Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 09 lip 2011, 11:30
Wheeny, jestem jak Król Julian
Spiegol, chodzi mi o to że mimo ze będę pisał regularnie to czasami knoperss coś napisze, dopiero w momencie jak przegram albo będę na zero to w 10 minut już sa wpisy tzw polaczków

Co się cieszą jak innym nie idzie...
Na innych forach jakoś wakacji nie widać
Ja cały czas odwiedzam pk i co chwilę patrze czy jest jakiś post ale czasami trzeba czekac po 6h! no ale tu sie nic nie dzieje... kiedys bylo inaczej...
po prostu nudno już tu i tyle
sb - ostatni moj wpis wczoraj o 15

kiedys nie bylo widac o czym pisalismy 3h temu a teraz...
Do tego ostatnio coś z Knoperssem niechcący odkryliśmy na temat redbet-brak-polskiej-licencji! (ale to nie ważne)
-
mistrzunio
- -#VIP

Postautor: mistrzunio » 09 lip 2011, 12:44
"Siemanko hejterzy
<cykanie świerszczy>
Siemanko hejterzy (po raz drugi)
<cykanie świerszczy i szum lasu>
Siemanko hejterzy (po raz trzeci, sprzedane)
<głucha cisza>
Nikt nic nie pisze, odchodzę ;(."
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 09 lip 2011, 13:01
No witałem się z Tobą i myślałem że napiszesz ale nic

-
yerzy
- -#VIP

Postautor: yerzy » 09 lip 2011, 16:22
Ja pierdole ale mnie wkurwiacie ......... !
-
Ted Forester
- -#VIP

Postautor: Ted Forester » 09 lip 2011, 17:15
Oskarek pisze:I zaczynamy
Będę starał się w miare regularnie wrzucać wykresy i wpisy

Co oglądałem, co czytałem
This!
A później piszesz, że nie ma sensu pisać

Poza tym zauważ, że komentarze w blogach są jak są ciekawe wpisy, więc skoro nie ma komentarzy, to czyja to jest wina?
A co do nudy na forum to moim zdaniem wszyscy między sobą rozmawiają o pokerze,analizują grę i już na forum nikomu się nie chce pisać, bo po co.
-
knoperss
- LEGENDA

Postautor: knoperss » 09 lip 2011, 20:58
Oskarek pisze:Do tego ostatnio coś z Knoperssem niechcący odkryliśmy na temat redbet-brak-polskiej-licencji! (ale to nie ważne)

-
Loncik
- -#graczroku

Postautor: Loncik » 09 lip 2011, 22:04
knoperss pisze:Oskarek pisze:Do tego ostatnio coś z Knoperssem niechcący odkryliśmy na temat redbet-brak-polskiej-licencji! (ale to nie ważne)
Obrazek
No to w końcu jakiś ciekawy blog

Tragiczni bohaterowie, buntownicy i intrygi.. czekam na ciąg dalszy!
-
wheeny
- -#zasłużony

Postautor: wheeny » 10 lip 2011, 10:42
Oskarek pisze:chodzi mi o to że mimo ze będę pisał regularnie to czasami knoperss coś napisze, dopiero w momencie jak przegram albo będę na zero to w 10 minut już sa wpisy tzw polaczków Co się cieszą jak innym nie idzie...
A nie widzisz tego u siebie?

Przecież jeszcze niedawno byłeś znany głównie z tego, że krytykujesz innych i zabijasz ich nadzieję na poprawę.
Napisz coś wartościowego, to pewnie pojawią się komentarze.
A pisanie o tym, że się coś odkryło, ale nie pisanie o szczegółach... To już w ogóle poniżej wszelkiej krytyki. Obrazek
Mistrzunia mówi wszystko.
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 10 lip 2011, 11:02
wheeny,
kto chce wiedziec to wie

nie bede o tym pisal na forum
chcesz wiedziec napisz na gg
Ja krytykuje innych jak cos robia zle

i wiele osob dobrze wie ze mialem racje

chociazby prezol ostatnio sam napisal na blogu ze powinien sie mnie posluchac

-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 17 lip 2011, 09:02
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=QbN0g8-zbdY[/youtube]
-
yerzy
- -#VIP

Postautor: yerzy » 17 lip 2011, 20:13
Oskarek, powodzenia w pisaniu nowego bloga, chociaż nie jestem pewien czy będzie miał wieksze powodzenie niż ten. Czasami wejde i poczytam co tam nagryzmolisz.
-
wiciu-ck
- LEGENDA

