Blog - Rzepa

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.

Kiedy bedę mieć BR by grać NL 25 ?

kwiecień/czerwiec
0
Brak głosów
sierpień/lipiec
0
Brak głosów
wrzesień/październik
0
Brak głosów
bankrut,nie na tej platformie
0
Brak głosów

Liczba głosów: 0

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 20 mar 2008, 11:20

dam1anov, wielkie dzieki , kumpel polecil mi gmail i picassa , jesli nie uda mi sie zrobic tego , to na pewno skorzystam z twoich rad

radost21, od czasu do czasu coś skrobne :D
domyslam się ze mam tak samo jak ty , na studiach się studiuje , a nie uczy :P

proba generalna z piccasa.

http://picasaweb.google.pl/pavelCelt/Po ... 7407936130

http://picasaweb.google.pl/pavelCelt/Po ... 7407936146

http://picasaweb.google.pl/pavelCelt/Po ... 1702903458

ok , jeszcze nie wszytko idealnie , ale już coś jest , :D

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 20 mar 2008, 12:24

rzepa pisze:domyslam się ze mam tak samo jak ty , na studiach się studiuje , a nie uczy

moja rada - ucz sie rzepa ucz - bo studiowac moga TYLKO NIELICZNI
O naprzykład taki radost >> nie chciało sie uczyć >> wiec studiował 10 lat :oops:
ale za to jakie doświadczenia wyniosłem... dobrze jest być młodym Dłuższyyy niz normalnie czas...
... no ale w końcu dorosłem ubrałem KAPCIE I GRYWAM SOBIE W pokera...

Awatar użytkownika
Chojny
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Chojny » 27 mar 2008, 15:01

Witam, może orientujesz się gdzie w bialymstoku i kiedy będzie rozgrywany jakiś turniej pokerowy bo slyszalem ze takie sa organizowane? Pozdrawiam

Awatar użytkownika
visnia
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: visnia » 27 mar 2008, 15:17

wystarczy poczytac forum.... na razie nie bede krytykowal Twojego zachowania chociaż piszesz po zdaniu w 10 postach i trochę leniwie.

tu link do tematu: http://www.pokerkings.pl/unibet-poker-club-tour-zostan-mistrzem-w-swoim-vt7728.htm

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 02 kwie 2008, 18:09

podsumowanie marca :
zwycieństwo w generalce na everscie ,
i wreszcie wyrobienie bonusa zetonowego od paradiso , przy 168 fpp. udało się zdobyć 5 lojalnosciowo-zetonowych punktów , najlepiej wyrabiać na stawkach 0.25\0.50 albo .0.12\0,25 ale w funtach.

Zauważyłem ze ostnio shorstacki są godne pożałowania , przy blindach 0.25\.050 wchodzą z 10 euro do gry , żenada i głupota , mądrzej jest grać strategią shortstacka ale z stackiem min 20. kazdy gracz od niechcenie przepija "takich graczy" nawet z 2,7o gdy są na blindach. jesli nawet wejdze i zobaczy flop , to kolejny bet do gracza z stackiem 10, a juz w tym momencie , to dla niego prawie all-in. więc jesli grać shs to mądrze.

W turniejach z wpisowym mi ostatnio nie idze , gdy graczy 500 , prawie 2h mija zazwyczaj los a nie umiejętności decydują o rozstrzygnięciu all-inów czy bardzo ważnych gier. eh. trzeba zainwestować w posązek buddy i kadzidełka :P hehe

A kwiecień zapowiada się jeszcze lepiej , cel - środki na wycieczkę dookoła ziemi :P hehe , ewentualnie nad morze i z powrotem i na bilety na pociągi. :P
Ostatnio zmieniony 13 mar 2011, 13:57 przez rzepa, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 25 kwie 2008, 11:33

Blog popadł w zapomnie głebie otchłani. czas to naprawić.
jako że blog służy do chwalenia się albo wzbudzania litości , drugiego przypadku nie lubie . "więc trzeba zaspokoić swoje samolubne ego".
Podsumowanie kwietnia:
doszły żetony ,troche zakurzone , ale woda i mydełko są , wieć już jest ok.
doszła koszulka. dzieki glory.

