Blog_by_pasiak_forever

Miejsce w którym możesz sobie założyć własny wątek i na bieżąco dzielić się z innymi swoimi sukcesami, porażkami i przemyśleniami. Forum widoczne po 20 postach. Ponad 300 blogów polskich graczy.
pasiak_forever
-#pretendent
-#pretendent

Blog_by_pasiak_forever

Postautor: pasiak_forever » 13 sty 2009, 21:40

No to może i ja zacznę tworzyć historię:D, gram wszystkiego po trochu, free, buyin i nieraz na cash

na początek może rozdanie które poprawiło mi dzisiaj humor. Dla niektórych śmieszne pieniądze , ale mnie cieszy taka pula.

Obrazek

Awatar użytkownika
Chojny
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: Chojny » 13 sty 2009, 21:59

Dlaczego smieszne? Można wiedzieć jaki masz bankroll?

pasiak_forever
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: pasiak_forever » 13 sty 2009, 22:17

Wygrałem 33$ we freerollu na cdpoker, jak chcialem wypłacić to się okazało, że nie mam jakichś pkt i mogę wypłacić tylko to co powyżej 20$. Więc siadłem na stół i grałem całym stackiem. Nie prowadzę bankrollu. Traktuję pokera jako hobby i moje wypłaty nie są regularne. Nieraz mam długi okres bez kasy, a nieraz wypłace po 50$-100$

olczykandre
-#VIP
-#VIP

Postautor: olczykandre » 14 sty 2009, 02:56

no to juz nie sa male pieniadze :) a bankroll to jest stan konta na pokerroomie :) i nie mozna tego prowadzic tylko to sie ma :D prowadzic mozna bankroll managment czyli jezeli masz okreslony bankroll to odpowiednio mozesz grac na takich i takich stawkach. w sumie dobrze ze traktujesz pokera jako hobby :) obys sie dobrze bawil i jak najwiecej wygrywal :D

pasiak_forever
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: pasiak_forever » 14 sty 2009, 08:36

olczykandre pisze:no to juz nie sa male pieniadze :) a bankroll to jest stan konta na pokerroomie :) i nie mozna tego prowadzic tylko to sie ma :D prowadzic mozna bankroll managment czyli jezeli masz okreslony bankroll to odpowiednio mozesz grac na takich i takich stawkach. w sumie dobrze ze traktujesz pokera jako hobby :) obys sie dobrze bawil i jak najwiecej wygrywal :D

no właśnie chodziło mi o bankroll managment (nie prowadzę go:) ).

pasiak_forever
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: pasiak_forever » 15 sty 2009, 18:10

Może jednak nie powinienem wchodzić w takie duże podbicie na turnie, ale w sumie dostałem to co chciałem na koniec

Obrazek

kornik

Postautor: kornik » 15 sty 2009, 18:23

no niestety błąd ewidentny na turnie, poniosłeś tylko tego konsekwencje. jakie wpisowe ?

Awatar użytkownika
tomziolo
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tomziolo » 15 sty 2009, 18:26

Co przwda to nie paradise-brak-polskiej-licencji!, ale river Cie uratowal (kiedys pewnie to sie obroci przeciw Tobie :) ).
Ja widze tu tylko jeden blad Twojego przeciwnika, po turnie za slabo podbil i nie wywalil Cie z tego rozdania, pewnie chcial wyciagnac troche od Ciebie i stare dobre slow play-to pay zebralo swoje zniwo

kornik

Postautor: kornik » 15 sty 2009, 19:00

chyba nie zauważyleś że rywal ma fulla :???:

Awatar użytkownika
tomziolo
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: tomziolo » 15 sty 2009, 19:16

o jasna cholera rzeczywiscie. Czyli pomylilem sie co do slow play, tym razem sie oplacalo, ale to w koncu wyjatek potwierdzajace regule :mrgreen:

pasiak_forever
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: pasiak_forever » 15 sty 2009, 19:46

wpisowe 5$, turniej super turbo, więc tu raczej trzeba grać agresywnie;/

GrzesVP
LEGENDA
LEGENDA

Postautor: GrzesVP » 15 sty 2009, 22:17

pasiak_forever pisze:wpisowe 5$, turniej super turbo, więc tu raczej trzeba grać agresywnie;/

super turbo trzeba grac agresywnie ale tu sie liczy szczescie, zeby rywal nie sprawdzil, zeby rywal mial nizsza karte, zeby to... tu blindy ida co minute i po ok 10 rozdaniach mamy 150/300 i tam ida allinny wiec miec szczescie to podstawa w tej zabawie, ja na Mansionn zrobilem z 20$ kiedy 200$ grajac w super turbo wlasnie 5$ . To taka ruletka :wink: Zycze powodzenia w kolejnych grach, ale na te turki musisz uwazac.

pasiak_forever
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: pasiak_forever » 21 sty 2009, 16:35

Obrazek

marekxxx
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: marekxxx » 21 sty 2009, 17:24

co tu powiedzieć.....POKER :mrgreen: .

Nice hand pasiak

Wróć do „Mój pokerowy mini blog”