce mi się grać Cashy :D nie umiem? raczej tak :D jak skończę czytać książkę to może zacznę dalej grać cashe :D
Niestety na (treść usunięta przez moderatora).pl nie ma DoNów 6 osobowych same 10ppl więc będę musiał nauczyć się je grać od nowa tzn może nie od nowa a przypomnieć jak Tight gra się DoNy FR :D Do tego tutaj jest ante już od 3 levelu :) albo 2? nie pamietam :D Wiem że (treść usunięta przez moderatora).pl to najlepszy room do grania DoNów bo jest mnóstwo graczy o każdej porze dnia i nocy i co najważniejsze są najtańsze bo koszt to 5.20$ a wszędzie indziej 5.50$ czyli wg prostej matematyki granie na (treść usunięta przez moderatora).pl to tak jakbyś grał np na Ipoker z 60% rakebackiem i dlatego tam idę :D Mam nadzieję że uda mi się ugrać troche $ ;D
Myślę że 12 stołów to tak w sam raz będzie tym bardziej że to FR a jak będzie dobrze szło to będę dokładał wspomogę się HM oraz Table Ninja i ITM powinno być ok :D
GL

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 14 lip 2010, 18:22

O nie mogę idziesz na (treść usunięta przez moderatora).pl :twisted:

To będzie ostra walka :mrgreen:

Ale na tym gównie nie da się grać zobaczysz :D weź tam nie idz proszę Cie :D

Tam grają ludzie upośledzeni i debile... Możesz nie dać im rady bo mają tam przewagę liczebną :mrgreen:

Nie no ale poważnie nie jest tak źle :) mają mały rake mnóstwo słabych graczy :) dasz rade :)

pozdro :)

Oskarek

Postautor: Oskarek » 14 lip 2010, 18:23

Grałem już kiedyś tam :D I zawsze się poddawałem :D ale teraz będę twardo stawiał kroki :D zrobię sobie skina z Realem Madryt :D wcześniej już taki miałem do tego nowe karty itd itp i bedzie git :D

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 14 lip 2010, 18:25

A jak sie robi skina z realu wyślij na pw jak możesz też chcę :mrgreen: ogólnie wyślij to co ty zrobisz i później screena jak możesz jak to wygląda u Ciebie :P

Oskarek

Postautor: Oskarek » 14 lip 2010, 18:47

dadzio10,
Obrazek

miałem coś takiego :D ale teraz będzie lepszy :D

Awatar użytkownika
dviper
-#VIP
-#VIP

Postautor: dviper » 14 lip 2010, 19:00

Z tego co widzę to w donach w omahę nie ma ante. A chyba takie będziesz grał bo tam są stawki 5+0,2. W holdema są 5+0,4.
Aż z ciekawości będę śledził, zobaczę na ile Ci sił starczy :) Myślę, że tak koło tygodnia wytrzymasz ;P

Oskarek

Postautor: Oskarek » 14 lip 2010, 19:11

dviper, w Holdema też są 5.20 ale turbo :)

Awatar użytkownika
Glory
-#Site Admin
-#Site Admin

Postautor: Glory » 14 lip 2010, 19:35

Oskarek, zamiast isc na tresc usunieta przez moderatora.pl lepiej bys poszedl gdzies gdzie mozesz puntkty dla graczy ugrywac. Bo ostatnie dwia miesiace grales na 0 = nie powiniennes miec juz zadnych rang...

Oskarek

Postautor: Oskarek » 14 lip 2010, 19:37

Jak to żadnych ? :) Pokerkings i Gracze tak? Po prostu nie ma dla mnie grupy i oferty gdzie mógłbym regularnie grać :)
No chyba nie obraziłeś się za (treść usunięta przez moderatora).pl :D
Zaraz popatrze gdzie mogę grać i mam konto z bannera bo ja wiesz na forum już 3 lata jestem i mogę mieć konta nie z forumowego linka

Awatar użytkownika
knoperss
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: knoperss » 14 lip 2010, 20:48

dviper pisze:Aż z ciekawości będę śledził, zobaczę na ile Ci sił starczy :) Myślę, że tak koło tygodnia wytrzymasz ;P

tutaj chodzi raczej o grubość rolla :D Ja daję 2 tyg i bankrut kolejny :D

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 14 lip 2010, 23:26

Knoppers zostaw Oskarka , już przestań z nim jechać bo jak wsiadłeś to już zejść z niego nie możesz :grin: .