Nasza pokerowa liga mistrzów , chcąc czy nie chcąc powoduje polepszenie umiejętności w ostatnich fazach turnieju , nie ma miejscu ani czasu na czekanie na premium hand's , kazda potencjanie dobra ręka musi być rozgrywana mocno , co przekłada się na wyniki.
na dzień dzisiejszy w lidze , 4 zw i 3 porażki. mogło być lepiej.
a na koniec screen z wczoraj , wpisowe 2 , osób około 30 plus pula gwarantowana. trudni przeciwnicy , turniej trwał długo , prawie 2h.
Obrazek

co to tego ostatniego rozdania , zaraz po zajeciu przez kogoś 3 miejsca , 1 runda i solidarnie SB do BB , fold , 3 rozdanie 2,3 s z ręki , przeciwnik raise o BB { okolo 1200} , no to call , spada mniej wiecej , 6,As,7s bet , raise , call, turn 6s , bet , raise , i all-iny , river x, przeciwnik pokazuje Qs i xs .

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 16 maja 2008, 16:32

Dostalem pare dni temu mejla z zaproszeniem na turniej do tonego , no i calkowicie o nim zapomnialem , rzutem na taśmę bo przed chwilą zarejestrowalem sie jak 1000-czna osoba na 1000 graczy. Znak.
Mysle ze to bedzie koniec bardzo dlugiej czarnego okresu w pokerowym graniu , x bad beatach zrobily swoje , totalna olewka, to nic ze np w wczorajszych 3 turniejach dwa razy odpadlem przeciwko AA i raz mając KK vs 10,10 , ( 2 pary vs kareta) .
Pokerowa liga mistrzów idze ku końcowi , zostalo mi do rozegrania 5 lub 6 meczy.jeszcze mam szanse na 3-6 miejsce.

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 01 cze 2008, 14:36

Obrazek
oby wiecej takich flopow :D , moze kiedys trafie pokera

pierwsze ladny uklad na luckyace
Obrazek

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 02 cze 2008, 09:59

bo przegrywać to trzeba umieć.
spodziewalem się po radoście mocnej karty w zakresie JJ-KK, szczególnie że w pierwszej godzinie podobnie gralismy, nie szalejąc budowaliśmy stack. 2 moze 3 ręka po przerwie. dawno już nie mialem AA z ręki i no i spróbowalem. a efekt.
Obrazek

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 03 cze 2008, 11:07

już gdzieś to pisałem , ale powtórzę , ze dopiero po ponad roku grania w pokera , zaczełem grać tak jak nalezy tzn na stawkach odpowiednich w stosunku do bankrolla. kilka bardzo srogich i okrutnych lekcji , przez niektórych zwanych bad beatami , a przeze mnie głupotą , gdy bierze się ponad 1\3 bankrolla do 1 gry.
I co dziwo, gram na śmiesznie małych stawkach , nie ciągnie mnie do stawek 0.12\0,25 i wyżej i czuje się z tym świetnie. Bankroll rośnie normalnie, czasem troche szybciej gdy trafią się ponad przeciętna ilość słabych i równocześnie nadzianych kolesi. Koniec wreszcie z
takimi wachaniami bakrola jak przy hosie czy bessie na giełdzie.

Najważniejsze , jestem czarny :P , ciemna strona mocy :P wyrózniony ale i zoobligowany do różnych działań. :D

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 03 cze 2008, 11:35

rzepa pisze:Najważniejsze , jestem czarny , ciemna strona mocy wyrózniony ale i zoobligowany do różnych działań.
tak wiec witaj wsród murzynów
inni moga sie obijać wymigiwać ale my nie >> KTOŚ wkońcu musi byc od nabijania postów ( :mrgreen: - oczywiscie czytaj od PRACY)

czarny >> jak ten kolor pasuke do przodowników :oops:

>>ja też od pól roku dopiero grywam na stawkach odpowiednich do mojego bankrollu
choć przyznac muszę ze to pojecie przez mnie jest rozumiane bardzo szeroko
bankrool to dla mnie cała kasa która mam w pokojach gry
bo pieniadze miedzy nimi kursują w te i wewte :mrgreen:

