av

Liga Pokerowa w Płocku
graczzz
-#aktywny
-#aktywny

av

Postautor: graczzz » 16 sie 2011, 10:35

.jjj
Ostatnio zmieniony 19 paź 2011, 10:31 przez graczzz, łącznie zmieniany 5 razy.

stozek
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: stozek » 16 sie 2011, 14:10

rezerwacja na srode ;)

pozdro.

graczzz
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: graczzz » 03 paź 2011, 01:36

Witam

W środe nie bedzie cashu poniewaz jade na PPS do Espinho.

Pozdro

tmkkmt
-#pretendent
-#pretendent

uuuuu

Postautor: tmkkmt » 03 paź 2011, 13:58

gratulation - rozpie***ol ich tam:) powodzonka i nice blefow zycze

graczzz
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: graczzz » 03 paź 2011, 14:54

postaram sie jak moge :) jak da rade to wrzuce pare fotek :))

kariusz
-#zwykly
-#zwykly

Postautor: kariusz » 03 paź 2011, 15:17

Gratuluję i trzymam kciuki. Powodzenia.

stozek
-#pretendent
-#pretendent

Postautor: stozek » 03 paź 2011, 15:33

zajebisty wypad ;)
pozwiedzaj i rozwal turniej ! ;)

graczzz
-#aktywny
-#aktywny

Postautor: graczzz » 08 paź 2011, 11:46

Nie bede zakładał nowego tematu wiec w skrocie napisze tu.

STolik trafiłem bardzo łatwy. I po pierwszym lvlu mialem ok. 18k i pozniej niestety doszło do jednego duzego rozdania z moim zdaniem najlepszym hiszpanem na stole. spadłem do ok. 12k niestety rozdanie bez showdawnu.
Chwile pozniej vs fish musialem foldowac JJ na Flopie 33Q i strata kolejnych 2k.
Do pierwszej przerwy wiekszych zmian nie bylo i udajac sie do mojego supportu na widowni ( Wera & Golo) mialem lekko ponad 10k.

Po przerwie niestety podwoilem shorta.
Angol na wczesniej limpuje Blindy 75/150 majac przed soba ~4k, JA z poznej izoluje go do 450 z KJ i angol doklada. Flop K84 dwa krzaczki. i c/r AI w wykonaniu angola i z niesmakiem na twarzy dokladam zeby zobaczyc u villaina KQ :twisted:
w tym momencie moj stack osiagnał poziom ~6k. przy blindach 75/150

Kilka kółek spokojnej gry w moim wykonaniu i dwa rozdania w których o dziwo wyszeldem na + :mrgreen:

w pierwszym otwieram AKo z UTg i dostaje 4 calle :cry:
Flop A52 rainbow jest jednym z tych które mnie bardzo ciesza, gram cbeta i dosataje call od starszego pana po lewo który ewidentnie przyszedl pograc w celach rozrywkowych. :mrgreen: Turn to K i c/r AI odemnie który nie zostaje niestety sprawdzony :cry: Starszy pan musial dorzucic niecale 2k do puli 10k ale jednak uznał żę nie jest to opłacalne dla niego :mrgreen:

Kolejne rozdanie przebieglo nastepujaco:
Dobry luźny hiszpan otwiera z EP przy blindach 100/200 za 500 fish po mojej prawej rece call, BU czyli ja :) przebijam do 1350 z moim AQo, Flop przyjaciel AQ5 rainbow. Dwa szybkie pokniecia w stol i moj cbet nie zostaje sprawdzony,

W tym momencie udało mi sie odbudowac i ponowanie wyjsc na ponad 15k :twisted:

Niestety pozniej bylo juz tylko gorzej.

Otwieram z poznej pozycji A3s doklada tylko duńczyk na duzej ciemnej (mega tight)
FLop A3T rainbow. Dunczyk ku mojemu zdziwieniu gra donk beta, dokładam. Turn J, i kolejny bet w wykonaniu dunczyka za ok. 2k do puli 2,5k. dokładam lecz coraz bardziej nie podoba mi sie to rozdanie. River spda bezpieczny tj. 6
i kolejny bet za 2k. Sizing zakladu na river pomógl mi w sprawdzeniu. Niestety duczyk pokazal AJ :roll:

nastepne rozdanie przebieglo nastepujaco. Same foldy do mnie na MP. Podnosze JJ otwieram ~550 i dostaje rais do 1000 :?: od fisha z portugali. Flop K52. Cbet od portugalczyka i call. River to kolejny K i ta sama linia b/c. River blank i znowu b/c. Na showdownie niestety portugalczyk pokazuje AA

Spadlem do ~4,5k. Do stolika dosiadlo sie dwoch nowych graczy. 5limpów i nowy koles izoluje do 700. JA z moim 44 ogłaszam AI i hiszpan z niesmakiem na twarzy doklada pokazujac QJo. Tym razem wygrywam flipa i mam przed soba ~10k.
Do przerwy bez zmian.

Po przerwie doszło do decydujacego rozdania.
Przy stoliku bylo tylko 5 graczy poniewaz nie wszyscy wrocili z przerwy. 2 pasy do mnie i decyduje sie na otwarcie z moimi waletami do 750 pzy blindach 150/300 przed soba ~10k
. Luzny hiszpan 3betuje do 1800. Po chwili namyslu przesuwam wszystkie żetony za linie i hiszpan slowrolluje ze swoim AA. Na turnie dostaje 4 outy wiecej (gutshot)
Niestety river nie pomaga i udaje sie do mojego pokoju w hotelu.

Golo w bocznym przegrywa głowne rozdanie ze swoimi KK na flopie Q95 dochodzi do Allinów przeciwnik pokazuje JT i niestety kompletuje na riverrze spada jego 6outer w postaci 8 ;/ gg

Zostaje mu 8bb i w kolejnym pechowym rozdaniu nadziewa sie na AA przeciwnika odpadajac z turnieju.

Wróć do „Płock”