[FR][100 eur] AQs na small blindzie.
-
kris280
- -#pretendent

[FR][100 eur] AQs na small blindzie.
Przytrafiło mi się takie rozdanie na turnieju dziś. Co o nim powiecie zagrałem aż tak dramatycznie źle, czy tylko trochę? Jak wy byście zagrali bo chciałbym w przyszłości uniknąć podobnych błędów. Ciekawy jestem waszych opinii i porad.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
sir_spider
- -#aktywny

hmm tu jest problem w sumie bo musisz sie zastanowic kiedy chcesz wziac ten pot; zawsze? na flopie? na turnie?
generalnie wszystko dobrze chyba tylko musisz pamietac ze jeden caller daje trzeciemu oddsy do calla;
ja bym chyba wcisnal all in na flopie zwiekszajac fold equity u przeciwnikow; bo jak dali Ci re raisia to oczywiscie miales call na takie rece ale mogli miec 2 pary seta ew pare i draw do koloru;
ciezkie rozdanie; ale jesli chcesz wkladac stacka w takim rozdaniu to albo od razu albo daj bet za pule tylko ze wtedy i tak w sumie juz jestes comitted i chyba lepiej od razu dac wszystko zeby fold equity miec wieksze; chyba ze bierzesz pod uwage zrzucenie tgo ale w takim razie na re all in powinienes wywalic to
wszystko zalezy od przeciwnikow; faza dosc pozna wiec mniej wiecej wiesz jak i z czym graja:)
generalnie wszystko dobrze chyba tylko musisz pamietac ze jeden caller daje trzeciemu oddsy do calla;
ja bym chyba wcisnal all in na flopie zwiekszajac fold equity u przeciwnikow; bo jak dali Ci re raisia to oczywiscie miales call na takie rece ale mogli miec 2 pary seta ew pare i draw do koloru;
ciezkie rozdanie; ale jesli chcesz wkladac stacka w takim rozdaniu to albo od razu albo daj bet za pule tylko ze wtedy i tak w sumie juz jestes comitted i chyba lepiej od razu dac wszystko zeby fold equity miec wieksze; chyba ze bierzesz pod uwage zrzucenie tgo ale w takim razie na re all in powinienes wywalic to
wszystko zalezy od przeciwnikow; faza dosc pozna wiec mniej wiecej wiesz jak i z czym graja:)
-
kris280
- -#pretendent

Tak tylko na ten stolik zostałem przeniesiony niewiele rozdań wcześniej, więc jeszcze za dużo nie poobserwowałem. Ale wcześniej byli oni podbić lub sprawdzić przebicie z AT, A9 więc wydawało mi się, że mam najlepszą rękę. Jednak trochę pechowy river jak dla mnie.
Nie zagrałem pre flop allina bo nie chciałem ryzykować odpadnięcia więc tylko podbiłem do 4BB i jakby mi na flopie nic nie doszło to bym wcisnął fold. Jednam na moje nieszczęście doszedł As i dalej potoczyło się jak potoczyło.
Nie zagrałem pre flop allina bo nie chciałem ryzykować odpadnięcia więc tylko podbiłem do 4BB i jakby mi na flopie nic nie doszło to bym wcisnął fold. Jednam na moje nieszczęście doszedł As i dalej potoczyło się jak potoczyło.
- Glory
- -#Site Admin

- arek_FJ
- -#aktywny

-
kris280
- -#pretendent

Wróć do „Turnieje wielostolikowe MTT”