HL limit grywam za 0,5-10 lub 1-2
a NO limit od 02,BB do 0,5BB

i pomyslec ze w grudniu 2007 grywałem stoliki za 0,02 BB :oops:

invidia

Postautor: invidia » 03 cze 2008, 16:37

Ooo ale się was czarnych namnożyło :)
aż dziwnie :)
Gratuuulujeeeeee :D

rzepa, To z Tobą ostatnio spotkałam się przy stole na i4? W pierwszym momencie nie skojarzyłam :)

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 03 cze 2008, 18:02

invidia, dziekuje. tak to bylem ja, ale karta mi nie szła , 2-3 rece przez 1h , i potem all-in ak's , i do widzenia.
ładnie grałaś. agresywnie.

radost21 pisze:i pomyslec ze w grudniu 2007 grywałem stoliki za 0,02 BB :oops:

gram troche wyżej , a pomyślec ze w grudniu 07 grałem na 0.25\0.50.
tyle że mikołaj przyniósł rózgę i skonczyło sie bankructwem.
limit i fix limit , nie gram , co za "straszne odmiany" , może na wyzszych limitach w tych wersjach da się grać , ale nie na tych na których ja próbowałem.
ale jak mówili Rzymianie. Rzymu w 1 dzień nie zbudowano.

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 17 cze 2008, 19:37

a mialy byc takie ladne zdjecia z wynikami , nic nie zostalo , format , wirusy, itp i wszystko poszlo w p.iach.
wiec zero zdjęć , same słowa :P
jesli czerwiec by sie już zakończył to dokonania pokerowe by i tak były znaczące.
bankroll rośnie , portfel pękł , musiałem nowy skórzany kupić i na mb też kilka łat przypyło od cięzaru :P
więc , podsumowanie , jak narazie , wygrałem turniej na i4poker, ( takich riverów to dawno na cash table nie widziałem ) niedzielny cdpoker 7 miejsce , everest-brak-polskiej-licencji! 3 miejsce.
a mogło być jeszcze więcej sukcesów ale nieobecność w kraju spowodowała abstynęcję pokerową.
i najważniejsze SZWAJCARIA GRA :D , trener jest bardzo zadowolony , szczególnie ze przed ostatnią kolejką wszyscy mieli szanse na wyjście z grupy.
SZWAJCARIO BO BOJU ( też biało -czerwoni :P )

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 20 cze 2008, 13:51

kolejny czerwcowy sukces , 3 miejsce na paradiso
i tu ladna karta , ale ze zadko uzywam slowplaying to na flopie sie skonczylo , a czemu zadko , bo wole albo blefować ze coś mam ,lub tak grać ze coś mam , taktyka przyczajonego smoka , ukrytego tygrys ( przyczajony strit,ukryta kareta) to nie dla mnie :P,
Obrazek
A tu markus przepowiada przyszlość , "lubią mnie damy" , a jak to sie skonczylo wiadomo , maczek i hunter posmakowali tego :P

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 22 cze 2008, 12:16

wczoraj brałem udzial w satelicie do satelity itd scotish cos tam na paradiso.
bylo tylko 5 osob , wejscie za 2 plus mozliwosc rebuy , i najlepsze 5 osoba odpadla po 20 min , 4 po jakis 35 , 3 zaraz za 4 miejscem , i reszte czasu ponad 1h to byl 1vs1.
2godziny by uzyskać awans do scotish weekly. ktore to odbedzie sie dzisiaj buy-in 20 , czesc osob uzyska awans do finalu z buy-in 200. ( mam nadzieje ze i ja tam się znajdę).
( jak tylko na imageshack nie bedzie problemow wstawie tu zdjecie)

dziś też reprezentacja Szwajcarii zmierzy się z Polską , czy smolarek powstzyma nieobliczalnych szwajcarów , zobaczymy wkrótce.

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 25 lip 2008, 17:58

słowem wstępu, wyrabiam bonus koszulkowy na mansion.
niestety przez to ze gralem z osobami ,ktore rownie dobrze moglyby w lotka grać, spadlem do nl 10 i nl 20. jak mozna dostać reraisa od j2o z mp, albo 86s z utg , tak wlasnie poszly do piachu aa i kk(oczywiscie wszystko dzialo sie na preflopie), a to byly najbardziej straszne przegrane buy-iny. przez takie zagrywki na turnie "widze" u przeciwnika karetę :P.

oto ponizej 2 wygrane rece.

