blog from denamrk (denmark)

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
denamrk666
-#aktywny
-#aktywny

blog from denamrk (denmark)

Postautor: denamrk666 » 10 lip 2009, 13:57

Ok jak kazdy to kazdy :d. Zakladam ten blog, poniewaz fajnie bedzie sobie przypomniec poczatki z pokerem, jak juz bede zawodowym pokerzystą ciupiacym w vegas :DDDD. W swojej srednio dlugiej karierze pokera mialem wiele ciekawych rozdan, jednak nigdy nie robilem z nich screenow, ale skoro teraz mam je gdzie wrzucac to chyba zaczne ;p

[center]O sobie?[/center]
O sobie moge powiedziec tylko tyle ze jestem agresywnym graczem, czesto przez innych graczy zwyzywany od farciarza :D jednak na pokerza ogolnie wychodze na plus, wiec z tym fartem to raczej nie do konca :P. Mozecie liczyc na bardzo ciekawe rozdania z mojej strony. :cool:

Tak btw to mimo ze gram okolo roku juz w te gre nie moge pochwalic sie jeszcze zadnym pokerem :P mam nadzieje ze jakiegos tu wrzuce. Wczoraj gralem turniej w czestochowie( sponsorowany przez unibet-brak-polskiej-licencji!) i spasowalem na turnie a na riverze wpadlby mi poker od 2 :D

to tyle na dzis.

Milego czytania :D

denamrk666
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: denamrk666 » 20 lip 2009, 14:17

Ok postanowilem sobie dzisiaj zagrac freerolla na ActionPoker i mimo ze zarejestrowanych bylo ponad 1000 graczy udalo mi sie zająć calkiem przyzwoite miejce.

Dostalem sie na FT jako Big stack wszystko szlo dobrze dopuki nie dostalem AQs i postanowilem zagrac all in, pomimo ze przez caly czas robilem sobie opinie gracza tight zostalem sprawdzony przez Q9 i na flopie gracz dostal 9.

Po rozdaniu zostalo mi juz tylko 3xBB wiec postanowilem ze jak tylko dostane A na rece to gram all in. Nie wyszlo.

Ostatecznie skonczylem na 5 miejscu co daje mi tylko 5$ :d no ale to tez dobre ;]

Obrazek

denamrk666
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: denamrk666 » 24 lip 2009, 17:02

Chwilowo nie mam o czym pisac, bo nie gram przez neta w poksa, wiec pochwale sie wczorajszym osiagnieciem w turnieju LdP w Klubie "Allin" w Zawierciu. Wczoraj odbyl sie tam turniej z 15zl wpisowego na ktorym udalo mi sie zajac 1st miesjce i wygrac 200zl.

Moze nie jest to jakas super wygrana jednak,dotychczas jest to moj najlepszy wynik w pokera live :]

denamrk666
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: denamrk666 » 29 lip 2009, 10:31

nie moglem dzisiaj dlugo spac wiec wstalem sobie o 7 i akurat trafilem na freerolla na ktorego kiedys polowalem. Jest to freeroll na ActionPoker w ktorym za 1st miejsce mozna wygrac 60$, niestety po dosc ciekawym HU nie udalo mi sie wygrac glownej nagrody i skonczylem na 2 miejscu, jednoczesnie wygrywajac 15$.

oto screen:
Obrazek

denamrk666
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: denamrk666 » 09 wrz 2009, 14:17

ok po tylu miesiacach staran udalo mi sie w koncu wygrac jakiegos freeroll, jakos nigdy mnie nie krecilo granie freerolli, no ale wkoncu sie udalo ;]

Wygrana wynosi tylko 13$

Ogolnie dzien udany, poniewaz turniej wczesniej zajalem 8 miejsce. W turniejach gra okolo 800 osob, wiec nie wiem czy to fart czy skill, no ale granie tight w takich frerollach zdecydowanie poplaca.

screen dla niedowiarkow

Obrazek

denamrk666
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: denamrk666 » 07 lis 2009, 11:29

siema troche czasu mnie nie byl no ale wracam do aktywnej gry ;]

w sumie to wczoraj wplacilem sobie 33$ na PS i jak narazie udalo mi sie z tego zrobic 70$w sumie to dzieki blefowi kolesia na moja flopnieta karete XD

no ale skad mogl wiedziec ? xDDD

denamrk666
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: denamrk666 » 18 maja 2010, 18:21

No wiec siema chce Wam tylko powiedziec ze wracam do aktywnej gry w pokera, tak wiec mozecie liczyc na pare ciekawych moich rozdan, ale glownie nastawiam sie na turnieje :P

Obecnie bawie sie w lidze studenckiej na paradise-brak-polskiej-licencji!

mozecie mnie znalesc pod nickiem grapp.imp

denamrk666
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: denamrk666 » 22 maja 2010, 10:06

wpłacilem sobie teraz 10$ na PS i zamierzem budowac bankroll na turniejach Duble or nothing. Po pierwszym dnio mam 20$.

denamrk666
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: denamrk666 » 30 lip 2010, 13:42

Witam, postanowilem sobie dzisiaj pyknac turniej na PP za wpisowe 1$, poniewaz dostalem tam jakies darmowe 5$, bo kilku wygranych coin flipach i kilku naprawde fajnei zagranych rekach udalo mi sie go wygrwac, jednoczesnie powiekszajac bankroll o 60$.

Chyba dobrze ;)

Obrazek

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”