Blog - tlpmsoul

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
tlpmsoul
-#pretendent
-#pretendent

Blog - tlpmsoul

Postautor: tlpmsoul » 18 lut 2008, 20:24

Witam wszystkich uzytkownikow forum.

Z momentem rejestracji , rozpoczne pisanie blogu i poczynania dokonade od tego czasu. Zostawiam przeszlosc za soba ;)

Postanowilem w dniu dzisiejszym rejestrujac sie na 5APoker ,ze nie bede wplacal ani dolara. Ze sprobuje wygrac freerola i zaczac wszystko od nowa na tym pokerromie. Zapisalem sie do
freerola ( ktore notabene sa tam co godzine ). Okolo 100 uczestnikow zasiadlo przy stolikach.
No i udalo sie , pierwsze miejsce premiowane niesamowita suma w kwocie dolar i piecdziesiat dwa centy :) . No dobra to juz cos ... wiec jazda na pokoj z mikrostawkami 0,02 / 0,05.
Pogralem tam moze okolo poltorej godizny i udalo mi sie zrobic z tego 1,5 dolara 7,5. Szczerze mowiac nie gralem jeszcze z tak malymi stawkami i do tego jeszcze limit. Ale w sumie kilkaset % pomnozylem swoja ogromna wygrana we freerolu. Na dzisiaj chyba juz koniec , moze odpale jeszcze wieczorkiem i jak przegram wszuystko , albo cos wygram to cos tu jeszcze naskrobie. Pozdrawiam i milego poker-wieczoru :)

pawlak73
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: pawlak73 » 18 lut 2008, 21:12

No ja też witam kolege :wink: .
No jak na początek to nieźle wyjechałeś z tymi 7 dolcami. Jak sobie szpilnąłeś za free, wygrałeś i rozmnożyłeś. Oby tak dalej. Mi niestety nie idze tak dobrze. Ale może kiedyś. Z jednym się nie zgodze co Ty napisałeś że ani jednego dolara nie wpłacisz do tego pokerrooma a co jak będziesz chciał wypłacić? No chyba że nie wymaga wpłaty. A tak na boku to jaka jest min. wypłata z tego pokerrooma? Z góry dzięki!!!
Pozdro!!!

tlpmsoul
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: tlpmsoul » 19 lut 2008, 01:52

No wlasnie nie wiem dokladnie , jezeli wygralem we freerolu a potem gram tymi pieniedzmi to czy moge sobie potem wyplacic ... Na razie nie mysle o tym ,potem ewentualnie sie bede martwil. :) Na razie poswiecam sie doswiadczeniu zbierania banku z przyslowiowego dolara.
Minimum wyplaty to 50 $ ale do tego jeszcze daleko. Ogolnie pokerrom ciekawy, szata graficzna skromna , wszystko co najwazniejsze jest.

Co do misji "przyslowiowy dolar" - pogralem teraz znowu , na mikro stawkach. Udalo mi sie dobic z 7 $ do 14 $. Przy tym zbieram jakies Frequent Points ,ktore zwracaja potem rake, z tym ze jest on dosc maly, wiec zwrot jest rowniez nie duzy. No i jezeli kos czyta mojego bloga to moze doradzi kiedy sie przesiasc na wieksze blindy ? Przeskok z tego co wiem z doswiadczenia jest po dosc wyskiej wygranej , chyba 50 $ , ale nie jestem pewny.
Pozdrawiam, koncz gre na dzis chyba.

Edycja : Wlasnie doczytalem ze na tym pokerromie mozna wyplacic min 50 $ i tzreba zrobic depozyt 20 $.

tlpmsoul
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: tlpmsoul » 24 lut 2008, 02:24

Porzucilem na razie 5Apoker i zajalem sie everest-brak-polskiej-licencji! pokerem i obrabianiem bonusa .. skonczylo sie na bankructwie :p . Tilt i nic nie moglem poradzic, znaczy moglem , ale wiadomo jak to jest.

tlpmsoul
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: tlpmsoul » 24 lut 2008, 15:26

Znow mnie naszla chec grania . Szczerze mowiac spodobal mi sie bardzo everest-brak-polskiej-licencji! poker , este tam wszystko co mozna sobie wymarzyc w pokerromie. Niestety nie mam juz tam zadnych funduszy , a to co mialem wplacic pojdzie na kupno nowej walizki z zetonami ,ktora sam posialem.
W piatek ( jak co piatek ) gralismy live 7 osob , niestety 3 osoby ktore zostaly ( w tym ja ) musielismy sie podzielic wygrana , bo zamykali nam knajpe :) Z moich ciekawych handow to full 69 na rece 669 na stole , niestety nie bylo all-in , udalo mi sie jednak sciagnac troche zetonow ze stolu. A juz pierwsze rozdanie w rece A7 karo i na stole do koloru.
Teraz w tygodniu trzeba sie wybrac do hurtowni po zetony, bo nie wyobrazam sobie piatku bez turnieju z kumplami :)

Awatar użytkownika
Sebola
-#VIP
-#VIP

Postautor: Sebola » 24 lut 2008, 18:35

Hej! Ja mam tylko pytanko skąd jesteś - czy myśmy się nie spotkali na rozgrywce w zeszły piątek w Krakowie.
Jeśli tak to mam przy okazji pytanko - gdzie kupujesz żetony - bo te ostatnie były fajne i chyba też bym sobie takie sprawił - szkoda że je posiałeś

tlpmsoul
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: tlpmsoul » 25 lut 2008, 13:34

Sebola pisze:Hej! Ja mam tylko pytanko skąd jesteś - czy myśmy się nie spotkali na rozgrywce w zeszły piątek w Krakowie.
Jeśli tak to mam przy okazji pytanko - gdzie kupujesz żetony - bo te ostatnie były fajne i chyba też bym sobie takie sprawił - szkoda że je posiałeś

Niestety to nie ja :) Ja jestem z Wroclawia , a zetony kupuje w hurtowni we Wro... pozdro :)

tlpmsoul
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: tlpmsoul » 27 lut 2008, 12:44

Cos ciezko ostatnio mi idzie , praktycznie zadnych konkretnych rezultatow , turnieje koncze tuz przed premiowanym miejscem , freerolle przegrywam z mocna karta , bo oczywiscie mojego monstera ktos musi przebic wiekszym... i tak ogolnie morale pokerowe mi spadlo, chyba musze odpoczac od gry w internecie kilka dni . Dzisiaj sprobuje jeszcze zagrac freerola na everest-brak-polskiej-licencji! poker i podziele sie wynikiem , ale przy moim tilcie nie oczekuje za wiele. W tygodniu musze jeszcze sie wybrac po nowe zetony a w piatek mamy juz nagrana kolejna gre a zywo.

tlpmsoul
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: tlpmsoul » 27 lut 2008, 23:38

Zajalem 50 miejsce i wygralem niecale 2,5 dolara :P To tyle jesli chodzi o turniej ;p

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”