Table 'Malang': $0,10-$0,10 Bez limitu HE (Real)
Seat 0: Songbird_33 ($3,15 in chips)
Seat 2: Jackazz90 ($8,02 in chips)
Seat 3: betgoldbet ($3,45 in chips)
Seat 4: Pepsi z ($10,03 in chips)
Seat 5: CashMeIn82 ($14,97 in chips)
Seat 6: heslame ($1,63 in chips)
Seat 7: PawelRz ($11,30 in chips)
Seat 8: Huans- ($8,91 in chips) (on the button)
Seat 9: taimpe rdp ($17,10 in chips)

*** Runda blind-bet *** :
taimpe rdp: Wnieść zakład blind ($0,05)
Songbird_33: Wnieść zakład blind ($0,10)
Dealt to PawelRz: Kp
Dealt to PawelRz: 10p

*** Pre-Flop *** :
Jackazz90: Wejść/sprawdzić ($0,10)
betgoldbet: Spasować
Pepsi z: Spasować
CashMeIn82: Spasować
heslame: Wejść/sprawdzić ($0,10)
PawelRz: Wejść/sprawdzić ($0,10)
Huans-: Wejść/sprawdzić ($0,10)
taimpe rdp: Wnieść stawkę ($0,50)
Songbird_33: Spasować
Jackazz90: Wejść/sprawdzić ($0,45)
heslame: Spasować
PawelRz: Wejść/sprawdzić ($0,45)
Huans-: Spasować

*** Flop *** : Aki 2p Ap
taimpe rdp: Wnieść stawkę ($0,10)
Jackazz90: Wejść/sprawdzić ($0,10)

*** Turn *** : [ Aki 2p Ap ] Dka
taimpe rdp: Wnieść stawkę ($0,10)
Jackazz90: Podbić ($1,30)
PawelRz: Wejść/sprawdzić ($1,30)
taimpe rdp: Wejść/sprawdzić ($1,20)

*** River *** : [ Aki 2p Ap Dka ] 6p
Dealt to Jackazz90: Aka
Dealt to Jackazz90: 4ka
Dealt to PawelRz: Kp
Dealt to PawelRz: 10p
taimpe rdp: Wnieść stawkę ($1)
Jackazz90: Wejść/sprawdzić ($1)
PawelRz: Podbić ($9,35)
PawelRz: All-in ($9,35)
taimpe rdp: Spasować
Jackazz90: Wejść/sprawdzić ($5,07)
Jackazz90: All-in ($6,07)
PawelRz: Wyłożyć karty
Jackazz90: Wyłożyć karty
*** SUMMARY ***
Pot: $21,61 | Rake: $0,96
Board: [ Aki 2p Ap Dka 6p ]
Songbird_33 lost $0,10
Jackazz90 lost $8,02 Shows [ Aka 4ka ] (trzy Asy)
betgoldbet lost $0
Pepsi z lost $0
CashMeIn82 lost $0
heslame lost $0,10
PawelRz bet $11,30, collected $21,61, net $10,31 Shows [ Kp 10p ] (Kolor, As wysoki)
Huans- lost $0,10
taimpe rdp lost $2,95

numer 2

Table 'Malang': $0,10-$0,10 Bez limitu HE (Real)
Seat 0: Makovar ($1,85 in chips) (on the button)
Seat 1: LawL8 ($1,75 in chips)
Seat 2: Jackazz90 ($11,17 in chips)
Seat 3: betgoldbet ($3,80 in chips)
Seat 4: Pepsi z ($10,01 in chips)
Seat 5: CashMeIn82 ($18,47 in chips)
Seat 6: heslame ($1,38 in chips)
Seat 7: PawelRz ($20,96 in chips)
Seat 8: Huans- ($9,88 in chips)
Seat 9: x_patou64 ($2,50 in chips)
*** Runda blind-bet *** :
LawL8: Wnieść zakład blind ($0,05)
Jackazz90: Wnieść zakład blind ($0,10)
x_patou64: Wnieść zakład blind ($0,10)
Dealt to PawelRz: 4t
Dealt to PawelRz: 4ki