Postautor: wiciu-ck » 17 lip 2011, 20:17
Z tego co zauważyłem to Oskarek przenosi się z powodu:
- małego ruchu na jego blogu
- z tego że tylko jest ruch jak komuś nie idzie lub wrzuci cycki
- wszyscy narzekają
To właśnie jest opis typowego Polaka, więc czy na tym czy na innym forum nie wiem czy będzie lepiej, ale oczywiście podjąłeś decyzję, Twoja sprawa, szkoda wg mnie, życzę powodzenia.
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 17 lip 2011, 21:12
wiciu-ck,
nie do końca tak, ja nie widzę po prostu dla siebie dalszego rozwoju tylko i wyłącznie tutaj na forum, a niestety mam lub miałem ''zakaz'' udzielania się gdzie indziej, tylko dlatego mnie kiedys wywalili z forum

Teraz pewnie tak samo będzie ale po za znajomymi nic tu nie ma w tym momencie... Jak mamy się rozwijać jak przez cały dzień ktoś napisze 3 posty...
Ja mógłbym zostać i tu i oczywiście będę zaglądał cały czas ale wiem co mnie czeka
może jak kilka osób odejdzie z forum to ktoś w porę się obudzi i coś zrobi z forum, sami widzicie co teraz się dzieje
-
mistrzunio
- -#VIP

Postautor: mistrzunio » 17 lip 2011, 21:36
No, możesz już sobie iść i nie pisać, pożegnałeś się!
-
Sebola
- -#VIP

Postautor: Sebola » 17 lip 2011, 21:39
Na razie - zmykaj czym prędzej
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 17 lip 2011, 21:59
haha
-
Sebola
- -#VIP

Postautor: Sebola » 17 lip 2011, 22:35
NIe HAHA - tylko powodzenia panie lordzie - bywaj zdrów - wygrywaj jak najwiecej i trzymaj sie z daleka od forum.
Twoje zachowanie jest dziecinne - szkoda że taki otwarty nie byles w Warszawie? Niestety jedyna okazja kiedy miałem okazję Ciebie "poznać" (poznać - za dużo powiedziane) Ogarnij się i określ - albo jesteś z nami- albo czujesz przynależność do forum pokerkings albo nie. Nie bądź babą - ktoś Ci to w końcu musi prosto powiedzieć w oczy - jesteś z nami albo nie.
Ci co nie są z nami mało nas interesują i ani cycki (swoje nieswoje), ani osiągnięcia pokerowe takich ludzi nas nie interesują, rozumiesz?
-
GrzechuTG
- -#Site Admin

Postautor: GrzechuTG » 17 lip 2011, 22:37
+1 Sebola w Warszawie odpadłeś zawinąłeś wrotki i pojechałeś do domu ;d
Nie zrozumiałeś jeszcze tego że nasze forum ma zupełnie inne znaczenie niż te wszystkie inne zwykłe fora? Gdzie jest mnóstwo wpisów i nic po za tym my tworzymy jedną wielką rodzinę chcesz do niej wstąpić to przyjedź na jakiś wspólny zjazd a nie dziewczyna Ci zabrania... Chcesz to idź i się rozwijaj gdzie indziej. Powodzenia!
-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 17 lip 2011, 22:50
Sebola,
GrzechuTG, , nie jestem niczyim niewolnikiem
i ja chciałbym być tu jako "rodzina" i uczyć się w innych miejscach ale tego się zabrania bo musisz być tylko z nami, to widać własnie jak forum się rozwija zajebiście, wszyscy cisną nl2-nl10 i sity do 5$, uważają że softy są kręcone i ciągle mają pecha przez bad beaty a oni po prostu nic sie nie uczą.....
Gdybym nie wrócił wtedy do domu to najprawdopodobniej bym już nigdy się na forum nie pojawił bo samochód mi sie spalił pod domem

A tak w trakcie jazdy by się zapalił.
-
GrzesVP
- LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 17 lip 2011, 22:57
Oskarek pisze: A tak w trakcie jazdy by się zapalił.
prorok
Jakbyś został, to pewnie by się zapalił pod hotelem, wówczas w 40 pokerkingów mielibyśmy szanse na ugaszenie go
A odejścia nie skomentuje bo nie ma co komentować
Jak już koniec, to może niech mod zamknie ten blog (i przy okazji mój - oświadczam że moje zamknięcie bloga nie ma nic wspólnego z odejściem z forum, nie odchodzę)
-
knoperss
- LEGENDA

Postautor: knoperss » 17 lip 2011, 22:58
Oskarek pisze:Gdybym nie wrócił wtedy do domu to najprawdopodobniej bym już nigdy się na forum nie pojawił bo samochód mi sie spalił pod domem

A tak w trakcie jazdy by się zapalił.
nie zrobisz nam tego

-
Oskarek
Postautor: Oskarek » 17 lip 2011, 23:00
Ja juz pisałem że nie odchodze z forum tylko ze bede pisal bloga w innym miejscu ale wiem ze jak góra się dowie to i tak mnie wywali i z ViPow bo tylko w tej grupie jestem i może z forum

-
Mlody
- -#zasłużony

Postautor: Mlody » 18 lip 2011, 07:35
Wróć do „Mój pokerowy mini blog”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 2 gości
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.