Zasady popularnych rodzajów gier w pokera oraz opinie na ich temat
-
saszka87
- -#zwykly

Postautor: saszka87 » 10 lut 2011, 14:28
no to teraz po przeczytaniu można grac w satelitach na starsie czasem trzeba odmienić ile mozna holdema młócić a może pójdzie:P pozdro i dzięki za wytłumaczenie
-
aCme1987
- -#zwykly

Postautor: aCme1987 » 25 kwie 2012, 16:35
Wcale nie taka skomplikowana a i nawet podobna do 2-7 masz racje. a co do gry mozna sie uczyc najlepiej grajac freerole o bilety jak juz ktos wczesniej pisal przeciwnicy nie zbyt dobrzi bo chyba sami nie wiedza w co graja w wystarczy 5t min zaby zalapac ocb

-
MagikJohnson
- -#pretendent

Postautor: MagikJohnson » 24 lip 2012, 15:22
kiedyś może przy alkoholu ze znajomymi spróbuję:) nie brzmi aż tak źle:)
-
Albert
- -#VIP

Postautor: Albert » 02 paź 2012, 19:20
badugi to zajebista gra i malo kto zna dobra strategie? Swego czasu gralem na stawkach 5$/10$ ale juz nie ma gierek

-
mefius
- -#VIP

Postautor: mefius » 03 paź 2012, 19:07
Albert pisze:badugi to zajebista gra i malo kto zna dobra strategie? Swego czasu gralem na stawkach 5$/10$ ale juz nie ma gierek

Zobacz może na Pokerstarsie, niestety badugi to już zapomniana gra, na większości pokerromów jest tylko holdem i omaha, ewentualnie razz, stud...
-
Albert
- -#VIP

Postautor: Albert » 03 paź 2012, 20:01
no tam grałem. A szkoda, bo mam opracowaną dobrą strategię i nieźle można było zarobić. Dawno nie grałem a kilka tygodni temu chciałem wrócić lecz nie było do czego. Pewnie odcięcie kilku narodów miało na to niemały wpływ
-
KostuH
- -#zwykly

Postautor: KostuH » 22 sty 2013, 20:54
Jak dla mnie bardzo przyjemnie się gra może poprubuję coś na poważnie

-
Semien
- -#pretendent

Postautor: Semien » 27 paź 2013, 19:19
zawsze się opłaca nauczyć takiego rodzaju ponieważ np na PokerStars-nielegalny-w-PL! ten typ freerolli jest mniej oblegany niz NL i łatwiej wygrać wejściowke do weekly saturday

Wróć do „Rodzaje gier w pokera”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość
Kopiowanie calosci lub fragmentow bez pisemnej zgody zabronione. Strona jest kierowana do uzytkownikow polskojezycznych zamieszkalych w krajach, w ktorych korzystanie z Serwisu jest zgodne z prawem. Wiadomosci prezentowane w serwisie sa dozwolone wylacznie dla osob podlegajacych jurysdykcjom prawnym, w ktorych uczestnictwo w grach pokerowych online jest legalne. Korzystajac z serwisu, uzytkownik deklaruje wobec administratora, ze uczestnictwo w grach pokerowych online jest w jego jurysdykcji dozwolona i ponosi pelna odpowiedzialnosc za prawdziwosc zlozonego przez siebie oswiadczenia.
Na terytorium Polski poker online moga oferowac jedynie te podmioty, ktore posiadaja zezwolenie Ministra Finansow.
Gra w pokera u operatorow, ktorzy nie posiadaja licencji Ministerstwa Finansow jest zabroniona i grozi konsekwencjami prawnymi. Serwis jest przeznaczony tylko dla osob, ktore ukonczyly 18 lat. Korzystajac z serwisu, uzytkownik potwierdza, ze ma ukonczone 18 lat.