*** Pre-Flop *** :
betgoldbet: Spasować
Pepsi z: Spasować
CashMeIn82: Spasować
heslame: Spasować
Huans-: Wnieść stawkę ($0,30)
x_patou64: Spasować
Makovar: Spasować
LawL8: Spasować
Jackazz90: Wejść/sprawdzić ($0,20)
PawelRz: Wejść/sprawdzić ($0,20)

*** Flop *** : 4p 3p 2t
Jackazz90: Czekać
PawelRz: Wnieść stawkę ($0,80)
Huans-: Wejść/sprawdzić ($0,80)
Jackazz90: Spasować

*** Turn *** : [ 4p 3p 2t ] 2ki
PawelRz: Czekać
Huans-: Wnieść stawkę ($1,25)
PawelRz: Podbić ($3,50)
Huans-: Wejść/sprawdzić ($2,25)

*** River *** : [ 4p 3p 2t 2ki ] Dp
PawelRz: Wnieść stawkę ($5)
Huans-: Wejść/sprawdzić ($5)
PawelRz: Wyłożyć karty
Huans-: Spasować
*** SUMMARY ***
Pot: $18,67 | Rake: $0,98
Board: [ 4p 3p 2t 2ki Dp ]
Makovar lost $0
LawL8 lost $0,05
Jackazz90 lost $0,30
betgoldbet lost $0
Pepsi z lost $0
CashMeIn82 lost $0
heslame lost $0
PawelRz bet $9,60, collected $18,67, net $9,07 Shows [ 4t 4ki ] (Ful, czwórki z dwójki)
Huans- lost $9,60
x_patou64 lost $0,10

matej13111987
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: matej13111987 » 25 lip 2008, 22:35

podoba mi się jak rozegrałeś drugą rękę.
ładny bet na flopie , udany check-raise na turn, i piekne wyciagniecie kasy na river. takie ręce i takie wygrane powinny ci osłodzić gorycz tych bad beatów.

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 30 lip 2008, 17:45

jak ja nie lubie takich rzeczy, idioci kilkadziesiat miejsc przed ft czekaja do ostatniej sekundy na decyzję a potem takie rzeczy sie dzieją,blindy 30.000/60.000 a stacki, tak jak na zdjęciu.
Obrazek
By rzepawel
chodz ostatnio zauwazylem ze przynajmniej takie cyrki nie dzieją się w turniejach z wpisowym 5,przynajmniej ludzie rozumieją ze szybszkie klikanie to wiecej rąk do rozegrania przy mniejszych blindach , rozumieja co sie dzieje gdy wyskajue okienko z wiadomoscia "hand for hand".

Z innej beczki, Ci co zauważyli to wiedzą, Ci co nie,to zaraz się dowiedzą. na przykladzie stryyke i mansion,(siec ongame), stoły w tych pokeroomach tak samo sie nazywają ( a przynajmniej cześć), Ci sami gracze sa i tu i tu. więc nic tylko notować,notować i zapamiętywac jak kto gra. a potem tylko umieć wykorzystać to.

Awatar użytkownika
Spiegol
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: Spiegol » 30 lip 2008, 19:18

Hehe, faktycznie Rzepa paranoja przy tym twoim stoliku :P Każdego z Was zjadają bliny w 1-2 obejściach :P Ja tam się już dawno z czymś takim jak czekanie do ostatniej sekundy na decyzję przedłużał, może to dlatego, że te freerolle masówki (chociaż widzę, że ten Twój to bi 1.2$ więc bardzo dziwne) już dawno nie gram :P Teraz praktycznie tylko sit&go jednostolikowe a jak freerolle to tylko nasze forumowe lub jakieś mniejsze prywatne ;)

PS Nie denerwuj się za dużo tylko może zmień platformę? ;)

Awatar użytkownika
maczek68
-#VIP
-#VIP

Postautor: maczek68 » 30 lip 2008, 22:36

jestem zarejestrowany na maisonie czy automatycznie moge korzystać z stryykera , chyba nie to głupie pytanie ale zadałem je, i drugie ile trzeba wyrobić pkt na koszulke bonusowa na maisonie?

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 31 lip 2008, 09:59

maczek68, w pewnym sensie korzystasz, te same turnieje są w lobby,stoly na cash table. niektore turnieje są zastrzezone dla tylko 1 pokeroomu z sieci.
Co do 2 czesci pytania, to nie znam odpowiedzi.

