BetClick?
-
prezol
- -#aktywny

-
stormlight
- -#aktywny

- badzio
- -#aktywny

-
cicinho90
- -#zwykly

-
prezol
- -#aktywny

badzio pisze:Z jednego IP możesz mieć chyba tylko 3 konta w tej sieci.
tak dokładnie... support... gdy zapytałem co to za błąd( bo jak chciałem w celeb się zarejestrowac to wyskakiwał błąd jakiś) i własnie powiedział że jest ograniczenie 3 kont z jednego ip i jak chce się zarejestrowac to bym poszedł gdzie indziej zarejestrował.. i u siebie będę mógł normalnie grac..
Choc w necie możesz znaleźc sposób jak zwiększyc ten limit do 6 kont
- tomziolo
- -#aktywny

prezol pisze:badzio pisze:Z jednego IP możesz mieć chyba tylko 3 konta w tej sieci.
tak dokładnie... support... gdy zapytałem co to za błąd( bo jak chciałem w celeb się zarejestrowac to wyskakiwał błąd jakiś) i własnie powiedział że jest ograniczenie 3 kont z jednego ip i jak chce się zarejestrowac to bym poszedł gdzie indziej zarejestrował.. i u siebie będę mógł normalnie grac..
Choc w necie możesz znaleźc sposób jak zwiększyc ten limit do 6 kont
Nie jestem informatykiem, ale temat juz sie pojawil i nie chodzi o 3 konta z jednego ip, tylko o to ze w trakcie rejestracji gdzies tam zostaje w systemie o tym info i jak zmienisz( zresetujesz) system operacyjny to spokojnie mozesz zakladac kolejne konta (ofc 3 max i znowu reset
A wracajac do tematu konta nie mam i czekam na wspolprace to zaloze
W koncu kultura i cierpliwosc to cechy dobrego pokerzysty
-
White_Rabbit
- -#zwykly

-
grzesio@100@
- -#pretendent

- mazak
- -#zasłużony

dzięki wszyztskim za zabranie glosu w tym wątku...
co prawda na temat terminu nie wiele rozmowy tu bylo więc dodam od siebie że turnieje będą rozgrywane w poniedzialki lub wtorki...
a teraz zdradze troszke szczególów... tak jak wspomnialem wkrotce rozpoczniemy wspolprace z betclik i w okresie testowym ktory potrwa do konca wrzesnia zoganizujemy mala lige. Będzie ona skladala się z 4 turniejów freeroll z pulami po 50e + rake race. Dla zwyciezcy ligi będzie czekać nagroda rzeczowa - SONY PSP...
Sporo z was nie ma jeszcze konta w betclick dlatego jako forum liczymy na bardzo dużo rejestracji, dużą frekwencje w lidzę jak i w grze poza naszą ligą...
Jeżeli okres testowy zaliczymy na 5 z plusem to od paździenika do grudnia zorganizujemy kolejna ligę z większymi pulami dodanymi i zapewne nagrodami rzeczowymi...
Proszę zatem ciepliwie na szczególy oferty, które już nie bawem!
co prawda na temat terminu nie wiele rozmowy tu bylo więc dodam od siebie że turnieje będą rozgrywane w poniedzialki lub wtorki...
a teraz zdradze troszke szczególów... tak jak wspomnialem wkrotce rozpoczniemy wspolprace z betclik i w okresie testowym ktory potrwa do konca wrzesnia zoganizujemy mala lige. Będzie ona skladala się z 4 turniejów freeroll z pulami po 50e + rake race. Dla zwyciezcy ligi będzie czekać nagroda rzeczowa - SONY PSP...
Sporo z was nie ma jeszcze konta w betclick dlatego jako forum liczymy na bardzo dużo rejestracji, dużą frekwencje w lidzę jak i w grze poza naszą ligą...
Jeżeli okres testowy zaliczymy na 5 z plusem to od paździenika do grudnia zorganizujemy kolejna ligę z większymi pulami dodanymi i zapewne nagrodami rzeczowymi...
Proszę zatem ciepliwie na szczególy oferty, które już nie bawem!
- skuter
- -#VIP

Mazak świetna robota i jeśli to dopiero początek to już jestem ciekaw dalszej współpracy. Oczywiście wszystko, no może prawie wszystko zależy od forumowiczów i ich zaangażowania. Miejmy nadzieję, że nie braknie zapału po serii darmowych turniejów jak było na CD.
ps. konta na bet jeszcze nie posiadam i czekam na możliwość założenia przez forum
pzdr
ps. konta na bet jeszcze nie posiadam i czekam na możliwość założenia przez forum
pzdr
-
Michal
- -#VIP

- mazak
- -#zasłużony

-
Michal
- -#VIP

- gama
- LEGENDA