[NL][freeroll][FR]bardzo ciekawy flush

Analizy rozdań z turniejów wielostolikowych MTT poker online. Zarówno full ring poker online jak i mniej popularnych short handed poker online.
szeryf69
-#zwykly
-#zwykly

[NL][freeroll][FR]bardzo ciekawy flush

Postautor: szeryf69 » 18 cze 2008, 18:41

2 seria z moich idiotycznych zagrań ale poprostu chciałem kończyć grę :P stworzył się bardzo ciekawy układ z którego zgarłem całą pulę :)
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 15 paź 2009, 17:18 przez szeryf69, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
quo87
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: quo87 » 19 cze 2008, 13:37

zlosc tych dwoch panow ktorzy weszli z calkiem ladna reka musiala przekraczac norme, bo kto by sie nie zdenerwowal na ich miejscu :) na dodatek mieli prawie najwyzsze karty w kolerze ktorym zrobil sie flush :wink:

Awatar użytkownika
Mlody
-#zasłużony
-#zasłużony

Postautor: Mlody » 19 cze 2008, 15:54

Mowiac szczerze troche bym sie zdenerwowal na miejscu tego KK ;] gratuluje mega szczescia, btw mowi sie "zgarnąłem" :] :twisted:

dedoel
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: dedoel » 20 cze 2008, 09:26

ernoba zagral dosyc dziwnie z KK limpowal ze srodkowej pozycji no udalo mu sie wyciagnac all iny,do czego dazyl bo ktos trafil QQ..ale zle zagral te KK i mimo tego ze udalo mu sie zrobic to co chcial to i tak pokaral go soft za zle rozegranie KK :P kolorek szczesliwy bardzo

Awatar użytkownika
rzepa
-#VIP
-#VIP

Postautor: rzepa » 20 cze 2008, 14:02

dedoel, tez nie wiem czego ernoba sie bal , chyba tego ze po jego raise wszyscy dadza fold , bezsensu, ale na szczescie sporo osob tak gra , i z aa i z jj , wiec pełen luz , jak dla mnie błąd w rozegraniu.
te rozdanie nie powinno byc umieszczone w tym dziale , a jakimś innym szczesliwe wygrane czy cos w tym stylu

Awatar użytkownika
nowy233
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: nowy233 » 20 cze 2008, 14:18

Żadnego błędu tu nie ma ponieważ koleś i tak chciał wejść all przed flopem (o czym świadczy call z A9).

Nawet gdybyś podbił preflop koleś by sprawdził albo wszedł all. A gdyby zobaczył flop murowany all i tak byłby z jego strony.

Tak to jest w darmowych turkach i musisz się przyzwyczaić.

kubusdagus
-#VIP
-#VIP

Postautor: kubusdagus » 20 cze 2008, 17:31

A ja mówię, że miałeś ogromne szczęście ;D I na miejscu pana z KK bym się bardzo zdenerwował. QQ był biedny bo dostał jakże znakomitą, a zarazem słabą kartę... Zgadzam się z poprzednikami, że KK powinno mimo wszystko agresywniej zagrać, fakt, że i tak były all-iny, ale jakby ich nie było, to takie zagranie aż razi. Gdyby to nie był freeroll myślę, że byś się dłużej zastanowił nad wejściem i prawdopodobnie byś tego rozdania nie wygrał ;p Ale koniec wymądrzania się, gratuluję zgarnięcia sporej puli :D Szkoda, że tylko się nie pochwaliłeś Twoimi wynikami w tym turnieju.

szeryf69
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: szeryf69 » 20 cze 2008, 18:55

To był turniej 100$ beginners, a więc jak wiadomo - dużo allinowców i mało doświadczonych graczy którzy ledwo poznali zasady Texas Holdem. Oprócz dobrej strategii w takich turniejach trzeba mieć cholerne szczęście : ) Ten turniej akurat zakończyłem na 130 miejscu (1000). Najwyżej byłem w nim 30 ale wtedy ponad 2 godziny byłem na sitout ze stackiem 40k :) a więc mogło być lepiej. Akurat na tym turnieju specjalnie mi nie zależało, gdyby tak było na pewno bym tak tego nie rozegrał, bo to byłoby mało sensowne. Tym razem los mi sprzyjał. :)

Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”