Spiegol, platforma to nie problem, tylko zawodnicy :P

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 08 sie 2008, 09:52

Pragne podzielic sie kilkoma spostrzezeniami , dlatego tez nie trafi to do dzialu artykul , bo to nie bedzie artykul , a tylko wybrane mysli.
Każdy z nas na początku czytał coś o pokerze ,matematyka , jak grać , image table, starting hands itp itd. Bardzo ważną rzeczą jest typ gracza jaki się prezentuje przy stole. I o ile gdy rozpoczynasz "pokerową karierę" po przeczytaniu masy mądrych ksiazek masz przed oczami schemat , z tym podbij z tym spasuj itd , tylko że uważam iz po jakimś czasie ,np kilku miesiecy to nie ty grasz jak w ksiazce jest napisane tylko grasz tak jaki sam jesteś, jaki masz charakter .Twoj sposob gry jest uwarunkowany i odzwierciedla twoją osobę. jesli jesteś zdecydowany,pewny siebie , to bedziesz grać tight/agr. rzucasz wyzwania innym to bedzie grać very agr, lub jak maniak, jesli jestes bierny w zyciu ( "plyniesz z rzeką") idziesz na ustepstwa , bedziesz grać loose\passive,rock,jesli lubisz pocfaniakować to czesciej bedziesz podbijać , ale i czesto stosować check-raise, slowplaying ( i wklejać na forum swoje bad-beaty :P )
Generalizuje oczywiscie , ale mysle ze na poziom blidnow w zakresie 0.01/0.02 do 0.25/0.50 w większym stopniu się to zgadza. A jesli sie nie zgadza to oznacza ze świadomie wybierasz daną taktykę.
I chyba z tego wychodzą błędy podczas gry , przychodzisz do stolu , wiesz jak masz grać ( teoria ), ale po godzinie gry "dopada" znużenie/zmęczenie , i nagle przestajesz się koncentrować w ten sam sposób gdy zaczynałeś , i tu wychodzi z Ciebie prawdziwy charakter hehe .
Kolejne spostrzezenie dotyczy tego po co ludzie grają w pokera. Po co dosiadają się do wirtualnych cash table;s. Odp. aby grać. Tylko czy grają po to by zabić czas , z nudow, czy po to by miło spedzić czas czy po to by wygrać. Każda odpowiedzieć bedzie skutkować innym podejsciem do gry. Przyklad, uzytkowanicy tego forum , ktorzy mają doswiadczenie, grają na blindach 0.50\1 i wyzej , i w turniejach z duzym wpisowym , grają inaczej w forumowym turnieju gdzie pula to 50 euro na 10 osob.

Narazie tyle psycho pokerowego kombinowania hehe
Parafrazując fragment dialogu z polskiej komedii, to gdy siadasz do stolu : " Musiesz sobie odpowiedzieć na jedno, bardzo, zajebiście, ważne pytanie, po co grasz ? "
:D
---------------
komentarze,opinie,krytyka wskazane :]

Awatar użytkownika
radost21
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: radost21 » 08 sie 2008, 11:29

a ja byłem pewny za napiszesz przemyslenia w rodzaju
po jednym piwie tight, po 3ch tight agresiw a po 7 maniak
albo cos w stylu
jeden kielonek luzzz >>dwa kielonki >>luzzz ale na dwóch stołach równoczesnie :mrgreen:

ale cóż ty poszedłes swoim punktem widzenia: czyli przemienne ziewanie i kasa > kasa i ziewanie >> bo ludzie na ogół graja z nudów albo o pieniadze
musze jednak przyznac ze zapomniałes o jednym waznym aspecie >> a mianowiecie o wieku usera >> tak naprawde chyba to on decyduje o tym jak powaznie podchodzimy do gry :oops:

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 09 sie 2008, 20:46

po wczorakszych doswiadczeniach z ogromnymi ilosciami wina ( 10 letnie) , moge napisać o zmianie sposobu gry w trakcie degustacji tego wybornego alkoholu :P :D
radost21 pisze:po jednym piwie tight, po 3ch tight agresiw a po 7 maniak

po 10 najwazniejszą cześćia gry staje sie blefowanie. im lepszy blef tym wieksze uznanie oczach kompanow od stolika i butelki :D

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”