Co to za szmaciarski stół??

P.S widziałeś skandaliczne zachowanie Pigue w autobusie, nawet nie chcę takiego chamskiego(to za mało) -bydlackiego zachowania komentować.

Awatar użytkownika
sh4
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sh4 » 15 lip 2010, 00:14

dadzio10 pisze:Tam grają ludzie upośledzeni i debile... Możesz nie dać im rady bo mają tam przewagę liczebną :mrgreen:

bardzo cenna uwaga :cool:

zobaczymy jak długo Oskarek tam wytrzyma :smile:

edit. Oskarek dałbyś do avatara na ps fotkę z innym t-shirtem. ten różowy kolor to tak różnie może się kojarzyć :smile:

Awatar użytkownika
sh4
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sh4 » 15 lip 2010, 00:22

takie oto rozdanie z DoNa Oskarka. zobaczymy jak długo pociągnie :smile:

Miejsce 1: MFuerst (1605 żetonów)
Miejsce 2: Saurnil (1535 żetonów)
Miejsce 4: Jerrick131 (2380 żetonów)
Miejsce 5: Rabiator (1435 żetonów)
Miejsce 6: EjNoxD (1160 żetonów)
Miejsce 7: Berrry9 (980 żetonów)
Miejsce 8: javitosan (2990 żetonów)
Miejsce 9: MR. GUS49 (1490 żetonów)
Miejsce 10: Stasynych (1425 żetonów)

ante 15

MFuerst: wpłaca małą ciemną 75
Saurnil: wpłaca dużą ciemną 150

*** KARTY WŁASNE ***
:5h: :5c:

Jerrick131: pasuje
Rabiator: pasuje
EjNoxD: przebija 995 do 1145 i wchodzi all-in
Berrry9: pasuje
javitosan: sprawdza 1145 <<<--------------------------------------
MR. GUS49: pasuje
Stasynych: pasuje
MFuerst: pasuje
Saurnil: pasuje

*** FLOP *** :Td: :Qs: :Jh:
*** TURN *** :Td: :Qs: :Jh: :4h:

EjNoxD napisał, "wtf" <<<<<------------------------------------------------------------- :lol: :lol: :lol:

*** RIVER *** :Td: :Qs: :Jh: :4h: :Ts:

*** POKAZANIE KART ***
EjNoxD: pokazuje :5h: :5c: (dwie pary, Dziesiątki oraz Piątki)
javitosan: pokazuje :Jd: :4c: (dwie pary, Walety oraz Dziesiątki)
javitosan wygrał 2650 z puli
EjNoxD zakończył turniej na 9y miejscu

:lol: :lol: :lol:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 15 lip 2010, 00:27

Ty no jakis pojeb :D J4?
chyba wiedzial co spadnie :D
Póki co ciągle w ryj ale nie będzie nokautu :D
przegrałem w ciągu 16 sitków
QQ na JJ prf allin
AQ na AJ prf allin
AK na A5 prf allin :D
i 4 coinflipy :( :D
Trudno tak mnie soft przywitał to ja się z nim lepiej pożegnam :D Ale nie teraz :D jak go wyczyszczę z $$$$$$$ :D

Awatar użytkownika
sh4
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: sh4 » 15 lip 2010, 00:35

patrz aby on Ciebie nie wyczyścił z $$$ :lol:

Awatar użytkownika
dadzio10
-#VIP
-#VIP

Postautor: dadzio10 » 15 lip 2010, 01:05

:lol: hahahaha j4 mega :D

:lol: :lol: rozpierdoliło mnie te j4 jakie to stawki :mrgreen: ?

