[NL][freeroll][FR]bardzo ciekawy flush
-
szeryf69
- -#zwykly

[NL][freeroll][FR]bardzo ciekawy flush
2 seria z moich idiotycznych zagrań ale poprostu chciałem kończyć grę
stworzył się bardzo ciekawy układ z którego zgarłem całą pulę 
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2009, 17:18 przez szeryf69, łącznie zmieniany 1 raz.
- quo87
- -#aktywny

- Mlody
- -#zasłużony

-
dedoel
- -#aktywny

- rzepa
- -#VIP

dedoel, tez nie wiem czego ernoba sie bal , chyba tego ze po jego raise wszyscy dadza fold , bezsensu, ale na szczescie sporo osob tak gra , i z aa i z jj , wiec pełen luz , jak dla mnie błąd w rozegraniu.
te rozdanie nie powinno byc umieszczone w tym dziale , a jakimś innym szczesliwe wygrane czy cos w tym stylu
te rozdanie nie powinno byc umieszczone w tym dziale , a jakimś innym szczesliwe wygrane czy cos w tym stylu
- nowy233
- -#aktywny

-
kubusdagus
- -#VIP

A ja mówię, że miałeś ogromne szczęście ;D I na miejscu pana z KK bym się bardzo zdenerwował. QQ był biedny bo dostał jakże znakomitą, a zarazem słabą kartę... Zgadzam się z poprzednikami, że KK powinno mimo wszystko agresywniej zagrać, fakt, że i tak były all-iny, ale jakby ich nie było, to takie zagranie aż razi. Gdyby to nie był freeroll myślę, że byś się dłużej zastanowił nad wejściem i prawdopodobnie byś tego rozdania nie wygrał ;p Ale koniec wymądrzania się, gratuluję zgarnięcia sporej puli
Szkoda, że tylko się nie pochwaliłeś Twoimi wynikami w tym turnieju.
-
szeryf69
- -#zwykly

To był turniej 100$ beginners, a więc jak wiadomo - dużo allinowców i mało doświadczonych graczy którzy ledwo poznali zasady Texas Holdem. Oprócz dobrej strategii w takich turniejach trzeba mieć cholerne szczęście : ) Ten turniej akurat zakończyłem na 130 miejscu (1000). Najwyżej byłem w nim 30 ale wtedy ponad 2 godziny byłem na sitout ze stackiem 40k
a więc mogło być lepiej. Akurat na tym turnieju specjalnie mi nie zależało, gdyby tak było na pewno bym tak tego nie rozegrał, bo to byłoby mało sensowne. Tym razem los mi sprzyjał. 
Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”