wszystkich, i tych malych i tych duzych, tych co graja i tych co czytaja..
Jest to moj pierwszy notesik internetowy, wiec licze na wyrozumialosc
Gre w pokera w internecie jakos w lutym 2007r. Dowiedzialem sie o tym na moim forum sportowym. Pomyslalem sobie czemu nie, w koncu cos tam pykam live, a w necie jeszcze nie probowalem. rejstracja na paradise-brak-polskiej-licencji! byla dluga, i myslalem, ze nie dotrwam do konca, no coz udalo sie. nie zaluje, choc za te pieniadze ktore przepuscilem, mogl bym sobie nie jedna rzecz kupic
W polskiego pokera live juz gram troche. wydaje mi sie, ze z 3-4lata. co to znaczy poker polski? opisze wam to troche :
- " slad " big blind, wszyscy gracze daja.
- wejscie do gry ( albo wchodzisz albo nie, bez podbijania )
- uklad kart : para, 2pary, stricik, trojka, fulik, kolor, kareta, poker.
- maksymalne podbicie 5razy pula
- " otwarcie " : gracz zagrywajacy musi miec otwarcie ( para dam, badz wyzej ), jezeli nie ma, to kolejny gracz jest pytany o otwarcie, i tak po wszystkich. jesli nikt nie ma otwarcia, nastepuje nowe rozdanie kart + nowy slad.
Mieszak na poludniu Opola.
W moim blogu bede staral sie opisywac moje przygody z pokerem zarowno internetowym jak i na zywo.
Jezeli bede pisal jakies brednie, badz zdania nie w pelni sprawne - przepraszam, bede sie staral takowe edytowac.
Na imie mi andrzej.
Student informatyki dwujezycznej.
Zainteresowania : bardzo duzo - kulturystyka, dietetyka, sporty, komputer, imprezki, wedkarstwo, zwierzeta, itd..
A wiec zaczynamy.
Do tego na samym poczatku zycze wszystkim wysokich wygranych, cierpliwosci i malo glupich poraze..
Chwalic sie nie bede, bo wiecej przegralem niz wygralem.. Wiec powiedzmy, ze zaczynam od poczatku