soft Cię wcześniej wyczyści i tyle z tego będzie nie warto tam grać ja Cie proszę :D

Dobrze ,że forum nie współpracuje z tym gównem :D

edit: a widze za 5.20 :lol:

Oskarek

Postautor: Oskarek » 15 lip 2010, 17:05

No dziś mam czas bo jestem na noc w pracy a ostatnio jak mam wolne to widze się do późna z dziewczyną albo ktoś mnie wyciągnie nad wodę, a jak jestem po pracy na dzień to wołają mnie koledzy na ławkę czy dziewczyna na sex :D Mam wolne i mogę grać, zagram sporo dziś w nocy przynajmniej mam takie założenie o ile nie zbankrutuje :D
No ale na pewno jeszcze obejrze jakiś film i pogram w transformice.com :D jestem już prosem tam :D tzn gram bardzo dobrze i podoba mi się ta gra :D Nad ranem dodam kolejny wpis z wykresami :D I oby bez gorzkich żali :D

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 15 lip 2010, 19:20

Oskarek pisze:mnie koledzy na ławkę czy dziewczyna na sex

no prosze dresiarz chwali sie ze przezyl swoj pierwszy raz;) gratulacje ;):P

Oskarek

Postautor: Oskarek » 15 lip 2010, 19:21

Mlody, LoL :D
Moja "kolekcja" jest dosyć spora hahaha

Awatar użytkownika
gama
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: gama » 15 lip 2010, 19:43

Oj Młody, się czepiasz. Oskarek dostał prezent na rocznicę i chciał się w subtelny sposób pochwalić :P

Oskarek

Postautor: Oskarek » 15 lip 2010, 20:33

następna :D
ja wiem zazdrościcie :D
Renia Grabowska to wasz partner/ka! :D

Oskarek

Postautor: Oskarek » 16 lip 2010, 02:42

Dziś już raczej nie będę grał bo nie chce mi się juz troche i jestem troszkę zmęczony
Zagrałem w koncu 76 DoNów - 2 sesje po 30 i 46 w pierwszej sesji bylo super +55$ w drugiej trochę na minus, gdyby nie pierwszy dzień gdzie tak strasznie poleciałem byłby wynik dodatni. Przypomniałem sobie jak się gra Full Ringi i nie jest źle myślałem jednak że trochę szybciej się gra te DoNy no ale z 8 przeszedlem na 10 różnicy prawie nie widać mi się przypomniało jak gra się kilka stołów więcej bo dawno tylu nie grałem :D i damy radę :) póki co na minus 12$(2bi) ale wiem że spokojnie dam radę być na plus

Obrazek

Oskarek

Postautor: Oskarek » 18 lip 2010, 10:58

No tak jak Oskar przegrywa to wszyscy się cieszą i piszą na blogu ale jak zaliczył dodatnią sesję to po co pisać :D dziś i jutro mam noc w pracy :D dziś noc zamiast dnia a ja nie wiedzialem i jak debil przyjechalem do pracy rano co tam ze 3h spozniony :D ale przyjechalem :D no nic wieczorem znowu pogram moze sprobuje sil w SundayPL jak się dostanę i w 1/4 SM :D No i DoNy :)
Gl

Awatar użytkownika
Arnoldao
-#VIP
-#VIP

Postautor: Arnoldao » 18 lip 2010, 17:18

Napewno te linie zielone i czerwone malowałeś w paincie :mrgreen:

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 18 lip 2010, 17:55

Arnoldao pisze:Napewno te linie zielone i czerwone malowałeś w paincie :mrgreen:

Nie co bardziej profesjonalnie więc to chyba w photoshopie ale i tak widać że to jest ściema z tym wykresem :smile:

Nikt nie zareagował wpisem i Oskarek martwi się o swoja popularność na forum :mrgreen:

Bardzo ładnie Oskarek, oby tak dalej!

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”